Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
8615
View
36
Reply

Nafsu isteri membuas

[Copy link]

Author: akaunbuangan6    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 5-4-2019 05:52 PM | Show all posts
TT dah tak masuk nak beri komen..TT lari keluar ka
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 07:07 PM | Show all posts
untung la isteri ganaz
sedap pe
tak yah mintak
bersyukur hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2019 11:42 AM | Show all posts
siannya TT...kalau bole..discuss la...hsband u pun kene be open...this is very important..dh 10yrs kot kawin...patut dh 10yrs tu dh paham sgt ape partner nak...kalau iolss kene cam uolss taktau la camne..dulu mase awl2 kawen ade la rase cam tak puas sbb mcm same je tiap kali..but kita discuss...then ok je...now dh nak 12yrs kawin takde prob pun..minggu ni je dh 3x..plus wknd mau 6x ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2019 06:07 PM | Show all posts

kalau jenis pancut awal kena berubat. kurangkan aktiviti melancap dan tengok porno.ayah bukan nak tuduh tapi biasanya laki kuat tengok porno dan lancap memang cepat pancut.selain dari 2 benda ni, mungkin kepala pelir laki eko ni ada masalah ngilu... kena beli ubat urut dan kurangkan minum ais





Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2019 01:06 PM | Show all posts

nampak gaya dua-dua laki bini ni kena berubat, ada ke patut bayangkan pompuan lain, cuba laki kau lak bayangkan lelaki lain..confirm kau meroyan kan

Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 08:51 AM | Show all posts
aku syak body TT terlampau seksi ni... tu sbb hb dia tk thn lama kot
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 05:32 PM | Show all posts
hmmmm...itulah...

disana mahu... disini pun mahu...

itu yg jadi timbul membirah...


cubalah belikan beliau gel ke ubatan mempertahankan kejuaraan gitu....
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2019 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku terbalik pulak.. Wife kurang nak sex.. So aku tahan je le.. Sbb wife aku penat kot.. So aku tahan je le..
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2019 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by LadyCarefree at 3-8-2019 09:49 AM
sedeyy replied at 25-3-2019 04:45 PM
sama kes dgn ex i. i siap kira berapa saat die bertahan.lols..
tp dia puaskan i during foreplay. so ...


Sbab tu kepelbagaian memainkn peranan. Bukan saja teknik, tempat tp juga makanan, sex toys, ransangan lain.
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2019 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
meteorspeed replied at 5-4-2019 11:26 AM
meh ajar aku skali..aku pun sama kes mcm tt..tak pernah merasa climax time dayungan hihu,,kejap je ...

Kena membace lebih sbab setiap pomoan xsame klimaks punye sbab. Kene try bnyak care dn lihat care ape boleh klimaks.
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 01:24 PM | Show all posts
Rasanya kalau perempuan imagine perempuan. Dia nak sentuhan lembut, belaian lembut, ciuman lembut. Intimacy. Lelaki selalu ganas. Lelagi yang tewas awal. WHAM BAM, GOODBYE. Perempuan needs more than just sex, they need intimacy, tenderness, connection.

Ajar suami ikut rentak. take it slow. Take your time. explore sana sini. takyah gopoh gapah nak pancut and tidur.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2019 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
nuno replied at 6-5-2019 01:06 PM
nampak gaya dua-dua laki bini ni kena berubat, ada ke patut bayangkan pompuan lain, cuba laki kau  ...

Mesti bosan seks lyfe ko kn? Imaginasi pon xboleh.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 12:30 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 3-8-2019 09:51 AM
Mesti bosan seks lyfe ko kn? Imaginasi pon xboleh.

takde la bosan, dari imaginasi baik threesome terus,kau nak ke taknak?mmf or fmm ada berani?

Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
nuno replied at 6-8-2019 12:30 PM
takde la bosan, dari imaginasi baik threesome terus,kau nak ke taknak?mmf or fmm ada berani?


Dh bebrape kali buat hehehehe xsuke mmf. Prefer ffm.

BTW noks, mmf dngn fmm tu sama je.      
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 12:25 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 6-8-2019 04:03 PM
Dh bebrape kali buat hehehehe xsuke mmf. Prefer ffm.

BTW noks, mmf dngn fmm tu sama je.

hahaha..takkan nak cakap bape kali lak,
mmf sebab takut kena depan belakang ke...hihihi
mmf-male male fm
ffm-fmale fmale male

ke aku salah ni noks...


Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
meteorspeed replied at 5-4-2019 11:26 AM
meh ajar aku skali..aku pun sama kes mcm tt..tak pernah merasa climax time dayungan hihu,,kejap je ...

Try pujuk hubby beli dildo u.. Hihihi..
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 6-8-2019 04:03 PM
Dh bebrape kali buat hehehehe xsuke mmf. Prefer ffm.

BTW noks, mmf dngn fmm tu sama je.

Boleh tahan.. Hahaha
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.074910s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list