Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3513
View
61
Reply

LITTLE HOUSE ON THE PRAIRIE

[Copy link]

Author: espri6006       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 26-3-2019 09:29 AM | Show all posts
kucingitam replied at 26-3-2019 09:27 AM
ahaha...memang watak jahat kan selalu dibenci.. mula2 dulu tak suka dgn Laura sbb tak lawa...ahaha.. ...

kan..Laura tu hodoh sebab giginya baru nak tumbuh kot(gigi kekal)..nampak macam jogang sikit ..he he...tapi lama2 dah cantik. Laura is the best.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 11:34 AM | Show all posts
hahaha...hati dia baik..
tapi aku tgk dlm cerita ni semua orang kg tu baik2 belaka.
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2019 06:30 AM From the mobile phone | Show all posts
espri6006 replied at 26-3-2019 09:19 AM
Kesian Nellie kerana di benci melalui watak nya. Alison Arngrim telah melakonkan watak Nellie tela ...

Kan..tp rasanya baca kat imdb dkt luar laura kwn baik ngn nellie tu..mary je xbpe ramah ngn org dkt set..mcm diva..kalau xsalah apa iols baca la..
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2019 10:01 AM | Show all posts
hari apa channel brp?nak throwback dgn cite2 zaman 80 ...cth dallas, dynasty,knots landing,mcgyver
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-4-2019 06:33 AM | Show all posts
nitty replied at 1-4-2019 10:01 AM
hari apa channel brp?nak throwback dgn cite2 zaman 80 ...cth dallas, dynasty,knots landing,mcgyver
...

Little House tu every Monday - Friday jam 8.00pm waktu Malaysia. Channel lupa berapa tapi setiap kali nak alih ch 721 - Axn HD...sebelum chnnel tu lah. Sorry uol..iols memang x ingat channel apa..sebb yg tahu cari HITS HD je. McGyver masih ada. Dallas, dynasty belum ditayang maybe masalah copyright control. Mesti uol nak tengok cerita Baywatch kan...baywatch ada je. Knight Rider dah tamat ..maybe nnti tayang semula.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2019 11:01 AM | Show all posts
Saya pun jatuh cinta dengan series ni...satu family tercongok depan tv,anak2 pon suka...

btw, kat mana boleh beli koleksi buku ni yek...ada info?? nak buat koleksi lah...
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2019 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Wah best citer ni.. siap beli novel dia sbb suka.. scene cantik.. aman & tenang..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-4-2019 03:42 PM | Show all posts
zzm999 replied at 6-4-2019 11:15 AM
Wah best citer ni.. siap beli novel dia sbb suka.. scene cantik.. aman & tenang..

saya pun peminat NOVEL ( dulu zaman sekolah memang kako novel) novel saga tu kira makan hari juga baca. Tapi saya tak berapa pandai English..sekadar cakap broken2 boleh lah tapi kalau nak baca novel..jangan harap laa.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2019 04:18 PM | Show all posts
cita ni mmg ngetop masa aku kecik2.

dah ada season baru ke? kat astro brp? hari apa?

pelakon2nya yg baru2 ke?
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2019 04:19 PM | Show all posts
espri6006 replied at 2-4-2019 06:33 AM
Little House tu every Monday - Friday jam 8.00pm waktu Malaysia. Channel lupa berapa tapi setiap k ...

Dallas pun berantu...i ngan mak i, tak boleh tinggal

lagi satu Santa Barbara....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-4-2019 04:41 PM | Show all posts
iznanaziz replied at 10-4-2019 04:18 PM
cita ni mmg ngetop masa aku kecik2.

dah ada season baru ke? kat astro brp? hari apa?

xde lah cuma ditayang balik dekat Astro ch 720 (hits). DUlu2 tengok gitu2 je maklumlah zaman kecik..tengok pulak kat TV hitam putih. So bila tayang balik..ibarat mengimbas kenangan masa kecik dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2019 01:59 PM | Show all posts
zzm999 replied at 6-4-2019 11:15 AM
Wah best citer ni.. siap beli novel dia sbb suka.. scene cantik.. aman & tenang..

mana nak beli novelnya ye
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-5-2019 04:36 PM | Show all posts
kenapa delete?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 01:31 AM | Show all posts

MAAF, bg pihak mod hijau

dia terdelete....tp dah dapat balik kan thread nih kat sini.....


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2019 03:02 PM | Show all posts
baiklah...terkejut juga tengok delete....
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 12:06 AM | Show all posts
HAbis dah ke season 1..? Hari ni tgk dah takde LHOTP 😭
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-5-2019 06:54 AM | Show all posts
rasanya dah kot..season satu sampai episod 28 kalau tak silap. Saya ada je rekod kat PVR.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 09:41 AM | Show all posts
kat apps bee tv ada semua seasons, tapi byk episod takde subtitle
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebabkan minat sangat dgn series ni gigih tgk online sampai season 9 dan last farewell. Sedihnya masa dioarg letupkan rumah2 kat pekan tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2019 08:37 AM | Show all posts
bungaros replied at 28-5-2019 06:39 PM
Sebabkan minat sangat dgn series ni gigih tgk online sampai season 9 dan last farewell. Sedihnya mas ...

kasi link boss, ada subtitle tak?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081269s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list