Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
32718
View
784
Reply

Perkahwinan Tengku Mahkota Kelantan, Tengku Muhammad Fa-iz Petra dan Cik Puan Sofie Louise Johansson

[Copy link]

Author: Syd       Show all posts   Read mode

Post time 2-4-2019 06:22 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 06:23 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 2-4-2019 03:52 PM
Satu je nk cakap, rasa makin kurang respek dengan tmk semenjak kes makam diraja langgar burok.

apa jadi?
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 06:27 PM | Show all posts
mizziaz replied at 1-4-2019 07:59 PM
Yg blondie ni nampak gaya dapat restu keluarga.
Si Oks tu dapat restu business partners, kawan2 dik ...

nak jugak menempek ku salwani ngan ku rozan...

i wonder, dua beradik ni ngam ke tak ngam dgn ku merjan aka kak long diorg? pasal masa krisis takhta dulu, kak long duk back up TA kan?
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
0077 replied at 2-4-2019 06:23 PM
apa jadi?

Uols tak ikuti ke?
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
oni313 replied at 2-4-2019 06:27 PM
nak jugak menempek ku salwani ngan ku rozan...

i wonder, dua beradik ni ngam ke tak ngam dgn ku ...

Dah okay kot the 3 sisters.
Tg Merjan baru ni tak sihat & her husband is also not well. Nampak dlm ig Kuqistina.
Masa yestana kelate berantakan berebut takhta ada version yg kata TA b*m**kan Tg Merjan sebab tu sheols sokong plan & ikut arahan TA.
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 09:37 PM | Show all posts
Alhamdulillah.
tok soba nok tgk gambor outfit wedding dirajo
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 2-4-2019 03:52 PM
Satu je nk cakap, rasa makin kurang respek dengan tmk semenjak kes makam diraja langgar burok.

Ada kawan bgtau yg Tmk x thu kot isu sbnr sbb hok jolok ko istana tu semo bwh ku yeh aka xydpa. Abe hok tgh fight isu langgar buruk tu kuat kna provok puok dio. Siap kna igat sb ats alsan nk jjatuh kerajaan kelate. Nge fmly dio demo hntr bnda
Harap faham ayat di atas deh.. Copy terus tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 10:17 PM | Show all posts
oshinmoshin replied at 2-4-2019 10:12 PM
Ada kawan bgtau yg Tmk x thu kot isu sbnr sbb hok jolok ko istana tu semo bwh ku yeh aka xydpa. Ab ...

dok tahu pale ekor.
cito gapo dio nim?

lagu manolah outfit Queen Oks nanti
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
watachiwa replied at 2-4-2019 10:17 PM
dok tahu pale ekor.
cito gapo dio nim?


Ce baca molek. Tu forumer sharlenetexas kata x respek tmk.. Tanya member, member jwab lagu tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 10:26 PM | Show all posts
oshinmoshin replied at 2-4-2019 10:18 PM
Ce baca molek. Tu forumer sharlenetexas kata x respek tmk.. Tanya member, member jwab lagu tu

baca molek doh. masalohnya dok tahu citor gapo kes makam langgor tu. sbb tu royat saknim dok tahu pale ekor.

kalu nok molek lagi citer lah/copylah citer dr awal. ape kes makam tu.
sape buat onar sape ketua gituh. ape isu2 berbangkit,kami org luar ni x tau. ade masuk sokoba ko?
kalo cakap2 mulut gossipan ni x brape tahu.

ni tanyo pasa nok tahu lah nim
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
watachiwa replied at 2-4-2019 02:26 PM
baca molek doh. masalohnya dok tahu citor gapo kes makam langgor tu. sbb tu royat saknim dok tahu  ...

Makam langgar buruk kecoh SBB makam bersejarah ratusan tahun Ada kubur raja dulu wali yg bawa Islam ke kelate ..dia jual bodo2 je ke developer utk bust projek kondo..skrang kecoh laa sbb maik jual tanah wakaf..dah tu pihak warisan kebudayaan, kesenian n sejarah akui makam tuh bleh dijadikan tapak warisan sejarah...tp skrang makam tuh dah hancur n proses korek kubur pun X dilakukan dgn sempurna..Batu Nisan berterabur mcm dilanda garuda..org salahkan maik laa sebb tanah kubur tuh maik handle tp dia jual hanya 2j lebih je kut ke cina
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
pearlady replied at 2-4-2019 10:42 PM
Makam langgar buruk kecoh SBB makam bersejarah ratusan tahun Ada kubur raja dulu wali yg bawa Isla ...

Thanks pearlady..  Saya pun xtau Sgt pasal benda ni. Member pun crita gtu2... Dia kata blh tgk fb wan amir yg dok perjuangkan isu ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 01:56 AM | Show all posts

tak.... apa jadi :O. pm i pls
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 01:59 AM | Show all posts
oni313 replied at 2-4-2019 06:27 PM
nak jugak menempek ku salwani ngan ku rozan...

i wonder, dua beradik ni ngam ke tak ngam dgn ku ...

ok je.... mmg slalu nampak ig kuqistina ada skali and hari tu ada tmk ada pulangkan dk ku li dgn tg aziz/tg merjan so kira bagi balik titlela kan..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 03:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mizziaz at 3-4-2019 03:51 AM
pearlady replied at 2-4-2019 10:42 PM
Makam langgar buruk kecoh SBB makam bersejarah ratusan tahun Ada kubur raja dulu wali yg bawa Isla ...


Wow...around 2 juta je. Murahnyaaaaa.
Yg dipertua MAIK is TMK. Tapi I rasa dia ni macam budak suruhan abangnye je.
Yg baik ala2 bff dgn tauke cina pun si abeNgong...kalau tak silap i.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 08:42 AM | Show all posts
pearlady replied at 2-4-2019 10:42 PM
Makam langgar buruk kecoh SBB makam bersejarah ratusan tahun Ada kubur raja dulu wali yg bawa Isla ...

oo gitu cerito.
tq deh for sharing.
tadok tempat lain doh ko bakpo lah gi kaca ko kubur tu.

Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 11:33 AM | Show all posts
ummah kokosen in the making okeh
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Tmj rileks je kahwin gadis Melayu..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 1-4-2019 11:13 PM
tatkala rakyat mereka diwajibkan bertudung, pakai baju longgar2, itu takleh ini takleh, tapi sultan  ...

bru ei 2.0
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 02:47 PM | Show all posts

at least brunei tu ada la duit..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.077174s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list