Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
33410
View
784
Reply

Perkahwinan Tengku Mahkota Kelantan, Tengku Muhammad Fa-iz Petra dan Cik Puan Sofie Louise Johansson

[Copy link]

Author: Syd       Show all posts   Read mode

Post time 8-6-2019 07:39 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 8-6-2019 06:54 PM
Nak jadi macam meghan pulak ke tak habis2 pegang tangan tok laki kat public tayang PDA lovey dovey ...

tu mat salleh tak pe la. ni org islam pegang tgn lovey dovey depan gambar raya pun n depan kubur.gelinya. x hormat langsung.mula2 sweet la skrg mcm get a room pls. klu tgk kat ig ada org comment kata x proper hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2019 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
0077 replied at 8-6-2019 07:39 PM
tu mat salleh tak pe la. ni org islam pegang tgn lovey dovey depan gambar raya pun n depan kubur.g ...

Padahal BRF sendiri tak pegang tangan depan public. Mekgan je terlebih gelenyar.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2019 07:42 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 8-6-2019 07:41 PM
Padahal BRF sendiri tak pegang tangan depan public. Mekgan je terlebih gelenyar.

sama mcm si sofie la. mana ada kerabat pegang2 depan org?ni dok pda. dah la ketua islam. gelenyar lebih dok pegang2
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2019 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pon nak kwen ummah kokosen...belah2 uzbekistan sana de ummah muka kokosen mix mcm cina...fuh hensem ...pnh dpt bf belah sana tp jodoh x pnjg..tp raya br ni x sgka dia wish hari raya....
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2019 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
0077 replied at 8-6-2019 05:23 PM
mcm nk dkt muak pun ada. nk duduk atas tmpt duduk bantal tu pun nak kena duduk skali. mak oi, dah2 ...

Nasib baik tak duduk atas riba
Sabo je la. If nk bersangka baik...maybe si Sofie takut bila berada di kawasan kubur. Walaupun disiang hari & ramai org ada di situ.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2019 09:44 PM | Show all posts
mizziaz replied at 8-6-2019 11:29 AM
Walaupun status pengantin baru, berpegang tangan semasa majlis tahlil di makam di raja memang tak se ...

Eh over nya kau ni. Melebih pula mengalah kan Tengku Anis

Itu tak sesuai, ini tak sesuai. Ni kakak2 feeling raja perempuan Kelantan yang tak kesampaian cita2 kah??
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2019 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Vokuro replied at 8-6-2019 09:44 PM
Eh over nya kau ni. Melebih pula mengalah kan Tengku Anis

Itu tak sesuai, ini tak sesuai. Ni ka ...

Kalau dah namanya ROYAL mestilah ada do & don'ts. Bukannya boleh bebas mcm rakyat biasa. Kalau tak sanggup berprotokol, jangan ambil elaun (baca: duit pembayar cukai).
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2019 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Vokuro replied at 8-6-2019 09:44 PM
Eh over nya kau ni. Melebih pula mengalah kan Tengku Anis

Itu tak sesuai, ini tak sesuai. Ni ka ...

Mana ada laki pompuan berpegang tangan sakan dalam majlis tahlil & doa di Makam. Dah kahwin dgn kerabat bangsa melayu Islam, jadi public figure mmg patut ikut adab & adat.
Royalty di mana2 negara pun kalau ikut suka sendiri lama2 mengundang benci rakyat.
At least rakyat Malaysia tegur elok2 & tak aggresive. Kalau di Russia, the royals sekeluarga kena bunuh dgn rakyat.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2019 12:05 AM | Show all posts
kucim replied at 8-6-2019 08:54 PM
Aku pon nak kwen ummah kokosen...belah2 uzbekistan sana de ummah muka kokosen mix mcm cina...fuh hen ...

boleh la mcm yananajib tu kawen kazakh
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2019 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
0077 replied at 9-6-2019 12:05 AM
boleh la mcm yananajib tu kawen kazakh

Susah la nok..confirm famili isu
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2019 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 8-6-2019 10:40 PM
Kalau dah namanya ROYAL mestilah ada do & don'ts. Bukannya boleh bebas mcm rakyat biasa. Kalau tak ...

Siapa yang reka cipta dos and donts? Ada termaktub kat undang2? Code of conduct royalty etc?? Ke syok sendiri buat adat then sendiri meroyan padahal diorang pun takde pun konsep adat yang acik2 kepam bimbo rekacipta ini.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2019 10:53 PM | Show all posts
kecohnya akak vok,

eh william dan kate pun tak bercium mulut hatta berpegang tgn bila keluar for apperarance... sbb theols ada protokol dan bila u jumpa org, u dikira represent the royal fam

senang cite, kalau kau ceo kampeni, adakah kau sibuk mengulit tgn bini time meeting? nampak professional kah itu?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Cps ni ok. Kwn aku penah jd MUA dia..tak sure la MUA rasmi istana dh ke belom. Malas nak tanya.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 12:49 AM | Show all posts
toxicated replied at 11-6-2019 12:41 AM
Cps ni ok. Kwn aku penah jd MUA dia..tak sure la MUA rasmi istana dh ke belom. Malas nak tanya.

ada ke mua rasmi?ku amelin dulu tu pun masa majlis2 x ade mua.byk duit nak mua skali..brapa tu..wow
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 12:50 AM | Show all posts
bestlakan keje mua
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 01:04 AM | Show all posts
si sofie ni pun education tak sampai sebaris

so fishy background dia

tapi dh nikah dah pun...

tak ada apa la nak bangga... cuma orang tak dapat nak dig kisah lepas dia mcm si oks tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
0077 replied at 11-6-2019 12:49 AM
ada ke mua rasmi?ku amelin dulu tu pun masa majlis2 x ade mua.byk duit nak mua skali..brapa tu..wo ...

Tak la kot. Maybe by event je.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
0077 replied at 11-6-2019 12:49 AM
ada ke mua rasmi?ku amelin dulu tu pun masa majlis2 x ade mua.byk duit nak mua skali..brapa tu..wo ...

Masa Tg Amalin kahwin dulu MUA dia Nurul Shukor.

Kate Middleton pun pandai mekap sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 11-6-2019 11:35 AM
Masa Tg Amalin kahwin dulu MUA dia Nurul Shukor.

Kate Middleton pun pandai mekap sendiri.


Tg Amalin ni pun slalu jugak pkai mekap dri MUA Irena Adam tu kan..nak jdi part of royal fam ni, takyah pkai makeup berkati-kati.. Ckup la simple2 je.. Cth cm TPS tu, xyh makeup pun dah nmpk aura queen..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 08:41 AM | Show all posts
mizziaz replied at 8-6-2019 06:10 PM
Kat makam di Raja Langgar Kelate. Ada majlis tahlil & bacaan doa. Ada gambar tu dalam ig Sofie.

maaf tumpang tanya... apa IG CP?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.302945s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list