JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
473
View
8
Reply

siapa di sini nak cantik? boleh saya tahu kenapa ya perlu cantik? dan kenapa ya anda masih belum cantik? (jika anda masih tak cantik)

[Copy link]

Author: aida88    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-4-2019 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
kecantikan bagi setiap wanita memang 1 keperluan sebab ia lambang keyakinan seseorang tu..tapi bagi anda kenapa anda perlu cantik? dan kalau masih ada yang belum cantik tu, apa masalah yang membuatkan anda tidak mahu cantik?..boleh share pendapat anda...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 02:03 PM | Show all posts
nak nampak kemas je...cantik no.2..tu kira pakej...
kalu kemas mendatangkan keyakinan...
kalu cantik tiak berasap tak guna gak
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 04:27 PM | Show all posts
iols rasa bab yg iols kurang cantik ialah.. adanya jeragat. x terlalu banyak tp boleh buatt rse x kompidem bila x pakai make up. itu je.

btw iols berusaha utk kurangkan/pudarkan jeragat. Supaya iols lebih berkeyakinan! Hehe.
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 04:36 PM | Show all posts
cantik utk keyakinan diri sendiri. senang nak berurusan dgn orang lain.
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Semua org sukakan kecantikan no matter what no matter when, tapi cantik tu sendiri subjective. Ada org anggap natural beauty tu cantik, ada yg kata bangsa-bangsa tertentu cantik, ada yg suka mekap mcm drag queen, ada yg suka kulit putih melepak, ada yg suka kulit tanned, so... it varies but one thing for sure semua org tertarik dgn kecantikan mengikut definisi deyols sendiri. Bagi hakak la suka tengok kalau perempuan muka kemelayuan yg lembut, badan langsing, pakaian sopan, tapi yg paling cantik di mata hakak adalah adab, cara percakapan yg tegas tp lembut, dan bijak. Kalau cantik tp bodo tetiba rasa jelik. Kalau lelaki pulak yg sedap di mata hakak sejenis yang berpakaian kemas, badan sedang-sedang dan rambut terurus mcm superman, soft spoken dan bijak, pandai melawak yg tak berlebih-lebihan, dan nampak komited dgn apa yg dia buat.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Hm semua org suka cantik. Nak cantik dalaman pun susah, hati nak kena ada positive vibes, bersih dri segalanya. Bkn perfect nk jd cntik luar dlm mesti ada celanya... Huhu.

Cantik luaran, kalau ada "Duit", senang je nak cantik tu. Sekarang ni mcm2 ada.

Kau boleh pergi gym utk fit bdn kau mcm lisa surihani tu.

Kau boleh buat muka kau, dengan syarat berduit sisss. Duit ada, jalan...

Dressup kauuu, tudung kauuu. Bila badan kau cntik, muka kau cntik, pakai apa pun cntik wey.



Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2019 10:55 AM | Show all posts
saya nak cantik. tapi saya kurang cantik.
saya nak kurus tapi saya terlebih chubby
saya nak bermakeup tapi saya x pandai makeup
saya nak tinggi tapi saya pendek


yang pastinya saya nak je jadi cantik..... biar keyakinan tu tinggi. tapi tu lah. semua saya x reti. gagal smuanya. nak cuba berkali2... hampeh
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2019 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
i prefer org ckp i nmpk muda dr usia sebenar..instead ckp ttg cantik.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2019 02:22 PM | Show all posts
Macamana nak menilai kecantikan diri sendiri tu...ha..ha...tak pernah di buat orang..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.082925s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list