Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
32470
View
784
Reply

Perkahwinan Tengku Mahkota Kelantan, Tengku Muhammad Fa-iz Petra dan Cik Puan Sofie Louise Johansson

[Copy link]

Author: Syd    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 3-4-2019 02:48 PM | Show all posts
uols jgn terpedaya dengan eprtunjunkan ye...yg ni mcm versi mergan merkle tu...huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 02:49 PM | Show all posts

kan...  paling takleh lupa masa orang sana share pengecualian terhadap sultan dan anak beranak...  hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 02:52 PM | Show all posts
uold jgn terepedaya dgn performnacenye ye...dgn kata yg ni mmg mcm meghan merkle atau TA 2.0. rakyat2 sweden mmg menikmati layanan "first class"
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
0077 replied at 3-4-2019 06:47 AM
at least brunei tu ada la duit..

tha shadee gurlllll
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
0077 replied at 3-4-2019 02:52 PM
uold jgn terepedaya dgn performnacenye ye...dgn kata yg ni mmg mcm meghan merkle atau TA 2.0. rakyat ...

U mean yg blondie ni pun perangai "diva" & tak semenggah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
mizziaz replied at 3-4-2019 04:34 PM
U mean yg blondie ni pun perangai "diva" & tak semenggah ke?

Jika benar, bakalan tragedi demi tragedi family ismail ni. Macam sumpahan.
Yang cerdik ku malin ikut cakap mak kahwin dengan kerabat yg lagi kaya. 3 brothers mmg tak leh harap. Duit habis kat pompuan.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 3-4-2019 08:24 PM
Jika benar, bakalan tragedi demi tragedi family ismail ni. Macam sumpahan.
Yang cerdik ku malin i ...

Kann..
Ku Malin je yg nampak konsisten & tak fake. Tetap kekal jatidiri.
Walaupun ada benda yg sheols tak sependapat dgn TA, takde la buat drama bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 05:03 AM From the mobile phone | Show all posts
fliphair8 replied at 1-4-2019 06:32 PM
Ciki ummah serambi penat mengaku ramai cantik2...masih tak mampu bersaing dgn ummah kokosen memenang ...

Dan suami ku inah kena belajar quran, belajar bahasa dan adat melayu..2 thn juga dgr cerita sblm pass the test..yg kelantan ni harapnya bila dah beristeri bimbing la ke jln yg betul..jgn sbb nak gah dpt bini international hujung2nya kontroversi busuk je yg timbul
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 06:25 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_jeangrey replied at 3-4-2019 09:03 PM
Dan suami ku inah kena belajar quran, belajar bahasa dan adat melayu..2 thn juga dgr cerita sblm p ...

Suami ku inah tu kerja ke ?
Nampak macam bodyguard ku inah jer kita tengok
Selalu tengok dia kat belakang ku inah jer..kalau ada event
Ampun tuanku...
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 06:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Kerabat kahwin mat salleh ni memang
kita tak berkenan
Takut perangai lebih kurang macam c maggot
Royal couple kita minat sultan nazrin dan permaisuri zara jer
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 3-4-2019 08:24 PM
Jika benar, bakalan tragedi demi tragedi family ismail ni. Macam sumpahan.
Yang cerdik ku malin i ...

Kan.. Naluri seorang ibu mmg kuat.. Bru fhm knp dlu TA sibuk jodoh kn dgn kerabat dlu.. Rpenye da tau taste anak yg x semenggah.. Tg. Zubaidah pun lawa plus educated.. Syg x kekal jodoh ngn smv..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 09:57 AM | Show all posts
DianaSaksen replied at 4-4-2019 06:25 AM
Suami ku inah tu kerja ke ?
Nampak macam bodyguard ku inah jer kita tengok
Selalu tengok dia kat ...

aritu manager outlet sport ape ntah
tu mmg protokol lah sbb status bini lagi vvip dr dia.
aritu dh dpt gelaran kan datuk ke tan sri?
lupe da
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 1-4-2019 06:26 PM
Wow wow wow acik sally

Gosip terhangat kt kenamaan sejak akhir2 ni

Taste kokesen je kan... xmainla makan budu punya dna... kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 12:36 PM | Show all posts
yang ni yang mana satu ya? yang duk luar negara ke? ada satu yang duduk california kalau tak silap.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 3-4-2019 08:24 PM
Jika benar, bakalan tragedi demi tragedi family ismail ni. Macam sumpahan.
Yang cerdik ku malin i ...

Haah.. Istana Kelantan sentiasa dpt perhatian kan..btw, Cik Puan Elia Suhana lps cerai tu trus 'hilang' ke cmne..? Tibe2 Tringt kat dye..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 01:01 PM | Show all posts
Nurza replied at 4-4-2019 12:40 PM
Haah.. Istana Kelantan sentiasa dpt perhatian kan..btw, Cik Puan Elia Suhana lps cerai tu trus 'hi ...

Subahanallah, cerai ke..sian dia..x ada jodoh kan..teringat kisah dia masa nak jumpa suami tp x dapat
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah lerrrrrr tp dgr desus Ku Malin x beekenan tp yg ni duduk KL lama dah blajo adat & agame.. jgn le uols terus buruk sangka then ampun tuanku TA lak yer.. nak kutuk tu kutuk je semua skali
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
DianaSaksen replied at 4-4-2019 06:25 AM
Suami ku inah tu kerja ke ?
Nampak macam bodyguard ku inah jer kita tengok
Selalu tengok dia kat ...

Katanya dulu manager kedai milik sultan johor..sekrg ni ikut isteri je la kot..then ada juga tugasan diraja lain
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 09:21 PM | Show all posts
tahniah lerr
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Nurza replied at 3-4-2019 01:49 PM
Tmj rileks je kahwin gadis Melayu..

Atok & moyang dia rileks je kawen minah kokesens..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085128s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list