Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
33706
View
784
Reply

Perkahwinan Tengku Mahkota Kelantan, Tengku Muhammad Fa-iz Petra dan Cik Puan Sofie Louise Johansson

[Copy link]

Author: Syd    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-5-2019 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
mizziaz replied at 26-5-2019 08:09 AM
Risau turn Johor jadi ydpa. Bertambah ego si Mail.

Tulah.. Iolls harap biar la ayahanda yg jdi agong..
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Nurza replied at 26-5-2019 11:22 AM
Tulah.. Iolls harap biar la ayahanda yg jdi agong..

Suatu hari nun mail akn jd ydpa jugak. Hmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Nurza replied at 23-5-2019 11:03 PM
Masuk istana x smpi 2 bulan dah pndai demand ye.. Blum 2 tahun ni.. Jgn trpengaruh dgn suara dan p ...

May I know apa yg dia demand?
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
naz1641 replied at 26-5-2019 12:41 PM
May I know apa yg dia demand?

Nope.. I reply sbb ada forumer @0077 yg tlis.. Hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Uzur sgt exgong..X leh hadir mjlis kebumi ex sultan Pahang...sultan Brunei yg kertu pun gagah hadir dlm sibuk2 dia attend majlis kat brunei
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 05:39 PM | Show all posts
TT @Syd boleh edit tajuk dah rasanya. Letak nama TMK kat tajuk thread.


Bukan rahsia lagi wedding nya & dah berlalu dah pun dengan jaya nya
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
oni313 replied at 26-5-2019 01:09 AM
cycle 2 almarhum tuanku jaafar yg start tahun 1994...
kalau ikut timeline dan tertakluk pd keputu ...

Ex mb je yg terkenal buas sampai sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Nurza replied at 26-5-2019 11:22 AM
Tulah.. Iolls harap biar la ayahanda yg jdi agong..

Iolls harap lepas Pahang, by some miracle Sultan Nazrin jadi Agong ke 17
Tak buleh imagine betapa attitude "lebih sudu dari kuah" si Mail nanti bila ayahandanya jadi Agong. Bakalan tambah meriah socmed bergaduh dgn menteri2 nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 10:14 PM | Show all posts
Kesian tmk, mentang2 ler tuan punya badan sejenis lay low xde byk gosip personal mcm kekanda & adindanya, habis thread nya dirogol dengan rakus..haha 😂😂😂
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-5-2019 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 26-5-2019 05:39 PM
TT @Syd boleh edit tajuk dah rasanya. Letak nama TMK kat tajuk thread.



baekkk.
nanti i edit ya mod.
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 01:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Kat kosmo smlm..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Nurza replied at 22-5-2019 09:31 PM

Nampak ok. Last tu dia hulur tangan dulu
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 04:24 AM | Show all posts
lahai, tbh, muka dia typical mat saleh je uols

kalau dekat euro tu, bersepah dan xde nya sampai nak pandang bnyk kali

org kita ni mmg dari dulu suka yg putih2..
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2019 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
CP sofie ni nmpk okay bcos ada usaha nk adapt dgn local customs & nmpk matang, tak gedik berselfie bagai.
In terms of looks, typical scandinavian features. Mmg nampak outstanding le bila ditengah2 crowd marhaen nusantara. Tah pape headline newspaper tu...
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2019 09:55 AM | Show all posts
sek2 sano meme suko ore putih ko?
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2019 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
lizaluvliz replied at 31-5-2019 09:55 AM
sek2 sano meme suko ore putih ko?

Memang, putih no 1, features lawa x lawa belakarng citer hahah. Well, actually, most orang malaysia camtu kot
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2019 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
I thot thread ni berpagar....tapi apesal Iols tak log-in pun buleh access.
Rasanya awal2 dulu berpagar @Syd
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-5-2019 12:49 PM | Show all posts
mizziaz replied at 31-5-2019 12:26 PM
I thot thread ni berpagar....tapi apesal Iols tak log-in pun buleh access.
Rasanya awal2 dulu ber ...

benda dah jadik kenyataan.

orang dah sahih kahwin, dah diwarwar-kan, tak yah lah tutup lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2019 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Syd replied at 31-5-2019 12:49 PM
benda dah jadik kenyataan.

orang dah sahih kahwin, dah diwarwar-kan, tak yah lah tutup lagi.

Ada diskusi2 hangat dalam page2 awal tu...probably nk kena consider that also. Just my opinion.
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2019 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
mizziaz replied at 31-5-2019 08:31 AM
CP sofie ni nmpk okay bcos ada usaha nk adapt dgn local customs & nmpk matang, tak gedik berselfie b ...

Ya.. Cik Sofie ni klau x makeup, nmpk sgt muka kertu.. Xde apa2 nk dibanggakn pun..org kita klau nmpk minah saleh sgt la jakun.. Padahal gadis2 Melayu lagi sedap mata memandang..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085281s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list