Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3062
View
17
Reply

Doggy position bleh dapat anak lelaki. Setujukah anda?

[Copy link]

Author: totokreturn.       Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-3-2019 03:33 PM | Show all posts |Read mode
Posisi seks 'doggy' dikatakan mampu membantu pasangan untuk dapat anak lelaki kerana posisi sperma ketika dilepaskan. Apabila suami mencapai ejakulasi, sperma itu terlepas lebih dekat dengan serviks anda.
Maka, sperma lelaki mampu berenang dengan lebih cepat dan terus ke telur, berbanding sperma perempuan.
Mudah cakap, ia tak perlu berenang jauh-jauh untuk ke serviks isteri!

Single Polls, Total 42 Users voted
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2019 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Merapu aih.. Jantina anak tu ditentukan ikut kromosom XY.. Bergantung para rezeki Tuhan jugak.. Bukan position.. Haiyahh.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2019 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Ikut rezeki.auta ok
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2019 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
fakta merapu
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2019 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
nk sembang blue ka apa ni? Women on top x nak cerita?
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2019 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
jointhecurse replied at 29-3-2019 10:27 PM
Ikut rezeki.auta ok

Betul. Relevant lagi seks position utk mendapat jantina bayi yg diidamkan dlm zaman modern ini?
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2019 10:00 AM | Show all posts
faktor utk mendapatkan anak lelaki atau anak perempuan bukan terletak di atas faktor posisi semata mata...tetapi kepekatan air mani lelaki dan wanita...di bawah adalah antara tips2 utk mendapatkan anak pilihan masing2:

1.  Anak lelaki - suami isteri perlu berjimak di waktu hujung proses ovulasi, pastikan air mani lelaki tidak terlalu banyak sewaktu memancut...semasa hendak memancut, pastikan pancut sedikit shj dan cepat2 keluarkan zakar..memerlukan ketahanan mental yg tinggi. Posisi pilihan adalah missionary, doggy dan mengiring

2.  Anak pompuan - waktu berjimak perlu pada tahap awal ovulasi wanita...pastikan lelaki tidak berjimak selama seminggu, lagi lama lagi bagus...air mani lelaki perlu di pancut sebanyak mungkin sehingga air mani terkeluar dr lubang faraj...dan pastikan bermain 3 hari berturut turut

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 04:10 PM | Show all posts
ifanonline replied at 1-4-2019 10:00 AM
faktor utk mendapatkan anak lelaki atau anak perempuan bukan terletak di atas faktor posisi semata m ...

hahahaha serius arrr
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
MCM betul je
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Tidak setuju
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Sangat2 tidak setuju. Anak adalah pemberian Tak ternilai Allah. Lelaki ker peempuan samajer..amanah yang harus dnjaga. Buatla posisi apapun kalau dah Allah Tak bagi rezeki anak sampai or sudah Tak akan Ada.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2019 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa kau merapu ni haaaaa...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-4-2019 10:03 AM | Show all posts
otai_g replied at 30-3-2019 09:53 PM
nk sembang blue ka apa ni? Women on top x nak cerita?

nanti aku buka topic tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 06:35 PM | Show all posts
auta hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2019 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Pemakanan pun penting.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 09:37 PM | Show all posts
macam-macam.. tp  auta kot?
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2019 04:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya tak betul, dulu tak biasa doggy, so die nak klimaks die prefer bottom. Dpt la anak laki ngan anak pompuan.

Now da biasa doggy, i tgk punggung pulak makin besar. Maybe teori ni lagi betul. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2019 10:48 PM | Show all posts
roadsteribanez replied at 6-6-2019 04:52 AM
Rasanya tak betul, dulu tak biasa doggy, so die nak klimaks die prefer bottom. Dpt la anak laki ngan ...

doggy best ever
tapi bab doggy dpt anak laki tu x betul
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.086729s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list