Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1877
View
14
Reply

Justin Bieber Dapatkan Rawatan Kerana Kemurungan, Ketagih Dadah dan Seks

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-3-2019 10:37 AM | Show all posts |Read mode
Penyanyi terkenal Justin Bieber akui mengalami masalah dan sedang mendapatkan rawatan. Sumber memberitahu majalah People bahawa masalah yang dihadapi Justin tidak ada kaitan dengan perkahwinannya bersama Hailey Baldwin.





Kredit foto: Instagram




'Ianya tidak ada kaitan dengan Hailey, Justin bahagia berkahwin dengannya. Sebaliknya, ini berkaitan benda lain dan menggangunya dari segi mental,' kata sumber itu.


Beliau bagaimanapun dikatakan sudah bertambah baik sejak mula menghadiri sesi kaunseling.




  



Ramai mengesyaki Justin mendapatkan rawatan untuk kemurungan, ketagihan dadah dan ketagihan seks seperti yang pernah dinyatakannya dahulu. Justin pernah mengakui bahawa beliau menghadapi masalah-masalah ini sejak berumur 20 tahun.





Kredit foto: Vogue




'Pengawal peribadi pernah memeriksa saya pada waktu malam untuk melihat sama ada saya masih bernyawa kerana ketagihan,' terang Justin.


Punca kepada masalah ini dikaitkan dengan kegagalan Justin mengawal hidupnya kerana menjadi terkenal pada usia muda.

'Dia bermula sebagai seorang remaja dari Kanada yang sopan dan melayan semua orang dengan baik, tetapi kemewahan dan wang ringgit menyebabkannya berubah,' kata sumber itu lagi.


Tambahan pula hidupnya dikelilingi oleh YES MAN yang mengiyakan segala permintaannya.





Kredit foto: Instagram





Menurut majalah People dan Vogue lagi, Justin kini telah menyedari semua masalahnya dan nekad berubah ke arah kebaikan terutamanya untuk menjaga hubungannya dengan Hailey.


'Kami komited untuk menyokong satu sama lain kerana dia adalah sahabat baik saya juga,' kata Justin.



Mampukah hubungan Justin dan Hailey bertahan terutamanya dalam menghadapi masalah serius seperti ini? Hanya masa yang akan menentukan. - CARI
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-3-2019 11:21 AM | Show all posts
Kalau masalah berat macam ni tak ke manalah perkahwinan mereka berdua ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2019 11:31 AM | Show all posts
Baguslah jika dia mahu mendapatkan rawatan sebelum bertambah parah
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2019 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Justin ni x de mak bapak ke... Senyap je dowang
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2019 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Siannn lahai... masih ingat meols lagu baby heols
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2019 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
typical problem penyanyi kanak2 holliwod
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2019 08:49 AM | Show all posts
cicicumel replied at 22-3-2019 10:45 PM
typical problem penyanyi kanak2 holliwod

kan xde la yang naik tu bersih je sure ade problems here and there.
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2019 09:49 AM | Show all posts
Kesian diaorang ni..... sebab dulu hidup dalam kegemilangan... tup tup hilang limelight terus depression + alkohol + dadah = jahanam
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
ihtisyam1 replied at 25-3-2019 09:49 AM
Kesian diaorang ni..... sebab dulu hidup dalam kegemilangan... tup tup hilang limelight terus depres ...

Masalah nye, sebab limelight ler jadi macam tu Dia manade hilang limelight lagi. Gila banyak kontroversi 4, 5 tahun lepas.


Macam Lindsay Lohan tu boleh ler dikategorikan hanyut lepas tu tenggelam.
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 03:17 PM | Show all posts
Bapak Britney berjaya tarik Britney dari kegelapan. Mak Justin kena lah camtu. Lagipon diorg broken family.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2019 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
You are forever my baby baby babay uuuuuhh like baby baby baby uhhhhh like gittew
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2019 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
ihtisyam1 replied at 25-3-2019 09:49 AM
Kesian diaorang ni..... sebab dulu hidup dalam kegemilangan... tup tup hilang limelight terus depres ...

Hilang limelight ke? More like dia sendiri yg dah malas kerja sbb dah terlampau kaya
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2019 04:05 AM | Show all posts
shida81 replied at 22-3-2019 02:01 PM
Justin ni x de mak bapak ke... Senyap je dowang

Ada, mak bliau Pattie msih ada & bru2 ni ikut lepak dgn Justin & Hailey pastu bapak bliau, Jeremy pun ada. Kisah Jeremy ni dlu dia muncul blik lpas Justin jdi kaya & Jeremy ni prnh mnyokong Justin buat lumba haram dlu, kaki pompuan pun boleh tahan. Skrg dh khwin bini baru, Chelsey Bieber/Rebelo. Klau bca kt Google, apartment tmpt Jeremy tinggal d tnggung oleh Justin 100%.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2019 04:11 AM | Show all posts
cicicumel replied at 22-3-2019 10:45 PM
typical problem penyanyi kanak2 holliwod

Sya prnh bca kt acc tumblr (kiranya exposing acc) yg any artis2 Hollywood yg muda2 mcm Justin Bieber ni dorg ada sain stu agreement yg d mana kandungan nya bgithu klau dorg dh sign agreement tu, mak bapak artis xboleh lgi msuk cmpur dgn hal anak2 dorg wlaupun anak2 dorg dlm keadaan teruk. So mcm tu lh hasilnya, msuk lembah kegelapan, tbh Hollywood nmpk gah tpi sbaliknya ttap ada dark side, Kpop ent pun sma nmpk gah tpi sbaliknya ttap gak ada dark side.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2019 04:02 PM | Show all posts
makin teruk dia ni. nanti jadi mcm lindsay lohan pulak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.105598s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list