Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
1828
View
24
Reply

Wanita Lahirkan Anak Kembar, Tapi Bapa Lain-Lain

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-4-2019 06:13 PM | Show all posts |Read mode
Seorang wanita yang melahirkan kembar mendapati kedua-dua anaknya itu mempunyai dua bapa yang berbeza.


Vice melaporkan fenomenan ini dipanggil sebagai 'heteropaternal superfecundation' di mana dua sperma, dari lelaki berbeza bersenyawa dengan dua telur dari wanita sama.


Kejadian yang berlaku di China itu terbongkar apabila suaminya pelik terdapat perbezaan yang ketara dia antara kedua-duanya.


Hanya seorang sahaja yang menyerupai si suami.


Selepas ujian DNA dilakukan, barulah perkara sebenar diketahui.


Foto: Vice


Menurut sumber lagi wanita tersebut mengaku pernah tidur dengan lelaki lain.


Menurut doktor lagi wanita tersebut tidur dengan kedua-dua lelaki dalam masa seminggu kerana sperma ejakulasi hanya dapat bertahan selama lima hari. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2019 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ohh literally kantoi{:yameteh
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2019 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni satu hal pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2019 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
pandai suami dia cam muka. kan dah kantoi. subur benor pempuan ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2019 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
wow .... x sangka
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2019 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah gatalnya...dlm seminggu nak rasa lain2
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2019 06:57 PM | Show all posts
seks luaq nikah...wakakakakkakakakakakakak
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2019 07:19 PM | Show all posts
Kuatnya mainnnn.......
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2019 07:21 PM | Show all posts
yg topi biru tu, anak somi dia kot....
yg topi putih, anak skandal dia.....

sbb klu somi dia henssem, takkan dia nak berskandal lagi....
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2019 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh wow a slut
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2019 07:33 PM | Show all posts
woww.. adik beradik tiri..
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2019 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau pompuan ni dok dlmasyarakat yg membenarkan ppuan ada lebih dr sorg lelaki@suami..then it is not an issue.

Tapi memandangkan dia dok dlm society mainstream... maka dikutuk sbg ppuan gatal dsb. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2019 07:48 PM | Show all posts
oembloodygee.


this is a first.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2019 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Jadi apa kesudahan nya? Kena cerai ker perempuan tu? Adakah scandal nak ambik tanggungjawab?
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2019 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
buapakperut: pandai suami dia cam muka. kan dah kantoi. subur benor pempuan ni


Agaknya sorg lg tu african american ke itu yg obvious perbezaan huhu. Udah mcm kucing. Sekor belang, sekor tompok, sekor hitam. Semua genetic lain2.

Tetibe teringat citer Black Mirror: White Christmas.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2019 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Baby topi putih tu nmpk lebih comel.. Selingkuh dgn kokesen ke smpi ketara sgt perbezaan
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2019 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow. Boleh eh mcm tu. Muahahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2019 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Bby topi biru tu ketara sangat muka tipikal chinanya. Yg putih tu mcm kacukan omputih je. Comel sangat
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2019 10:50 PM | Show all posts
Astaga.... nauzubillahiminzalik sis !
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2019 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya selalu tengok bayi tu makhluk suci mana nak perasan yg peliknya
Terbukti lelaki pun ada naluri
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.118529s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list