Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
33364
View
784
Reply

Perkahwinan Tengku Mahkota Kelantan, Tengku Muhammad Fa-iz Petra dan Cik Puan Sofie Louise Johansson

[Copy link]

Author: Syd       Show all posts   Read mode

Post time 26-4-2019 02:03 PM | Show all posts
for me oke je as TMK n mostly kene ganti kekandanya tu TMK bawak wife sng sikit. kalo ade vvip lain bawak wife or majlis keen bg sumbangan( bulan puasa mgu depan dah kan)

kalo idak tg temenggung ke sape yg pokcik deme kene turun n bawak wife.

kalo abeyeh dulu iktiraf n perkenalkan wife oke jek. marah x marah rakyat lelama syp je
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols x nak bersangka buruk tp iols rasa x lama gak ni...bakal terjadi jugak tragedies manohara cuma dlm versi matang skit..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
watachiwa replied at 26-4-2019 02:00 PM
yg tu mcm muke ekcik sikit n frame lagi kurus

Perempuan berselendang nmpk muka lembut. Cps muka dia keras dan jaw mcm empat segi.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
watachiwa replied at 26-4-2019 02:03 PM
for me oke je as TMK n mostly kene ganti kekandanya tu TMK bawak wife sng sikit. kalo ade vvip lain  ...


Sorry la...dgn Oks I mmg tak buleh nk sangka baik. Tengok je la how she manipulate media & ikut hati during majlis moscow. Proven narcissist.
Dgn Sofie ni I ada la sikit sangka baik. Takde la obvious gelojoh public attention & admiration...
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Nurza replied at 26-4-2019 01:37 PM
Baju nya cantik jua..

Itulah...berkenan kaka dgn baju batik CPS
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 20-4-2019 09:43 AM

CPS cantik ayu orgnya...dagu lekuk...
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah Ku Iz dan CPS
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 02:52 PM | Show all posts
Nurza replied at 26-4-2019 01:42 PM
Muka Cik Sofie ni cm gadis misteri berselendang yg muncul pada hari pertabalan exgong dlu tu.. Ke or ...

I pun nampak mcm sama.. tp yg tu nampak berumur sikit kot daripada cps ni..
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 01:45 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 26-4-2019 03:24 PM
Perempuan berselendang nmpk muka lembut. Cps muka dia keras dan jaw mcm empat segi.

CPS nampak sharp features
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 01:45 PM | Show all posts
mizziaz replied at 26-4-2019 03:35 PM
Sorry la...dgn Oks I mmg tak buleh nk sangka baik. Tengok je la how she manipulate media & ikut  ...

hahaah tgk ape jadi dgn oks.
ku dok terfikir apelah angan2 or apelah yg dijanjikan pada si oksana tuh
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
watachiwa replied at 29-4-2019 01:45 PM
hahaah tgk ape jadi dgn oks.
ku dok terfikir apelah angan2 or apelah yg dijanjikan pada si oksana ...

Rsenye exgong janjikn yg manis2 kat oks tu.. Padahal exgong sndri da tau nk jdi sultanah kelate kne bngsa Melayu.. Masa jmpe kali pertama pun exgong sndri introduce himself as a king.. Maka oks pun trpikat la.. Rpe rpenye mimpi oks trkubur cmtu je.. Oks and the geng fkir bila kahwin je dgn smv, trus diangkat jdi permaisuri.. X tau cmne institusi diraja kat Msia cmne..
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 08:36 PM | Show all posts
mizziaz replied at 23-4-2019 05:53 PM
About 10mins video road tour beramah mesra dgn rakyat. Org sakit, kraft batik etc. Elok la nampak th ...

nampak mcm dia ikut style org melayu kampung. yg i tau & tgk, biasanya kalau kt kampung bila couple baru kawin, 2 3 hari atau seminggu lps majlis kenduri, diorang akan pegi melawat ke rumah sedara mara. kiranya utk sesi suai kenal lebih dekat.

so TMK pun buat mcm tu la kot. pegi rumah2 kampung, sambil melawat, nak kenalkan, ini isterinye. haa..isteri, ni org kampung. jemput la beramah mesra. hahah!
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Nurza replied at 29-4-2019 08:13 PM
Rsenye exgong janjikn yg manis2 kat oks tu.. Padahal exgong sndri da tau nk jdi sultanah kelate kn ...

Spekuan iols...Dua2 gelojoh & ada agenda masing2.

Iols rasa yg laki nk "quick win" so boleh cepat halalkan "ehem2". Tu yg introduce himself as King, tabur luxuries & ajak kawen. But I tak rasa heols tabur janji nak jadikan sheols as official queen consort. Tak janji & tak explain kekdahnya.

Yg pompuan pulak, case nk quickly grab the opportunity kawen dgn King. Tak buat thorough research. Terus pasang ambition tinggi, overconfidently assume thru marriage, she can automatically be the queen consort.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Nurza replied at 29-4-2019 08:13 PM
Rsenye exgong janjikn yg manis2 kat oks tu.. Padahal exgong sndri da tau nk jdi sultanah kelate kn ...

Dia tak tau melambak2 raja kat malaysia ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
babydoll replied at 29-4-2019 08:36 PM
nampak mcm dia ikut style org melayu kampung. yg i tau & tgk, biasanya kalau kt kampung bila coupl ...

Kann...ikut style pengantin dulu2 after kawen visit sedara & jiran. Kena la usaha buat camtu demi nk jaga hati rakyat & restore image klate royals.
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2019 01:26 PM | Show all posts
mizziaz replied at 29-4-2019 10:25 PM
Kann...ikut style pengantin dulu2 after kawen visit sedara & jiran. Kena la usaha buat camtu demi  ...

ok la buat mcm tu. at least ada jgk effort nak baik pulih image. kira win-win. royals dpt repair image, rakyat dapat jumpa & bantuan(?).


nk pulak ye si CPS turun padang. harapnya dia ok la kot.
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2019 01:28 PM | Show all posts
pearlady replied at 26-4-2019 03:10 PM
Iols x nak bersangka buruk tp iols rasa x lama gak ni...bakal terjadi jugak tragedies manohara cuma  ...

based on history, benda ni tak mustahil jadi.

tapi kita doakan yg elok2. lps tu kita tenang & ushaaa je dari jauh
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2019 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Tgk Cik Puan Sophie ada la mcm rupa Sara Beauty Corner. Mungkin sebab dagu empat segi dan rambut. Sama2 Scandinavian.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2019 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Sumber ig @koleksi_sultanmuhammadv..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2019 12:52 AM | Show all posts
takde mslh isteri sultan kelantan bkn melayu sbb bginda blh jer bg gelaran lain slain Raja PEREMPUAN..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085149s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list