Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
32882
View
784
Reply

Perkahwinan Tengku Mahkota Kelantan, Tengku Muhammad Fa-iz Petra dan Cik Puan Sofie Louise Johansson

[Copy link]

Author: Syd       Show all posts   Read mode

Post time 1-4-2019 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Syd replied at 1-4-2019 10:42 PM
1.4.2019

Makluman.

Kecik sangat, x nampak jelas
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2019 11:33 PM | Show all posts
wah Sweden pilihan...
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
naz1641 replied at 1-4-2019 10:57 PM
Kecik sangat, x nampak jelas

Gambar 4 pemimpin negeri berjantina lelaki je wajib digantung. Selain dari tu, dilarang.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 01:56 AM | Show all posts
alahai tu sample kad tapi kad x keluar lg... mmg ada 2 wedding tp priv8 je
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 05:33 AM | Show all posts
ada ura-ura kah kerajaan kelantan bwh pas ni akan ammend perlembagaan negeri utk fit the taste of kerabat, jadikan mereka pemaisuri kelantan yg sah ?
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 06:34 AM From the mobile phone | Show all posts
mizziaz replied at 2-4-2019 01:10 AM
Gambar 4 pemimpin negeri berjantina lelaki je wajib digantung. Selain dari tu, dilarang.

Eh
Pic YDPA agong n PM pun tak boleh ke?
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 06:44 AM From the mobile phone | Show all posts
leen_shaza replied at 2-4-2019 06:34 AM
Eh
Pic YDPA agong n PM pun tak boleh ke?

I think so...
Item no.3 dalam surat tu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-4-2019 07:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Kelantan nak jadi negara lain macam JDT jugak?
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 07:13 AM | Show all posts
tatkala rakyat mereka diwajibkan bertudung, pakai baju longgar2, itu takleh ini takleh, tapi sultan dan kerabat diorang selamba bermaharajalela...
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 07:32 AM | Show all posts
mendonia btul serambi sekarang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-4-2019 08:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Sampai skeg ummah kelate tak dapat terima hakikat
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Surat tu macam nk save ego & tunjuk kuasa je.
I may be wrong...yg I perhatikan in these past several years, bila SMV & state gomen buat riak tunjuk & guna kuasa macam case tarik balik jemputan, tarik pingat, case pembalakan, belanja mewah (walau tahu tak sekaya mana compare dgn state lain) etc. tak lama selepas tu, tentu akan ada incident yg memalukan will happen to Kelantan royal itu sendiri atau state gomen.
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 08:29 AM | Show all posts
fliphair8 replied at 1-4-2019 06:32 PM
Ciki ummah serambi penat mengaku ramai cantik2...masih tak mampu bersaing dgn ummah kokosen memenang ...

ahaa..i sependapat dgn u...ingat lagi sejak i kecik tau, biasa je dengar, klau kawen perempuan sebelah kelantan, pastu ada rupa yg cantik2 ni, ada daerah dia..contoh yg biasa i dgr, kelantan yg cantik2 ni kat area pasir mas,kesian perempuan kelantan area lainbetul ke tak emm,i mmg tak pernah sampai kelantan, so tak boleh mengesahkan kesahihannya..even kawan kelantan pun i takdemungkin ada sesiapa dlm ni yg mmg org kelantan boleh mengesahkan...tp seriously, mmg high taste gitu sultan deme ye, tak main yg asian look, even ada kacuk punmungkin darah asian sgt kuat kot..semua nk caucasian look giteww
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-4-2019 08:32 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-4-2019 08:33 AM | Show all posts
mmg besar tu jelah
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 08:36 AM | Show all posts
kelate royal nie mcm dah tak dak rakyat kelate kot nak angkat jadik bini..tak pun rakyat malaysia yg baik..nie angkat yg nat salih buat apo. kata negeri islamik..carik yg agama kukuh n pakai tudung
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 2-4-2019 07:13 AM
tatkala rakyat mereka diwajibkan bertudung, pakai baju longgar2, itu takleh ini takleh, tapi sultan  ...

Hudud pon tak berbunyi dah
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 09:42 AM | Show all posts
riyadhK replied at 2-4-2019 09:34 AM
Hudud pon tak berbunyi dah

berani nak bunyi selepas tok abe kantoi dadah, perempuan, bini2, expenses macam duit malaysia dia yang punya...  hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 2-4-2019 09:42 AM
berani nak bunyi selepas tok abe kantoi dadah, perempuan, bini2, expenses macam duit malaysia dia  ...

Hahahahahaha 'rindunyaaaaaa' nk tengok abeyeh pakai kopiah dgn jubah putih pusing serambi. Selalunya dapat sorok isu panas dlm kain, tp kali ni byk sangat nk kena sorok sampai jubah putih pon tak mampu nk kaburkan pandangan bawang2 malaysia.
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 10:12 AM | Show all posts
riyadhK replied at 2-4-2019 09:50 AM
Hahahahahaha 'rindunyaaaaaa' nk tengok abeyeh pakai kopiah dgn jubah putih pusing serambi. Selalun ...

lama dah dia hilang, kan...  memang takleh nak sorok dah disebalik jubah dan kopiah heols...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083098s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list