Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
32453
View
784
Reply

Perkahwinan Tengku Mahkota Kelantan, Tengku Muhammad Fa-iz Petra dan Cik Puan Sofie Louise Johansson

[Copy link]

Author: Syd       Show all posts   Read mode

Post time 2-4-2019 11:00 AM | Show all posts
adakah bakal jadi kate vs meghan versi klate?
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 11:25 AM | Show all posts
so nanti ikea akan buka cawangan kat serambi tak?
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 11:55 AM | Show all posts
Hessa replied at 2-4-2019 08:29 AM
ahaa..i sependapat dgn u...ingat lagi sejak i kecik tau, biasa je dengar, klau kawen perempuan ...

masa abah i keje kat Kota Bharu,i dan kakak2 sekolah zainab. kawan2 kami memang cantik2. ada yg mix siam,kulit mulus. putih sepuh. sebijik jerawat xde,hidung mancung. i yg perempuan pun impress tgk diorang.  diorang ckp org Pasir Mas,perempuannya cantik2. bila terbaca news psl kelantan royal pilih omputih jadik wife,i sooo wonder. gadis2 cik siti wan kembang,tak kurang jelitawan. kenapa la pilih perempuan mcm tu rupa...
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 12:08 PM | Show all posts
zennaya replied at 2-4-2019 11:55 AM
masa abah i keje kat Kota Bharu,i dan kakak2 sekolah zainab. kawan2 kami memang cantik2. ada yg mi ...

citarasa manusia, siapa lah kita nak menentukannya ye dak..tp yelah, semakin i dewasa semakin bnyk benda i tgk yg tak seperti yg i fikir masa zaman budak2...bnyk yg i dah tgk, mungkin jugak kebetulan, wallahualam..org rupa yg biasa2, taste pd calon pasangannya, wow...persis ratu cantik (personalitinya lah bukan rupa), yg rupa handsome mcm watak2 hero fairy tale tu, biasa2 pulak tastenya..tp apapun mungkin dah jodoh
setakat ni pd i pasangan yg mmg bagai pinang dibelah dua, kalau VVIPnya, Tuanku Nazrin dan Tuanku Zara, klau rakyat marhaennya, Fatah Amin dgn Fazura
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang ni nampak educated sket..  tmk pun terpelajar jugak khuenss..
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cikkittydiva at 2-4-2019 12:36 PM
mizziaz replied at 2-4-2019 01:10 AM
Gambar 4 pemimpin negeri berjantina lelaki je wajib digantung. Selain dari tu, dilarang.


Tp potret ex ydpa masih ada gantung kt klinik kjaan lg.. huhi yg pasti bukan klinik serombi mosko yachh
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 12:41 PM | Show all posts
wahhh!! curlaaastt sgt! sorang ukraine sorang sweden. very the international flavours
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg no. 3 tu single lagi kah? Ke ngn kokosen jgk..?
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 12:58 PM | Show all posts
uii done membaca latest gusip..

pergh bape byk serambi daaa sekang.. weh wedding car kabur le.. ke mata iols yg kene buat test lagik kih kih kih..

advance lah sekarang ummah serambi.. meriah.. sok anak2 sume muke kokesen ler... moga memperbaiki attitude kuturunan... org kata ummah kokesen ni.. later pepandai dan punctual..

pepaham la ye
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-4-2019 01:30 PM | Show all posts
babydoll replied at 2-4-2019 12:41 PM
wahhh!! curlaaastt sgt! sorang ukraine sorang sweden. very the international flavours

yang biasa-biasa je dapat Indon




Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 01:53 PM | Show all posts
comey2 le waris negeri serambi nnti...
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 01:57 PM | Show all posts
wahhh makin hangat2.ptt lah akk ipar tb tak abis gambar kawin
siap dgn video..ropa2nya nak dpt adik ipar dr sweden yg sah diterima
istana gitu
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
0077 replied at 2-4-2019 01:56 AM
alahai tu sample kad tapi kad x keluar lg... mmg ada 2 wedding tp priv8 je

Spill the bean pls kalau uols tau cite yg lebih lanjut.
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Swedish ni rasanya dah belajar dari segala tragedi yg berlaku dalam family SI ni. Harap dia ambil segala iktibar. Nmpk mcm diterima family. Jangan plot twist mcm manohara pulak
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
mizziaz replied at 2-4-2019 01:10 AM
Gambar 4 pemimpin negeri berjantina lelaki je wajib digantung. Selain dari tu, dilarang.

Butthurt dengan federal ke? Last2 mintak duit dgn federal jugak nk bayar gaji.
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 2-4-2019 02:05 PM
Butthurt dengan federal ke? Last2 mintak duit dgn federal jugak nk bayar gaji.

Tu la pasal. Riak & Overconfidence Kills!
Tak sedar2 lagi dgn apa yg berlaku these past few years.
Berpada2 & munasabah le kalau nk confident pun...
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Syd replied at 1-4-2019 06:28 PM
jangan pandang negeri Serambi sebelah mata.

Mendonia!

Xkn kelate hile di dunio
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Satu je nk cakap, rasa makin kurang respek dengan tmk semenjak kes makam diraja langgar burok.
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 04:52 PM | Show all posts
mendunia yachhhh serambi.... tunjuk belang habis....
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 05:10 PM | Show all posts
Edited by notsospecial007 at 2-4-2019 05:11 PM

walaweyyyyy.. berita terhangat hiburan sensasiiii.. cantekk jgk puteri sweden ni.. ok la tu.. bakal groomnya kan bujang lagiiii
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.088766s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list