Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7677
View
92
Reply

Suami beli sex supplement tapi tak pernah pakai kat rumah.

[Copy link]

Author: Suelicious80    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 6-4-2019 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Sedihnya bangun pagi ni bila tahu dia beli sabun utk besarkan tut pulak....seriously tak paham...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-4-2019 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Pagi ni kantoi beli sabun ni pulak
1364CC22-6C05-41FC-B215-7B50BA18CA19.png
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2019 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Kena bwk  bincang ni sis
Klu btl xmkn luar
Maybe die rs ada kurang kot

Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2019 12:25 PM | Show all posts
Maybe malu dgn tt dgn mslsh dia tu.. he need support from u kot...
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2019 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Suelicious80 replied at 5-4-2019 02:23 PM
Dah kantoi dia pakai kat opis time phone sex tak tahu dgn perempuan dr mana

hah..kat ofis?. camne tt tau tu.
hubby tt kerja apa. byk nau masa dia pulak kat ofis nk buat gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2019 10:14 AM | Show all posts
confront hubby u
cakap elok2, cakap mungkin ada side effect, igt anak2, igt tuhan tu yang penting.

Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2019 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Suelicious80 replied at 5-4-2019 02:24 PM
I xde keje tetap plus anak raamai...currently duduk pon out of town...kalau balik rumah family..su ...

Kenapa suami da tau pendapatan x byk tp beranak ramai.. Kesian kat anak2 isteri jadi mangsa... If nak puaskan nafsu jgn la smpai beranak klu suami x mampu.. Tp dlm masa sama sibuk plak suami nk main kayu tiga... Haish...
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2019 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Suelicious80 replied at 5-4-2019 02:23 PM
Dah kantoi dia pakai kat opis time phone sex tak tahu dgn perempuan dr mana

Hahh.. Jadi kiranya memang ubat tue berkurangan la kan... Wlupun x pakai kat rumah kn... Pakai utk phone sex pun smpai beli ubat2 mcm tue..
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2019 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Bincang dengan suami baik2.
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2019 09:59 AM | Show all posts
kat bini bagi nafkah rm150..tapi sibuk dok beli barang2 merapu macam ni.
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2019 10:28 AM | Show all posts
isk aku lelaki gaks... x pernah terfikir nak beli menantang camtu ...cukup ja apa yg Allah dah berikan..

xde faedah amik supplement ni...long term akan ada side effect as most have steroid in it.
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2019 11:05 AM | Show all posts
sila angkat kaki kaka. jadah belanja untuk supplement lagi byk dari bagi kat bini, pastu x perform lak tu utk bini.



Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2019 11:08 AM | Show all posts
dokupangg replied at 2-4-2019 12:04 PM
Kalau betul la hati-hati ya sis, takut u pula kena AIDS nanti, mintak dijauhkan. Benda mcm ni bawa ...

setuju, sbb sepatutnya dalam pengetahuan am le tu, senang je nak bejangkit penyakit2 mcm ni.. & hina betul kalau rasa tak besalah bawak balik kerumah utk isteri & anak2.  mohon sis siasat segera
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2019 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
TT, 1st u kena gi buat medical check up. Apapun.. Selamatkan diri sendiri dahulu. Penting ni sbb u nanti menjadi tonggak kekuatan anak2.
Lelaki yg guna suplemen ni jenis tak confident ni.. Dah tahu tak blh bertahan 2minit tp ada hati langgan extra... Rugi je..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Mati pucuk sbb kuat tgk porn. Mtk dia stop tgk porn and toceng. sbb tu dia lemah dua kali celop je dh game over, dia hanya terangsang dgn video, phone sex semua tuh. Klu dia main pompuan lain pon sama je, dua kali celup pon dh game over.

pakai la ubat apa pon klu org yg kuat toceng n porn ni. Sama je. Sbb tu la byk jenis ubat dia beli, sbb dia rs dia perlukan ubat2 tu utk kembali strong tapi percayalah selagi dia x stop porn n onani ni dok tang tuu je la problem dia.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-5-2019 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
a4_paper replied at 16-5-2019 07:13 PM
Mati pucuk sbb kuat tgk porn. Mtk dia stop tgk porn and toceng. sbb tu dia lemah dua kali celop je d ...

I dah suruh stopkan..tapi dia tetap ignore semua yg i cakap.now dia sibuk nk built badan...makin hari makin mngarut dah i rasa..krisis middle age kah?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-5-2019 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
pinkzara replied at 10-5-2019 09:47 PM
TT, 1st u kena gi buat medical check up. Apapun.. Selamatkan diri sendiri dahulu. Penting ni sbb u n ...

Alhamdulilah i regular check up..i even buat BTL (ikat peranakan) sbb dah xlarat nk produce anak.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2019 02:12 PM | Show all posts
Suelicious80 replied at 5-4-2019 02:22 PM
I ada terfikir juga..skarang pon nmpk dia kerap x sihat but i thought sebab kolestrol..he looks ve ...

kadang kadang lelaki cepat semput sebab lama x bersukan & perot dh boroi.
bende mcm ni kene selidik betul2 sebab payah nak jawab.
ada lelaki nampak je buas tapi baik.
sebab dikalangan lelaki biasanye sembang tak mau kalah.
padahal xde pun simpan pompuan lain.
saje je nk sembang x mau kalah dikalangan kawan2 laki lain.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2019 02:14 PM | Show all posts
Suelicious80 replied at 6-4-2019 10:21 AM
Sedihnya bangun pagi ni bila tahu dia beli sabun utk besarkan tut pulak....seriously tak paham...

malam ni kau amik gunting, potong kontol laki kau.sibuk sgt nk buang duit beli bende2 gitu baik bagi anak bini makan lagi baik.ntah ape2 je la laki kau ni.

dah asian tu xyah la fefeeling niger la.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2019 02:19 PM | Show all posts
Suelicious80 replied at 16-5-2019 11:17 PM
I dah suruh stopkan..tapi dia tetap ignore semua yg i cakap.now dia sibuk nk built badan...makin h ...

nak sado (besa+bodo) nak buat ape?
bende bole maintain buat ape nak ubah?
meh aku ludah muke laki kau yg x sedau diri tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085857s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list