Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6417
View
199
Reply

Rumah Borak Warga FD, sembang dan boraklah tentang apa-apa sahaja yang bersangkutan dengan keluarga. Tips membina r/tangga yang harmoni dan menaikkan ekonomi keluarga.

[Copy link]

Author: cmf_blingblings       Show all posts   Read mode

Post time 12-6-2019 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_blingblings replied at 12-6-2019 04:39 PM
Gayah dah besaq dah, kerja dah tapi kalu hang nak bg juga duwit raya mahu dia bagi hang akaun numb ...

Budaya yahudi sektor sebelah mana hang didik anak pompuan kelebai hang utk bagi akaun number utk yg nak beri duit raya????

Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Laksa Janggus kampung perlis....here I come....

Yehaaaaaaa.......
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-6-2019 06:22 PM | Show all posts
menakkautau replied at 12-6-2019 11:10 PM
Budaya yahudi sektor sebelah mana hang didik anak pompuan kelebai hang utk bagi akaun number utk y ...

hah hang baru tau
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_blingblings replied at 13-6-2019 06:22 PM
hah hang baru tau

Bab perangai ala ala yahudi hang memang dah lama datin datin kt sini dah bagi tahu manak...cuma manak jerk yg tak convince sangat until now.....
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-6-2019 04:00 PM | Show all posts
menakkautau replied at 25-6-2019 03:09 PM
Bab perangai ala ala yahudi hang memang dah lama datin datin kt sini dah bagi tahu manak...cuma ma ...

baru masuk bulan Syawal hang nak buat dosa lagi nu..ishhh
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_blingblings replied at 25-6-2019 04:00 PM
baru masuk bulan Syawal hang nak buat dosa lagi nu..ishhh

Makin menua hang nee, semakin mudah tersentuh jiwa kan???

Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts


Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts


Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-7-2019 01:22 PM | Show all posts
Ada sapa-sapa teringin nak bersara di Langkawi dak?


IMG_20170408_163955.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-7-2019 01:23 PM | Show all posts
sea view yg mengancam kolbu
IMG_20170408_163050.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts


Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2019 11:23 AM | Show all posts
Salam..
Esok 31 Ogos uolls plan nak sambut kat mana?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-8-2019 04:49 PM | Show all posts
Selamat menyambut hari kemerdekaan yg ke 62 tahun
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts









Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-10-2019 03:36 PM | Show all posts
Assalamualaikum dan selamat petang, sihat ka semua?
Kaka Blings baru ja baik demam, ingatkan kena denggi dah..test negatif tapi pukulan tu tak tahu nak cakap.
Hari ni masih cuti Deepavalikan tapi mai juga office sebab dah seminggu tinggal.
Jaga kesihatan kawan-kawan semua, yg sedeang bercutipun berhati-hati langit makin gelap, hujan di mana-mana, banjir dah bermula di pantai timur bersiap sedialah.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-10-2019 05:39 PM | Show all posts
Edited by cmf_blingblings at 28-10-2019 05:44 PM

file:///C:\Users\SERVER~1\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image002.gif


Bos aku susah payah post kat aku menda ni...sebenarnya akupun agak dah tapi dah doktor tak cakap apa, aku buat bodo jer.
So? I am a survival
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.088316s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list