CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Tak Masuk Akal, Neelofa Bukan Punca Rumah Tangga Sharnaaz Dan Nabila Goyah!

  [Copy link]
Post time 20-3-2019 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia dok narccist sana sini badly raised man bagai....tu bukan masuk kategori cyber bullying ka... memalukan laki sndiri plus mak pak mentua hang directly.

Nanaih tu aku rasa kna basuh kepala otak dgn kakak2 dia....dats why dia stop merempan trus kat socmed pasai kisah sadis dia ni. Helok lah dat shud be the way.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Mengapa TT nak bukak thread baru? Ko x bole sambung thread lama ke? Dah sah2 thread lama tu pun ko yg TT. Hapdate je laa tajuk.

Adoyai.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
teen_angelJB replied at 20-3-2019 11:24 AM
Muka nabila la si jebat ni

I pun nmpk byk mula nabila.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 20-3-2019 05:22 PM
Yasssss....Boomm

Knp ngn ayah.lopa. mn dia skang. I agak pcik.mohd nor x brp tgi sbb lopa rendah
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2019 12:32 AM | Show all posts
JiEunTak replied at 20-3-2019 02:54 PM
....tingat salah satu royanan nanaih....masa tu kat ig birah dia pi short vaccay ngan puak2 familiaa ...

adakah nanaz akan di fak u oleh mak menakan jahlop?nantikan.....
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2019 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Batu api. Tak payah nk denied sangatlah. Kau dgn makcik2 kau tu patut back off je. Yasss, boom boom.. Short term memory loss!
Hujung2 act mcm ko plak victim.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2019 01:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Ayah kandung dia, pakcik noor tu hidup lagi ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2019 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Batu api
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2019 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Klu iG mcm ok je depa dua..ke aku x reti speku..
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2019 08:41 AM | Show all posts
dah tu nape di YASSSSS BOOMM kan komen kakak kau yg nmpk mcm nak salahkan suami dia sendiri dkt socmed tu? Kalau ada laki bini yg tengah problem, seeloknya family dua2 belah pihak tak masuk campur, termasuk la tinggalkan komen berbaur provocation. apa da
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2019 08:47 AM | Show all posts
dah lebih 30 tapi tak kawin lagi..padahal dia la yg mama tini dok promote baby love, anak solehah bagai..mesti ada rasa dengki dekat kakak walaupun janda tetap laku..tu sbb usaha nak bg runtuh masjid
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2019 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Ot jap, corak baju neelofa yg hitam jalur emas, mcm mak2 datin  atau mak2 acah2 bandar, awal 2000an, sbb mak ak ada baju mcm tu. China silk punya.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2019 08:53 AM | Show all posts
Kalau korang benci sangat dengan si Nanas tu, kutuk la dia sampai korang puas hati sampai korang rasa korang dah menang. Tapi jangan la nak hint kaitkan sekali mak bapak orang tu. Bodoh sangat perangai!
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2019 08:58 AM | Show all posts
meteorspeed replied at 20-3-2019 01:08 PM
family yg bik family yg nasihat kat anak jika aa masalah bukan jadik batu api..ko tgk ada tak pamily ...

tp kan mereka family yang dapat spm 10A.... hehehehehehehhehehe

Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2019 09:00 AM | Show all posts



dah memang tUa.....dah 30 ploh sen

sapa berani nak kawin dgn dia?
Nabila , Hajjah dan Lemak Mistake ...empowering paki budu.






This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2019 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
virgo19 replied at 20-3-2019 04:06 PM
Aku syak nabila meluat bila tengok laki dia asyik duduk lepak hisap rokok, sedangkan nabila jenis ra ...

Sebab sedara mara dia rasa lebih dari suami tak hormat suami la banyak kena janda. Keluarga dia ni tak elok sebab tu banyak kawin tak kekal .. keluarga tak harmoni nak ikut kepala dia je sampai bila pun laki tak lekat. Perempuan bukan harap suami tapi harus hormat suami
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2019 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
So much love to give to muka mcm nk carik gaduh..
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2019 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa yg lopak ckp kt IG nabila?
Cari xjmp
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2019 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Just nk tny knpa certain org suka masuk cmpur rumah tangga org lain??? Apa yg derang dpt???

I ade 2 brothers yg dh kahwin tp takde terasa nk hasut or masuk cmpur. Ke sbb overly concern dgn adik beradik sendiri???
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2019 10:53 AM | Show all posts
sweetgirl replied at 21-3-2019 08:58 AM
tp kan mereka family yang dapat spm 10A.... hehehehehehehhehehe

budu tetap budu noks..ingat tak "pok mung semuo baso anjing" ekekekekeke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 05:09 PM GMT+8 , Processed in 0.171332 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list