Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
4898
View
46
Reply

"Korang Nak Gomol Yang Mana" - Bagi Soalan Mengundang, IG Aeril Zafrel Dipenuhi Komen Biadap...

[Copy link]

Author: Cari-Amiey       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-3-2019 05:12 PM | Show all posts |Read mode
Pelakon kacak, Aeril Zafrel memang aktif mengemas kini akaun Instagram miliknya. Ada sahaja yang hendak dikongsi kepada peminatnya di media sosial itu.






Beberapa hari yang lepas, Aeril telah memuat naik foto bersama anak gadisnya, Hayla serta kucing peliharaan mereka berserta kapsyen yang boleh mengundang komen yang nakal.


"Kalau diberi pilihan, korang nak gomol yang mana?," tanya Aeril secara berseloroh.



Kredit foto : Instagram Aeril Zafril




Pertanyaan Aeril tersebut telah mengundang pelbagai reaksi daripada para pengikutnya di Instagram yang rata-rata geram melihat kucing dan anaknya, Hayla. Bagaimanapun, ia turut mengundang komen biadap daripada beberapa individu yang mengatakan mahu menggomol isteri Aeril iaitu Wawa Zainal.

Nak gomol Wawa...












Kredit foto : Instagram Aeril Zafrel




Ramai yang marah bila membaca komen yang agak tidak beradap tersebut dan ada yang meminta Aeril untuk memadam post berkenaan.








Kredit foto: Instagram Aeril Zafrel




Apa pun, Aeril perlu berhati-hati dalam memuat naik status di media sosial. Al-maklumlah sekarang ni ramai yang 'otak kuning' dan bernafsu gajah. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2019 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia mmang mengundang la sbb dia jenis mcm alepsokri semua tu perlu followerw ramai dn beli produk repack mereka
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2019 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejenis taksub bini ni..kekrul no 2 die ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2019 05:32 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 21-3-2019 05:19 PM
Dia mmang mengundang la sbb dia jenis mcm alepsokri semua tu perlu followerw ramai dn beli produk re ...

sapa la yg bodo duk pecaya founder pakai product repack sendiri ni

ritu ai sopim sebelah2 je dgn si wawa & aeril

kat Sephora, The Garden.


Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2019 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Seronokla kot bila pedos pakat jawab nak gomol anaknya ??
Stupid
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2019 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Aeril ni mcm spesis yg gatal jah
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2019 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Heols pandai sangat buat caption mengundang.. mendapatlah khenn
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2019 06:23 PM | Show all posts
Edited by Badigol at 21-3-2019 06:39 PM

aeril dan wawa couple yg attention seeker demi kelangsungan nk jual produk serum diorg..compare dgn couple artis lain kt msia diorg pling pprt i rasa...hari hari asyik berjoget hindustan,bertiktok..tp untung la ramai bbnu suka, relationship goal katanya..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2019 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Jual apa diorg ni?
#bukanpeminat
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2019 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Heols jd duta tepon Redmi tau skrg..  walopun.. {:smile
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2019 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Aeril ni cm suka la org puji bini cantik
Lps tu bole plk layan komen jantan yg gatal yg komen nk gomol wawa, nak ajak wawa dating pelik aku. Menari hindustan tu lg la aku loya tgk sama la dgn mira pja & uqasha suka sgt mengedik nari2
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2019 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Yuck dgn perangai laki bini ni..
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2019 02:13 AM From the mobile phone | Show all posts
dah letak caption pun mengundang cercaan berjemaah. hadap lah
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2019 02:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Badigol replied at 21-3-2019 06:23 PM
aeril dan wawa couple yg attention seeker demi kelangsungan nk jual produk serum diorg..compare dgn  ...

Setuju! Kapel pprt paling membatak.
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2019 03:26 AM | Show all posts
hape bende la dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2019 07:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Sesuatu sangatttt
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2019 07:29 AM | Show all posts
perasan habis muka macam Wolverine katanya..
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2019 08:00 AM | Show all posts
geli tgk laki bini ni..
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2019 08:52 AM | Show all posts
Over giler laki bini ni, macam dia sorang ada laki/bini katanya
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2019 09:07 AM | Show all posts
Meolls rengsa giler dgn si airel ni. Contoh bila post ig pastu dia gigih komen "FIRST" kat post sendiri. Ko pehal buat benda bodoh tarik perhatian mcm tu. Acah cool ke ape?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.137051s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list