Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
1530
View
26
Reply

Action Camera

[Copy link]

Author: sofi88       Show all posts   Read mode

Post time 22-3-2019 03:11 PM | Show all posts
luffyadam replied at 22-3-2019 02:26 AM
Yass jual jugak barang2 digital kat sana. Senang nak jual kat sana. Org boleh datang kedai, cod or ...

Bukan carousell website online ke? Macam mana boleh datang kedai pulak?
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2019 04:21 PM | Show all posts
I rather beli original GoPro kat official kedai utk better kualiti dan trusted.  
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2019 05:58 PM | Show all posts
pergi tengok kat harvey norman...staff mrk akan terang dgn awak
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2019 05:59 PM | Show all posts
Elevynn replied at 22-3-2019 04:21 PM
I rather beli original GoPro kat official kedai utk better kualiti dan trusted.

betul, kalau beli kat online nak return pun susah
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2019 07:59 PM | Show all posts
aimbot replied at 22-3-2019 02:34 AM
Saya beli kat carousell. Lepastu saya jual camera lama saya jugak skali kat situ. Sambil jual tu s ...

gadjet kat online tu dari kedai original ke? tak takut nanti terbeli barang palsu?
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2019 08:01 PM | Show all posts
zayda replied at 22-3-2019 05:59 PM
betul, kalau beli kat online nak return pun susah

kalau nak beli kat online pun dari website camera sendiri. yg kat platform punya tak pasti barang tu benar ke tak, warranty pun tak pasti boleh claim kat kedai ke tak
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2019 07:23 PM | Show all posts
Kalau korang risau pasal scammers ke kene tipu ke boleh pilih meet-up masa nak bayar... sama je beli kat kedai.. bezanya harga kat carousell biasa nya lebih murah dari tmpat lain la.. the same thing goes masa nak jual barang...
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.424535s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list