Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15681
View
250
Reply

Kes-Kes Paranormal Dammerung Volume II (Kemaskini 6 Nov)

[Copy link]

Author: dammerung       Show all posts   Read mode

Post time 13-10-2019 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
yezza.... brother damm is back.....
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Lama Dah x bc kisah otai kita.dam tulis la lg.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Dasat ek..syam hopefully jadi peminat no.bor satu ayda jebat la...terkekeh aku gelak
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
eldotts replied at 11-10-2019 02:33 AM
Aduhhh baca thread ni bila tengah keja shift malam bukan satu pilihan yang bijak.

Aduuuu faham perasaan tu bila baca thread Tuan Damm
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:45 AM | Show all posts
billionman78 replied at 10-10-2019 03:18 PM
glad to see u back brother. nanti boleh sambung citer2 yang tergantung kat bilik sebelah tu ya. Bisn ...

yup2...teringat2 citer last tuh
harap damm boleh habiskan
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:13 PM | Show all posts
dammerung replied at 8-10-2019 06:40 PM
Kes 01/2019 : Tuntutan Notis Guaman (Bahagian IV)

"Kami seperti nama dan  ...
Rupa-rupanya, Tiha yang disangka seiras supermodel Bella Hadid itu, memang benar-benar Bella Hadid, tapi setakat gambar. Cukuplah sekadar mengatakan Syam telah 'diikankelikan'. Perasaan amarah akibat ego tercalar membuatkan Syam memaki hamun Tiha dan terus memutuskan semua hubungan. Dia hanya menyedari transaksi duit Tiha selepas 5 hari.



wah...tau ye bella hadid..show catfish ape semua




Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 02:48 PM | Show all posts
ha! ada org beli hantu online ka???? adoiiiiiii kat lazada / shopee ada ka???
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 12:49 PM | Show all posts
cter dh best tp bila pengakhiran dia "hutang settle lps tangkap makhluk halus" ending mcm tu je rasa mcm...

ape kesudahan tiha? takde ke pertemuan deols, pertanyaan dari dia kpd teha mcmne teha boleh upah po zhu apebenda nama syarikat kutip hutang tu?

nk tau nenek tua hantu yg penah kidnap isteri Syam ape kesinambungannya?

kuharap Syam bongkarkan part segala hantu yg dikatakan lut dan kebal dari ustaz, darussyifa bagai tu. tapi takde rupanya...

sori ni just perasaan aku je, sori damm.  
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Damm, cerita dr benang yg dulu tu tergantung takde ending. Boleh sambungkan tak??
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 01:20 PM | Show all posts
nasib baik laaa tergerak nak jengah mps....

welkam bek legend!
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 01:21 PM | Show all posts
yeaaaaaa..abg temberang dah kembali dgn cerita2 temberang dia..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 01:50 PM | Show all posts
ni la asal usul Van Helsing..
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 08:51 AM | Show all posts
hantu pun orang jual beli ya
takde pulak hantu2 tu ngekah balik orang yg nangkap tu kan
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Wahhhh....legend is back!!
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
My favourite author after Roald Dahl, Rowling and Tolkien. Aku suka gila penulisan encik Damm ni. Terngiang2 baca. 2thn sudah baca pn teringat2
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 11:40 AM | Show all posts
Tq Damm... Kisah hebat !  Sangat menarik !!  Tq kerana kembali.
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 11:49 AM | Show all posts
Tak sangka ada orang jadi pemburu langsiur ni... wow! ,...
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 04:45 PM | Show all posts
maybe dh agak lambat, but still.... welcome back sir dammerung.
sy antara peminat karya tuan.  x sia2 sy buka forum hari ni. thank you for coming back sir.
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 05:06 PM | Show all posts
thank you tuan tanah.. cerita memang best..
tak kisah lah cerita benar atau buatan..
tapi, olahan cerita tu yang buat menarik
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 03:10 PM | Show all posts
chinta89 replied at 15-10-2019 12:49 PM
cter dh best tp bila pengakhiran dia "hutang settle lps tangkap makhluk halus" ending mcm tu je rasa ...

kan dia ada bagitau, tiha dah kawen ada anak 3.

duit yang tiha bagi ke syam tu, si tiha songlap daripada duit sepupu dia yang 2 beradik tu. (duit meniaga pasar malam).
yang marah & nak tuntut ni, sepupu si tiha tu. bukan si tiha pun.
walaupun gitu, diorg takde la salahkan si syam tu 100%.
agaknya sebab tu diorang boleh settle gitu jer lepas syam tolong tangkap langsuir, siap offer jadi part of the team lagi.

pak ngah tu mungkin lelaki melayu yang syam jumpa kat firma guaman tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090313s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list