CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 13027|Reply: 112

Aib! Lebih 100 Wanita Berpesta Telanjang Di Bukit Tinggi

[Copy link]
Post time 19-3-2019 10:44 PM | Show all posts |Read mode
Memalukan! Sebuah pesta bogel dilaporkan berlaku di sebuah pusat peranginan di Bukit Tinggi, Pahang petang ini.


Difahamkan, ia bukan kali pertama berlaku namun kali ini pesta tersebut melibatkan lebih 100 orang wanita yang didalangi sebuah pihak yang tidak bertanggungjawab.








Kelakuan lucah dengan berbogel di tempat awam itu sekaligus menyebabkan kegusaran kepada Pengerusi Jawatankuasa Penduduk (JMB) di resort berkenaan.











Gambar yang dirakam menunjukkan para peserta tanpa segan silu beraktiviti tanpa seurat benang di kawasan terbuka yang amat bertentangan dengan budaya dan undang-undang negara ini.

Difahamkan kejadian serupa pernah berlaku di lokasi terbabit sebelum ini namun membabitkan peserta lelaki.- CARI

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-3-2019 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Patut la x sejuk dah kat sini {:run
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2019 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh tau x katne.. Kot leh bukak port taman skodeng... Hakhakhak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-3-2019 10:55 PM | Show all posts
selesa resort
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2019 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak tajam ke rumput tu bila duduk. Tak rasa tersagat ke
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2019 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Musim panas ni dpt berbogel rasa lega sikit kot
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2019 11:06 PM | Show all posts
ummah jinjang dapig ke sis ?
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2019 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Warga prc kot
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-3-2019 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
teloq replied at 19-3-2019 11:06 PM
ummah jinjang dapig ke sis ?

nmpk gaya stok2 teresa kok.. takyah la gigih sekodeng
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2019 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Kne tungau naya laaaa
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2019 11:11 PM | Show all posts
dinopower2 replied at 19-3-2019 11:09 PM
nmpk gaya stok2 teresa kok.. takyah la gigih sekodeng

euww...penuh bulu puks atas rumput nanti
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2019 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Euww masuk kutu baru padan muka...kerajaan jgn bg muka sgt kt org2 kaki bogel,berpeel xsenonoh kt tempat awam ni,jgnla biarkan dorg mainkan hak kebebasan individu tanpa limit,nama pon hidup bermasyarakat
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2019 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah la x lawa bogel pulak mesti muntah hijau klu tertengok... dpt bygkn betapa jijiknya pemandangan
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2019 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sejuk ke since bukit tinggi pun dah sejuk
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2019 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak masuk tungau ke dalam tu?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Klu stakat ummah prc tu meollss da xheran..sdangkan mandi kt open public shower kat pulau kt sabah tu leh bogel reramai meollss siyes tgok pun nk muntah..yg pompuan bulu puk* xpenah dicukur gamaknye n yg laki lak bulu jembut n bulu ketiak da leh wat berus jamban..selisih r prngai jakun dorang ni..xpham ak acaner la leh jadi kuasa ekonomi bsr ni tp sahsiah n jati diri kelaut
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-3-2019 12:01 AM | Show all posts
Eeawww activity apalah dorang nk buat ni?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 12:03 AM | Show all posts
binatang hewan mana pakai baju daaa



Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 12:04 AM | Show all posts
my brazzers rookies...wakakakakakakakkakaka
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Rumput pun malu tengok depa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-8-2022 07:02 AM GMT+8 , Processed in 0.086879 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list