Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7724
View
92
Reply

Suami beli sex supplement tapi tak pernah pakai kat rumah.

[Copy link]

Author: Suelicious80    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-4-2019 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Nak tanya pendapat,i selalu jumpe sex supplement (khas utk lelaki) ,but suami tak pernah pon pki bila bersama dgn i.Meaning apa ye?fyi laki i balik keje pergi keje..sometimes outstation..so far i jumpa candy pil,minyak rambo,minyak pherox..
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia mkn luar..
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Napa tak tanya dia... dia sorok.ke
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-4-2019 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia cakap suka beli..
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 10:46 AM | Show all posts
takde istilah suka beli bagi kami jantan kaberet ni sis

doa2 la bukan makan luar yeeee

kesian ke sis
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 10:53 AM | Show all posts

suka beli?
peliknyaa
takut dia guna utk org lain
baik siasat


Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 10:58 AM | Show all posts
takkan dia nak tunjuk pakai depan u.
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 11:02 AM | Show all posts
hahahahaha
mesti selalu g kedai urut tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-4-2019 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Selalu lelaki nak cari skandal online seks ni kat mana ye?selain wechat.
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 11:08 AM | Show all posts
Suelicious80 replied at 2-4-2019 11:03 AM
Selalu lelaki nak cari skandal online seks ni kat mana ye?selain wechat.

selagi nama social media sis
apa2 platform pun boleh ligat mencari

fb, wechat, tumblr, tiktok to name a few...

skandal di ofis, amoi massage, ayam lorong, arboq
pun boleh sis

sekadar pecah lobang jantan kaberet

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-4-2019 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
saviour_09 replied at 2-4-2019 11:08 AM
selagi nama social media sis
apa2 platform pun boleh ligat mencari


FL tu apa sbb tgok kat fb dia follow byk group FL
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 11:23 AM | Show all posts
Suelicious80 replied at 2-4-2019 11:15 AM
FL tu apa sbb tgok kat fb dia follow byk group FL

seriously? susah nk terang ni
back to 1st question, xda maknanya beli supplement, tapi xpakai. buang duit. mesti pakai kat tempat lain.


FB follow group FL tu group freelance, mcm berbayar utk dpt awek. faham x
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-4-2019 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
paanz replied at 2-4-2019 11:23 AM
seriously? susah nk terang ni
back to 1st question, xda maknanya beli supplement, tapi xpakai. bu ...

Ohh ye ke..allah..baru tahu..mmg x pakai kat rumah.actually dulu zaman seeblum eechat pernah kantoi share pic kt mms..i just ignore past few years tp lately i jumpe minyak rmbo n candy pil tu i curios blik..
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 11:29 AM | Show all posts
confront la dia balik
kat mana u nmpk dia follow fb group FL tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 11:53 AM | Show all posts
Suelicious80 replied at 2-4-2019 11:15 AM
FL tu apa sbb tgok kat fb dia follow byk group FL

see?
dah cakap kan mesti ada through social media

FL tu free lancer

bahasa kasar dia PELACUR yg takde bapak @ ibu ayam ni
takde orang jaga
diorang bergerak lone ranger je
travel nationwide cari customer di hotel2


dulu2 dalam fb  
nowadays bila dah pecah lobang banyak, diorang lari ke tumblr & wechat

jangan terkezzuuttt ye ramai student2 ipt & berhijab labuh pun ada!

cakap ke hubby sis tu
pulang la ke pangkal jalan
sebelum bawak penyakit ke family pulak


Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 12:04 PM | Show all posts
saviour_09 replied at 2-4-2019 11:53 AM
see?
dah cakap kan mesti ada through social media

Kalau betul la hati-hati ya sis, takut u pula kena AIDS nanti, mintak dijauhkan. Benda mcm ni bawa berbincang. Kalau dia taknak berbincang u buat la apa yang patut dgn cara yang betul.

For some men yg harom juga yang sedap.
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 01:35 PM | Show all posts
dah beli..ingat nak pakai time ngan tt..tapi terlupa letak mana..
pastu beli lagi..terlupa letak mana lagi..
tu yg jadi bertimbun2..mcm2 ada..
leh tak gitu???
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 02:35 PM | Show all posts
cuba cek brg2 tu...luak tak..kalau berkurang..confirm dia dah pakai somewhere..
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 03:34 PM | Show all posts
kdg2 aku sendiri heran, kenapa perlu beli supplement tu semua.
ada side effect kot.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-4-2019 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
paanz replied at 2-4-2019 11:29 AM
confront la dia balik
kat mana u nmpk dia follow fb group FL tu

Dah..end up dia mcm xde rasa bersalah..i just found dia ada lg satu acc fb khas utk cari perempuan x senonoh layan sex tru phone
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.114596s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list