Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6416
View
199
Reply

Rumah Borak Warga FD, sembang dan boraklah tentang apa-apa sahaja yang bersangkutan dengan keluarga. Tips membina r/tangga yang harmoni dan menaikkan ekonomi keluarga.

[Copy link]

Author: cmf_blingblings    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-3-2019 12:46 PM | Show all posts
shida81 replied at 25-3-2019 11:50 AM
lama gile x masuk BOD ni... bertahun da... dulu mase active BOD ni sllu bc kisah sedeyy forumer samp ...

Do I know you???
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 12:51 PM | Show all posts
kiyudi replied at 25-3-2019 03:05 PM
lama x lepak FD

dok bertunggu tangga kt LE

Koyoteeeeeeeeeeeeeeeeee

Where is you gone???

Why you never playdoh here anymore???

Where's all your friends????....mynamewasiris,singlemum, myakarat, robinhood, noor2 adibah, ????

Sorry ler..manak sibuk sejak Dua menjak buah hati baru manak naik amok....

How's things with you???.....your batang muda jadi kawen dgn hang tak???




Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 12:54 PM | Show all posts
kuihbakar replied at 26-3-2019 10:51 AM
Pengalaman Kaka, hidup suami isteri umpama pembelajaran sepanjang hayat gitu. Sepanjang kak hidup be ...

Boleh manak reply???

Takut manak reply...terus hang kejong Takmo masuk sini lagi, forever and ever???


Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 01:00 PM | Show all posts
cmf_blingblings replied at 25-3-2019 05:04 PM
Korang dah tembah baju raya belum tahun ni? Ke nak beli kat kedai RTW jer. Tahun lepas aku beli ja,  ...

Rizalman sejak Tuanku Puan Pahang dah jadi permaisuri agong, Dia sibuk memanjang...sampai manak pun Dia bilis.....



terpaksa lah manak hantar kt robin tahun Nee .....dengar citer dia  nee memang champion bab jahit tulang belut dan baju melayu  Mandarin kolar....


Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 01:02 PM | Show all posts
cmf_blingblings replied at 25-3-2019 06:28 PM
Sedihkan? Tapi perkara-perkara begini banyak berlaku kpd ramai pasangan

Choiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 01:03 PM | Show all posts

ntah do i sound familiar?
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 01:05 PM | Show all posts
cmf_blingblings replied at 25-3-2019 04:36 PM
Dahsyat naw cite acik gojes ketika itu.....hadoi, debar je jantung baca

tp skang da x byk issue kat BOD ni kan... klu dulu everyday ade je masaalah baru
sampai iols nangis2 bc kat opis time lunch, opismate igt iols gado ngn hubby ...
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 01:07 PM | Show all posts
shida81 replied at 26-3-2019 01:03 PM
ntah  do i sound familiar?

Sini takda sound ler....tapi dari tari jari lenggok gemalai ayat ayat hang macam manak kenal dalam samar samar....jer...

Hang bukan sheeda gegarveganza dangdut tuh kan???


Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 01:08 PM | Show all posts
shida81 replied at 26-3-2019 01:05 PM
tp skang da x byk issue kat BOD ni kan... klu dulu everyday ade je masaalah baru
sampai iol ...

Takda isu bagusler..maknanya semua hidup dalam gumbira...,

Momod pun semakin bulat...takda kerja...


Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 01:35 PM | Show all posts
Menakautau replied at 26-3-2019 01:07 PM
Sini takda sound ler....tapi dari tari jari lenggok gemalai ayat ayat hang macam manak kenal dalam ...

bukan la ... dah lama giler aku x join bod ni.... ni baru nk jengok
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2019 01:35 PM | Show all posts
Menakautau replied at 26-3-2019 12:27 PM
Benang yg bakal memecahkan record thread sebelum ini oleh tuan tanah yg sama.....berkubang selama se ...

Doa yg baik-baik yer wak
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 01:36 PM | Show all posts
Menakautau replied at 26-3-2019 01:08 PM
Takda isu bagusler..maknanya semua hidup dalam gumbira...,

Momod pun semakin bulat...takda kerj ...

ak igt dowang da takut nk bukak benang...asal bukak je kena hencap....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2019 01:51 PM | Show all posts
Menakautau replied at 26-3-2019 01:00 PM
Rizalman sejak Tuanku Puan Pahang dah jadi permaisuri agong, Dia sibuk memanjang...sampai manak pu ...

I will make mandarin colar too, yeah meh kita geng

  

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2019 01:53 PM | Show all posts
shida81 replied at 26-3-2019 01:36 PM
ak igt dowang da takut nk bukak benang...asal bukak je kena hencap....

don't worry, buat lek wat dek kalu Manak tu pejam mata jer.
Kaka blings dah bagi tugas baru kat dia suruh perlajukan rumah ni sbb I sibuk nak teropong kapal terbang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2019 01:54 PM | Show all posts
Menakautau replied at 26-3-2019 01:08 PM
Takda isu bagusler..maknanya semua hidup dalam gumbira...,

Momod pun semakin bulat...takda kerj ...

Ada jer isu, cer baca kat luahan nun, mcm-mcm tapi kita chill dah ler..
Tak yah sibuk sangat pasal orang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2019 01:55 PM | Show all posts
Menakautau replied at 26-3-2019 01:07 PM
Sini takda sound ler....tapi dari tari jari lenggok gemalai ayat ayat hang macam manak kenal dalam ...

hahahahahhaha apo ler hang makcik Shida tu polak
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 01:58 PM | Show all posts
cmf_blingblings replied at 26-3-2019 01:53 PM
don't worry, buat lek wat dek kalu Manak tu pejam mata jer.
Kaka blings dah bagi tugas baru kat d ...

klu dulu nk bg comment pun pk byk kali... takut forumer2 "tegar" reply comment kite.. mcm manak... matilah klu salah cakap nnti kena hencap.. skang manak da baik ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2019 02:04 PM | Show all posts
Aku taulah Tun cakap kena budget so nampaklah kapal terbang yg bishe bishe jer atas pala ni. Aku mengharap tahun 2000 ke 2001 ada Red Arrows pastu ada AlFursan.....tak teruja aku nengok asap putih percik-percik api ni, mcm bunga api atas cake birthday jer pun
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2019 02:06 PM | Show all posts
shida81 replied at 26-3-2019 01:58 PM
klu dulu nk bg comment pun pk byk kali... takut forumer2 "tegar" reply comment kite.. m ...

Dia bukan baik sikit, dia dah beralih umoq, faham-fahamlah..
Jgn duliklah, buat hal kita sudehhh
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Menakautau replied at 26-3-2019 12:54 PM
Boleh manak reply???

Takut manak reply...terus hang kejong Takmo masuk sini lagi, forever and e ...

Jangan le malahar manak. I hati tisu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.077400s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list