Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
547
View
4
Reply

CARA NAK APPLY AP UNTUK BARANG KOSMETIK DARI USA&UK

[Copy link]

Author: Cabai99    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 31-3-2019 03:09 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Ada otai2 yg tau cara x? Barang kena tahan farmasi.. Tapi harga bawah rm500 n utk guna sendiri.. Tapi farmasi ckp tetap kena ade AP.. Tp bila call npra diaorg ckp xperlu AP.. Sy dh confuse.. Kalau nak apply mcm mane? Ada otai yg boleh tlg selesaikan masalah sy ni? Pening ni.. 25k/3tahun penjara..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2019 11:55 AM | Show all posts
cuba cari produk tersebut kt malaysia dan minta reference

kedua barang ni mungkin kategori sensitif item contoh kena dapat cop SIRIM, JAKIM,

jadi barang sensitif item ni kena beli melalui agent, ada banyak agent kt malaysia yang trusted. kebanyakan beroperasi melalui online sahaja tak perlu face2face.

cara kedua bayar upah dekat agent untuk release barang, barang tu mungkin dh ada AP di malaysia cuma salah faham berlaku jadi gunakan khidmat agent untuk uruskan.


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2019 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
i rasa go to agent. less headache. cuma kena ensure trusted agent. unless u willing to wait and find out how
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-4-2019 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam mana cara kita nak dapatkan agent ya? Sy betul2 xtau.. Google pon xde keluar ape2.. Barang kena tahan lagi dengan kastam.. Pening dah ni..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Cabai99 replied at 1-4-2019 05:21 PM
Macam mana cara kita nak dapatkan agent ya? Sy betul2 xtau.. Google pon xde keluar ape2.. Barang ken ...

adoii.... barang apa u beli tu?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.088726s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list