Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
5437
View
29
Reply

Nafsu isteri membuas

[Copy link]

Author: akaunbuangan6       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-3-2019 11:52 PM | Show all posts |Read mode
Obviously ini akaun pendua iols utk sorok identiti sebenar

Masalah I, sepanjang hampir 10yrs kahwin boleh dikira dgn jari berapa kali I dapat orgasm sbb my husband sprint dan terus habis. Sometimes heols cuba juga panjangkan foreplay tapi bila celup tetap cepat habis. So lama kelamaan I terpaksa mencari jalan sendiri dan after beranak a few times I belajar onani right after sex without him knowing lah sbb kesian pula dia kan. Dia pun mmg takde nampak nak usaha utk bertahan, malahan I ni lagi kerap nak ML sedangkan him mcm... reject je bila I gesel2. Agaknya I ni mmg jenis nafsu buas kot sbb dlm pantang pun perasaan itu muncul haha but of course tak buat la, ko nak mati ke benda baru jahit. Cuma time period, time pregnant.. kadang sampai menangis sbb punya la nak bersama tp tak dapat.

Okay... itu la reasons kenapa I terpaksa onani sbb kadang tak tahan kot. Tapi yg peliknya I cuma dapat puas bila membayangkan perempuan dan yes kadang I bayangkan artis-artis perempuan. Pelik ke

Notification: I tau mmg akan ada predators yg sedap feeding on my thread ni tapi please la ye semua org be civic sikit, nama pon pendidikan seks kan so I harap chuols open dan bijak sikit masa bagi komen ye, and tengkiu.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2019 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
TS byk perempuan pun buat mcm itu sbb tak mampu layan ataupun suami mmg lemah batin or mati pucuk.
At least you onani drpd mencari lelaki lain.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2019 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Bawak lah dia berubat
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2019 11:13 AM | Show all posts
u bayangkan perempuan...u bayangkan muka ke...body ke...atau alat2 sulit dia....part mn yg memuaskan u tu....
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2019 11:06 PM | Show all posts
susah la TT..apa2 kena husband u gak yg setelkan masalah ni...terlampau byk faktor
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2019 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jointhecurse at 25-3-2019 07:30 PM

U bi kot tt.. mmg sesetengah girl nafsu kuda sikit.. . klo i mmg i ckp terus terang je kat hubby.. dont pancut yet im not statisfied..tt xtunjuk/ckp ke kat hubby cm u xpuas.. u wt muka xd perasaan masa hubby u tgh bertungkus lumus.. kdg laki klo wat gtu dia rasa tercabar sikit..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2019 02:20 PM | Show all posts
kak, tak nak cuba dildo ke
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2019 02:29 PM | Show all posts
Takde pon aku tgk ko nafsu buas, macam biasa je. Cuma ko x puas sebab x dapat orgasm, jadi ko nak lagi. Kalau ko mintak hari2 pon aku x rasa nafsu ko tinggi, maybe higher than average lah, but still normal. Kalau mintak 5-6 kali sehari walaupon telah orgasm, barulah nafsu binatang jadinya.

Aku kesian kat ko, bini aku mintak nak cum banyak mana kali pon aku akan turutkan sebab aku suka tengok dia kesedapan. Ko x bincang ke ngan suami ko tuh? Explain la kat dia yg ko pon nak puas, itu salah satu tanggungjawab dia jugak. Lelaki yg main jolok pastu bila dah puas ignore pompuan tuh usually takde kasih sayang kat isteri, apa dia tau, dia sorang je nak enjoy.

Pastu cuba suggest dia amik viagra ke, ciallis ke, jumpa dr. pakar sebab rasanya dia nih ada Premature Ejaculation problem. Suruh la buat kegel exercise untuk kuatkan pelvic floor muscles dia supaya boleh tahan drpd pancut awal sangat.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2019 04:10 PM | Show all posts
perghh bangga aku pada diri sendiri,aku biasa nya bini yang surender angkat bendera putih,
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2019 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
jointhecurse replied at 25-3-2019 07:22 AM
U bi kot tt.. mmg sesetengah girl nafsu kuda sikit.. letih oo horny tp tiada yg layan.hahha. klo i m ...

You wanita yg tahu apa yg dinak and berani mengeluarkan kehendaknya.
Patut suami isteri tidak perlu malu antara satu sama lain
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2019 04:45 PM | Show all posts
sama kes dgn ex i. i siap kira berapa saat die bertahan.lols..
tp dia puaskan i during foreplay. so mmg i tak penah merasa puas masa dayungan.
u tak blh puas masa foreplay ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2019 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
steven.l replied at 25-3-2019 04:18 PM
You wanita yg tahu apa yg dinak and berani mengeluarkan kehendaknya.
Patut suami isteri tidak per ...

Xsemua suami isteri open ok.. wpn dh kawen da benda yg xsemua boleh /kena bgtau setiap masa. setiap pasangan lain cara lain kaedah.. lain level malu dia..rasanya u bole comment n concentration more pd masalah tt.. bg suggestion ke apa ke..
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2019 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
yprat replied at 25-3-2019 02:29 PM
Takde pon aku tgk ko nafsu buas, macam biasa je. Cuma ko x puas sebab x dapat orgasm, jadi ko nak la ...

Setuju dgn statement ni,klu pmpuan nafsu buas tu.. dh orgasm byk kali pun nak lagi.. dan lagi
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 02:39 PM | Show all posts
quite selfish husband you too
sy pon first few years kahwin ada masalah sama
isteri komplen so sy baca online how  to counter this issue sbb ini penting utk kesihatan perkahwinan
lama2 overcome lah the problem

10years too long without him doing anything about it

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
I dlu Ada mslah sama, cepat kluar n wife x puas..tp lpas tu i akn pstikan wife orgasm dgn lidah i..hmpir stahun cari tukang urut n makan ubat..skrg Bru ok..bleh bg wife orgasm dgn dayungan @ wife on top
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 01:11 AM | Show all posts
maybe u pulak kena control the game...jgn bagi dia terus nak sprint. Pelbagaikan posisi.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Kombinasi candy b dan gambir sarawak...it helps..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 09:53 PM | Show all posts
radzman08 replied at 4-4-2019 10:59 AM
Kombinasi candy b dan gambir sarawak...it helps..

ada benda2 bantuan ni kalau badan & stamina tak fit tak jalan gak bang
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2019 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Sayangnya lah ada bini camni laki tewas awal....sebenarnya ini mind game je dan pelbagaikan posisi....laki ko ni tk bersyukur lah....ruginya lah, meh aku ajar laki ko camana nak tahan lama
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2019 11:26 AM | Show all posts
lkick2113 replied at 5-4-2019 10:43 AM
Sayangnya lah ada bini camni laki tewas awal....sebenarnya ini mind game je dan pelbagaikan posisi.. ...

meh ajar aku skali..aku pun sama kes mcm tt..tak pernah merasa climax time dayungan hihu,,kejap jer bertahan laki aku
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.083369s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list