Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
1435
View
26
Reply

Action Camera

[Copy link]

Author: sofi88       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-3-2019 03:33 PM | Show all posts |Read mode
Selain GoPro. Camera apa yang waterproof boleh bawak snorkeling?

Ada sesiapa pakai Red Buffalo Warrior atau Sj6? Review sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 10:23 AM | Show all posts
sj cam, sport cam. semua tu boleh je. saya pakai sj cam 5. not bad.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 10:27 AM | Show all posts
sj cam 6 bro. saya baru jual sjcam 4 kat carousell kelmarin. sebab nak upgrade ke 6.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-3-2019 11:35 AM | Show all posts
aimbot replied at 20-3-2019 10:23 AM
sj cam, sport cam. semua tu boleh je. saya pakai sj cam 5. not bad.

Sj6 dengan sj5 banyak beza tak?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 11:57 AM | Show all posts
modal kalau 500 ke atas, sj6 dgn red buffalo warrior 7 ok la.  

sj6 lagi bagus sebab ada image stabilization jadi bila shoot gambar tak gegar. shoot up to 1080 with 60fps.

tapi gopro hero 3 pun nice ada hypermode. bila gerak tu nampak laju. harga dalam 6++ tapi model lama takut tak up to date dengan software apps dekat phone.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 11:59 AM | Show all posts
luffyadam replied at 20-3-2019 10:34 AM
boleh visit store saya kat carousell kalau nak. saya ada jual gadjet, camera semua kat sana. murah p ...

kalau ye pun nak promote bagi la link ke username ko ke. ingat ko sorang je ke kat carousell tu lol
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 03:00 PM | Show all posts
Kiter pakai sj4000 tuk activity team building. Bleh beli waterproof casing..
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2019 09:52 AM | Show all posts
NuiraWarni replied at 20-3-2019 03:00 PM
Kiter pakai sj4000 tuk activity team building. Bleh beli waterproof casing..

tt kalau cari camera utk rakam dalam air sj4000 sesuai sebab tak pakai touch screen.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2019 10:45 AM | Show all posts
aimbot replied at 20-3-2019 10:23 AM
sj cam, sport cam. semua tu boleh je. saya pakai sj cam 5. not bad.

beli mana tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2019 02:11 AM | Show all posts
beli kat kedai camera tapi jual balik kat carousell. sebab nak upgrade baru kan. lagipun memang saya menjual kt sana selalu
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2019 02:19 AM From the mobile phone | Show all posts
luffyadam replied at 20-3-2019 10:34 AM
boleh visit store saya kat carousell kalau nak. saya ada jual gadjet, camera semua kat sana. murah p ...

Jual barang kat sana jugak ke bro? Sama la. Saya pun jual jugak tapi bukan camera la. Byk preloved item sendiri je. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2019 02:20 AM From the mobile phone | Show all posts
aimbot replied at 20-3-2019 10:23 AM
sj cam, sport cam. semua tu boleh je. saya pakai sj cam 5. not bad.

Yepp agreed. Saya pakai jugak lepastu saya letgo kt carousell. Lepas dah cod tu saya terus upgrade new version. Tambah sikit duit
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2019 02:20 AM From the mobile phone | Show all posts
zakiu replied at 20-3-2019 10:27 AM
sj cam 6 bro. saya baru jual sjcam 4 kat carousell kelmarin. sebab nak upgrade ke 6.

Serious? Berapa lama iklan? Cod ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2019 02:26 AM From the mobile phone | Show all posts
guccifreaks replied at 22-3-2019 02:19 AM
Jual barang kat sana jugak ke bro? Sama la. Saya pun jual jugak tapi bukan camera la. Byk preloved ...

Yass jual jugak barang2 digital kat sana. Senang nak jual kat sana. Org boleh datang kedai, cod or nak post. Boleh pilih je. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2019 02:26 AM From the mobile phone | Show all posts
guccifreaks replied at 22-3-2019 02:20 AM
Serious? Berapa lama iklan? Cod ke?

Kalau barang macam tu iklan tak lama pun nak nak kalau kita jual harga yang murah. Kejap je orang akan pm nak beli bro.
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2019 02:28 AM From the mobile phone | Show all posts
intan_smsb replied at 21-3-2019 10:45 AM
beli mana tu

Carousell. Try cari kat sana. Ramai yang jual baru dan terpakai. Survey tengok
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2019 02:34 AM From the mobile phone | Show all posts
intan_smsb replied at 21-3-2019 10:45 AM
beli mana tu

Saya beli kat carousell. Lepastu saya jual camera lama saya jugak skali kat situ. Sambil jual tu sekali upgrade yg baru. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2019 02:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by aimbot at 22-3-2019 09:55 PM
sofi88 replied at 20-3-2019 11:35 AM
Sj6 dengan sj5 banyak beza tak?

Tak banyak beza masa saya beli haritu. Ada slight update kt sj6. Lepasni nak upgrade lagi boleh je jual balik. then saya guna bumps ni utk cepatkan penjualan. https://support.carousell.com/hc/en-us/articles/115012307248 cepat terjual cepat saya upgrade!
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2019 02:37 AM From the mobile phone | Show all posts
zakiu replied at 20-3-2019 10:27 AM
sj cam 6 bro. saya baru jual sjcam 4 kat carousell kelmarin. sebab nak upgrade ke 6.

Sama. Saya pakai jugak sebelum ni lepas tu bila ada yg baru saya jual yg lama and upgrade yg latest. Lagi nak jual takde masalah. Kejap je terjual. Ramai yang cari
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2019 02:58 PM | Show all posts
lazada macam lagi byk choice je
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090398s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list