Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
18401
View
259
Reply

Kes-Kes Paranormal Dammerung Volume II (Kemaskini 6 Nov)

[Copy link]

Author: dammerung       Show all posts   Read mode

Post time 9-10-2019 12:18 AM | Show all posts
welcome bro
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 06:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Dassat eh...guna pendekatan halus betul diorang nih..
Mujurla aku xpernah berhutang..tp pernah lah bagi hutang..xterpikir pulak nak buat cara mcm ni nak kutip hutang
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:20 AM | Show all posts
fairy_fairy replied at 8-10-2019 09:59 PM
Orang yang pinjam tu dah dua kali pergi Mekah tau. Takde pula cerita Mastika dia kena sambar petir ...

mintak jangan tak mintak, dik!!! jgn lepaih manusia lagu ni.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 10:21 AM | Show all posts
pitera replied at 8-10-2019 10:55 PM
wahhh very the wow! Kita terus halal gitukah duit dia tu lepas pergi mekah? Aiols sokong u kaka. K ...

mama pun nanti balik nak pi ushar kat situ, first nak cari kedai nasik kandaq cekek darah tu dulu. Sesah org sampai RM200 na.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
mamaezah replied at 9-10-2019 10:20 AM
mintak jangan tak mintak, dik!!! jgn lepaih manusia lagu ni.

Dah minta melalui lawyer lagi kaka tapi tegar juga taknak bayar. Last 2 years heols ada datang rumah nenek masa raya cerita pasal rumah sana sini, business begitu begini, nasib lah masa tu iols tengah beraya. Kalau terserempak memang iols minta terus depan orang ramai! Super shit sangat perangai!!!
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 8-10-2019 11:45 PM
Scary nya servis ni. Dari terjebak dengan "pegawai2" nenek tua la botak bagai, aku sanggup halalkan  ...

Hutang orang dengan weols 50k, iols yang nak cari sangat company ni. Biar si nenek tu minta dengan dia. Weols pakai lawyer pun tak jalan
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
mamaezah replied at 9-10-2019 10:21 AM
mama pun nanti balik nak pi ushar kat situ, first nak cari kedai nasik kandaq cekek darah tu dulu. ...

Jangan lupa update sini tau. Next time pergi Penang dah boleh avoid nasi kandar tu rindunya makanan kat Penang
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
mamaezah replied at 9-10-2019 10:21 AM
mama pun nanti balik nak pi ushar kat situ, first nak cari kedai nasik kandaq cekek darah tu dulu. ...

Kedai mana tu kak?
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
fairy_fairy replied at 9-10-2019 11:03 AM
Hutang orang dengan weols 50k, iols yang nak cari sangat company ni. Biar si nenek tu minta dengan ...

Banyak tu, kalau dok gebang bisnes sana sini awat tak boleh bayar hutang? Memang mengelat ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 11:17 AM | Show all posts
baru nak membaca karya tuan dammerung. kenal menerusi arkib angker negara.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 9-10-2019 11:11 AM
Banyak tu, kalau dok gebang bisnes sana sini awat tak boleh bayar hutang? Memang mengelat ni

Tu yang buat sakit hati. Kalau bayar sikit-sikit pun dah lama habis. Ni? Takde okay!
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok tersangatlahhh bestttt. Oh tak lena tidoki menunggu cite sambungan.

Btw diikankelikan kan tu gapo
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 03:59 PM | Show all posts
we want moreeeeee...
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 05:10 PM | Show all posts
lilac85 replied at 9-10-2019 12:58 PM
Ok tersangatlahhh bestttt. Oh tak lena tidoki menunggu cite sambungan.

Btw diikankelikan kan tu g ...

maksudnya menyamar konon rupa seperti individu tertentu yg menarik/cantik di alam maya.
istilah org putehnya CatFish
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 05:26 PM | Show all posts
terima kasih Dam...memang best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
palmolive replied at 9-10-2019 05:10 PM
maksudnya menyamar konon rupa seperti individu tertentu yg menarik/cantik di alam maya.
istilah o ...

Ohh paham. Tengkiu ye
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Yayyyyyy!  Ade cite baruuuuuu! Please jangan lupa updateee lagi dan lagiiiiiiii..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 09:21 AM | Show all posts

my pleasure
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 09:30 AM | Show all posts
kat bangi ada je banner " kami boleh membantu anda mengutip hutang 'secara halus'..cara ni la kot
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 09:33 AM | Show all posts
fairy_fairy replied at 9-10-2019 11:03 AM
Hutang orang dengan weols 50k, iols yang nak cari sangat company ni. Biar si nenek tu minta dengan ...

jgnle minta tolong dgn syaitan, syirik jadinya kang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079295s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list