CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Tak Masuk Akal, Neelofa Bukan Punca Rumah Tangga Sharnaaz Dan Nabila Goyah!

  [Copy link]
Post time 20-3-2019 01:01 PM | Show all posts
byk sgt spekulasi nya..tp tn bdn msh mengumpan dan lagi dan lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 01:08 PM | Show all posts
family yg bik family yg nasihat kat anak jika aa masalah bukan jadik batu api..ko tgk ada tak pamily nanas nie berbunyi sindir menyindir boom sana boom sini..yg kakak nanas dia tue tue just nasihat..tak dak sindir.. tue nama nyer family educated ngan pamiy pprt walau duit banyak
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 01:17 PM | Show all posts
itul;ah kalau gaduh takmo nak simpan. semua benda orang tau
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
manehnya replied at 20-3-2019 11:49 AM
nabila ni kuat betui, sikit pun x meroyan... huhu

Anak dia pegang mestilah tak meroyan.kalau anak kat sharnaz ,siapa agak meroyan
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 02:07 PM | Show all posts
mungkin family jah hanya memerlukan benih sah utk nabila? dapat satu cukup, buat waris.. nanaz bybye!

mcm drama petang2 pulak aku rasa
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 02:14 PM | Show all posts
laki kemahen eksyen 3 line segala dengan bini menikus jugak ye sebenarnya
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 02:20 PM | Show all posts
Memand senario biasa bila berkahwin dengan keluarga orang kaya,ada saja yg tak kena..duit menjadi sorang itu riak,bongkak dan rasa berkuasa,semua nak control...cuba lihat beza orang yg baru kaya dan orang yg memang dilahirkan dalam keluarga yang memang kaya...classy and not..dari tutur kata dan dari tingkah laku...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 02:52 PM | Show all posts
10A SPM pun masih bebal ye....kalau hang x YASSSSSSSSSSSS.....dan kemudian nya YASSSSSSSSSSSSSSSSSs lagi kat komen nabirah pasai badly raised man tu, x dak nya org nak mengata hang batu api hajjah oiii.... ni OBVIOUS sgt hang punya YAAAAASSSSSSSSS tu mcm nak encourage kakak hang bercerai.

Patutlah lobenaks bebal.... sama bebal dengan hajjah kesayangan. Idiots.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 02:54 PM | Show all posts
....tingat salah satu royanan nanaih....masa tu kat ig birah dia pi short vaccay ngan puak2 familiaa dia... nanaih cakap something mcm ingat nak pi sedut aura positif...skali lagi hancoq...hehehehe... mana nak ada positipnya pada puak2 lopakclan nih....tgk muka2 sekoq2 pun aura berlagak piang and perasan hebat belaka....
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 03:02 PM | Show all posts
mieymiey replied at 20-3-2019 11:20 AM
Tak sesuai langsung Hajah pakai lipstick colour cenggitu.

i pon rasa begitu..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Baca bleyy percaya.....jangan
Selama nih berapa bnyk kali daaaa minah nih cakap tak serupa bikin
Bab agama pun bley dia main2
Inikan plak hal kawin cerai
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan dia mengeboom boom kan situasi lain pulak andaian dia dpt tupasal jgn jadi batu ronsenword baru i belajar
Ckp kan main kat meletup ari tu jgn suka luahkan shit kat medsoc
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 03:21 PM | Show all posts
manehnya replied at 20-3-2019 12:26 PM
kan.. dlm kes ni nanas betui2 jd mcm perempuan teraniaya pulak... hiii

hilang habis keras2 dia, ...

dia sejenis pompuan yang kalo menjanda pun bukan hidup
melarat kais pagi makan pagi nak besarkan anak..
family n sibling dia mampu nak tanggung..
duit x jadik masalah...
so tak ada laki pun no hal...dia leh survive..
ada jodoh kawin lagi apa susah


Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 03:26 PM | Show all posts
sebab tu kalau lepas kahwin..elok duduk asing dari famili..so, masalah rumat tangga famili tak tahu..susah senang hang dgn bini hang je tanggung...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 03:42 PM | Show all posts
chandrahusin replied at 20-3-2019 12:27 PM
org bukan kata kau jadi punca
org kata kau jadi batu api
paham ke idok?

haha.....betui...betui..
hjh batu api...
nanas play victim...
nabila isteri yg dominent
padahal puncanya dari mereka sendiri...
yg jadi victim adalah si jebat...
so lantak korang la...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 03:50 PM | Show all posts
Orange_7491 replied at 20-3-2019 03:21 PM
dia sejenis pompuan yang kalo menjanda pun bukan hidup
melarat kais pagi makan pagi nak besarkan  ...

mungkin jugak nanas bukan cinta mati.. duit ada, sokongan famili padu.. jadi x perlu suami... mcm hajah lopak..


Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 03:51 PM | Show all posts
Missputeri replied at 20-3-2019 02:02 PM
Anak dia pegang mestilah tak meroyan.kalau anak kat sharnaz ,siapa agak meroyan

betul gak tu, seb bek dia bg jugak si nanas tu pegang anak, x kontrol sorang2, walaupun dia boleh buat gitu
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Jebat banyak ikut muka nabila la.. omeyyy
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
manehnya replied at 20-3-2019 03:51 PM
betul gak tu, seb bek dia bg jugak si nanas tu pegang anak, x kontrol sorang2, walaupun dia boleh  ...

Kenalah fair .anak berhak dapat kasih sayang ibu dan ayah.bukan makcik tok nenek
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 20-3-2019 11:58 AM
aku nampak muka apaknya

Macam anak Kuin Kepam yang bongsu pun ada..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 07:26 PM GMT+8 , Processed in 0.176238 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list