CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Tak Masuk Akal, Neelofa Bukan Punca Rumah Tangga Sharnaaz Dan Nabila Goyah!

  [Copy link]
Post time 21-3-2019 10:57 AM | Show all posts
solarlunar replied at 21-3-2019 01:20 AM
Just nk tny knpa certain org suka masuk cmpur rumah tangga org lain??? Apa yg derang dpt???

I ade ...

pada pandangan aku kalau laki dah naik tangan buleh lah family masuk campur kot
mana lah tau kalau dia pukul sampai lunyai

Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2019 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Aunty_Acid replied at 21-3-2019 10:57 AM
pada pandangan aku kalau laki dah naik tangan buleh lah family masuk campur kot
mana lah tau kala ...

Yes. Kalu btol2 critical and melibat nyawa keselamatan diri then kene masuk campur.

Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2019 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Keruh nya muka lofa. Walaupun iols tahu tu effect makeup but still nmpk keruh. Air muka tu makin nmpk bitchy.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2019 02:05 PM | Show all posts
.......... nanaih cakap....sampai kena pijak mcm lapik kaki WELCOME....ntah2 dia dah kena maki berjemaah dengan puak2 bini dia apa... x pun kena sindiaq.... maklum la sebelum depa pun mcm membela bewak hidup kan.... dia mana ada offer drama ka keja ka apa.... aku pasan helok dia stat ada job balik tetiba stat berkelaing laki bini.....

.....kalau sungguh kena maki pun aku x heran, caci maki dah mmg a part of lopak clan punya culture kan....dah makcik dia pun bleh men fak fak in public gitew kat set MALATOP.... and tgk lopak pun kalau melatah kuaq maki maki jaa...
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2019 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 20-3-2019 05:20 PM
Yaassss.....Booommmm.



1 ni je ke yg lof post? Ke ada lagi? Sorry iols tak follow couple ni hehe
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2019 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
JiEunTak replied at 21-3-2019 02:05 PM
.......... nanaih cakap....sampai kena pijak mcm lapik kaki WELCOME....ntah2 dia dah kena maki berje ...

Seyes la jahlof pun carutsss sama
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2019 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh tolong eh buruk nya jah gambo dgn hael and Zizi tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2019 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 21-3-2019 09:00 AM
dah memang tUa.....dah 30 ploh sen

sapa berani nak kawin dgn dia?

dia suka sgt mekap mcm ni...xcantiklh..muka dia nmpk kusam..xbseri...padahal kalau xmekap gini iols tgok cantik je lopak ni.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2019 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 21-3-2019 01:00 AM
dah memang tUa.....dah 30 ploh sen

sapa berani nak kawin dgn dia?

Abe mat kijam... hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 06:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa2 lah hajjah boobs oiii...  kau dan clans kau je yg betul.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 08:01 AM GMT+8 , Processed in 0.069512 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list