Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7759
View
92
Reply

Suami beli sex supplement tapi tak pernah pakai kat rumah.

[Copy link]

Author: Suelicious80    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 2-4-2019 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
saviour_09 replied at 2-4-2019 11:53 AM
see?
dah cakap kan mesti ada through social media


Masa awal2 zaman wechat,pimp selalu send pic anak ayam..now baru siasat ada 2nd acc fb khas utk pervert matter dia..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-4-2019 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
dokupangg replied at 2-4-2019 12:04 PM
Kalau betul la hati-hati ya sis, takut u pula kena AIDS nanti, mintak dijauhkan. Benda mcm ni bawa ...

Tq for advise sis..i pon lately dh x bernafsu dgn dia.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-4-2019 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
yuki812 replied at 2-4-2019 01:35 PM
dah beli..ingat nak pakai time ngan tt..tapi terlupa letak mana..
pastu beli lagi..terlupa letak ma ...

Dia tak pakai pon sebab dia bukan lelaki 2 minit tapi 2 celup dh setel huhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-4-2019 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
paanz replied at 2-4-2019 03:34 PM
kdg2 aku sendiri heran, kenapa perlu beli supplement tu semua.
ada side effect kot.

Adakah side effect dia ssh bernafas n selalu rasa bloated?i perasan dia selalu mcm tu lately
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Suelicious80 replied at 2-4-2019 05:46 PM
Dia tak pakai pon sebab dia bukan lelaki 2 minit tapi 2 celup dh setel huhu

Omg I feel u sis. Kalau lelaki ni dah mcm2 dibagi alasan nak tambah cawangan, ikut sunnah la apa la, bila bini takleh perform. But we women ni accept jelaaaa kannn sbb for us thats not everything in marriage. Hadoi.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 01:17 PM | Show all posts
Suelicious80 replied at 2-4-2019 05:46 PM
Dia tak pakai pon sebab dia bukan lelaki 2 minit tapi 2 celup dh setel huhu

ko biar betol 2 celop game over. Kesian ko ye...mesti tak penah puas.

laki hang mmg konpem makan luar, sebab dia x tahan lama tuh la beli ubat2 camtuh, malu la 2 kali celup dah abis, bayar FL bukan murah tuh, rugi, haha.

angkat kaki je la, jantan macam nih mmg x boleh berubah, dia ketagih merasa burit pompuan lain.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Suelicious80 replied at 2-4-2019 05:46 PM
Dia tak pakai pon sebab dia bukan lelaki 2 minit tapi 2 celup dh setel huhu

X boleh tahan lama.. Tapi beli supplements semua tue x pakai.. Pelik sgt kn.. Dia x pakai kat rumah.. Tp supplements tue berkurang x Tt...
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia guna masa sis xnmpak tu.. nk jaga hati. Ego laki jugak
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Suelicious80 replied at 2-4-2019 05:46 PM
Dia tak pakai pon sebab dia bukan lelaki 2 minit tapi 2 celup dh setel huhu

Apa beza dua minit dan dua celup?
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 01:16 AM | Show all posts
Suelicious80 replied at 2-4-2019 05:48 PM
Adakah side effect dia ssh bernafas n selalu rasa bloated?i perasan dia selalu mcm tu lately



jiran meninggal  last year sebab hepatitis. awal-awal dia rasa macam tu la,selalu bloated and semput. ulang alik pergi klinik, hospital, berubat kampung for almost 2 years...last-last doktor diagnos hep B, meninggal lepas 3 bulan.

bagitau ni bukan sebab nak takutkan, tapi sebagai langkah berjaga-jaga since benda tu boleh berjangkit melalui hubungan kelamin


Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 01:42 AM | Show all posts
bloated tu rasa mcm mana haha..
aku kurang faham
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
paanz replied at 4-4-2019 01:42 AM
bloated tu rasa mcm mana haha..
aku kurang faham

Perut sebu kan? Mcm kembung gitu rasanya
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2019 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
aglioolio replied at 4-4-2019 08:57 AM
Perut sebu kan? Mcm kembung gitu rasanya

Ooo
Mungkin kot
Xtahu sgt sebu mcm mana hahaha

Apa update dari tt pasal ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-4-2019 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
paanz replied at 5-4-2019 01:14 PM
Ooo
Mungkin kot
Xtahu sgt sebu mcm mana hahaha

Tak tahu nk update ke tak..end up kantoi dia guna supplement tu untuk phone sex...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-4-2019 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
aglioolio replied at 4-4-2019 08:57 AM
Perut sebu kan? Mcm kembung gitu rasanya

Betul tu sebu...kerap sgt..walhal saya selalu masak n anak2 xde pula kna macam dia...so i assume effect dr sex supplement...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-4-2019 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
besi_kelabu replied at 4-4-2019 01:16 AM
jiran meninggal  last year sebab hepatitis. awal-awal dia rasa macam tu la,selalu bloated and  ...

I ada terfikir juga..skarang pon nmpk dia kerap x sihat but i thought sebab kolestrol..he looks very young even dh nk msuk 40..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-4-2019 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Maeell_77 replied at 3-4-2019 04:27 PM
X boleh tahan lama.. Tapi beli supplements semua tue x pakai.. Pelik sgt kn.. Dia x pakai kat ruma ...

Dah kantoi dia pakai kat opis time phone sex tak tahu dgn perempuan dr mana
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-4-2019 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
yprat replied at 3-4-2019 01:17 PM
ko biar betol 2 celop game over. Kesian ko ye...mesti tak penah puas.

laki hang mmg konpem maka ...

I xde keje tetap plus anak raamai...currently duduk pon out of town...kalau balik rumah family..sure kena kecam..simpanan mmg xde nafkah 150 each month tu la i buat beli brg sekolah anak2
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2019 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Simpanan xde, nafkah 150 je sebulan ngn ank ramai..byk gile hal yg lg penting tp laki ko tetap pikirkan napsu dia je..umur dh makin meningkat..klo jenih berduit aku leh hadam lg..aku simpati sgt dgn ko tt..
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2019 02:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga Allah permudahkan dan murah kan rezeki tt dan anak-anak. Allah bersama mu. Anak-anak sbg penguat mu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.072968s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list