CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: puteribaya

Tak mungkin ada Leftenan Zana 2 dan Leftenan Zana Raya

  [Copy link]
Post time 20-3-2019 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 19-3-2019 04:45 PM
I tertgk mmg cringe sgt! Euw sgt muka dia xtau la knape. Klau watak utama petua nenek sesuai kot.  ...

Iols rase watak berat x sesuai bg kat AJ, x sampaiii
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-3-2019 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
puteribaya replied at 20-3-2019 04:50 PM
selamat hari tentera darat ke89..belated..niece meols dah pangkat kapten..perkasa jer dia..smart j ...

Umur berapa tu niece ? Still kapt lg? Iols under rank jah. Dpt offer g officer iols tak g punggg. Lmbt pencen nnty.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
b_n_c replied at 20-3-2019 08:36 AM
sebenarnya aku tak rasa janna nick sesuai watak tentera, badan dia tak fit...
hentak kaki tabik hor ...

Yep. Janna kasar tapi badan dia tak fit & stamina kurang. Terganggu tengok masa lari. Masa kena pushup pun ketara betul dia tak boleh buat.

Tapi selain tu okaylah
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Sazida replied at 20-3-2019 04:21 PM
Citer ape tu? Iolss citer askar2 ni rasa mcm rengsa nk khatam sampai habis. Paskal yg diagung2kan  ...

Acik baru je tgk semalam kat netflix
Terus haku gelak mengekek2 bila keluar muka kekrol bersama tagline heshe this is alpha leader tu
Bagi acik, yg patut dpt pujian dlm pilem ni adalah pengarah and cameraman. Pelakon semua so-so je la what do you expect dah pegang watak askar, muka kena la serious. Tapi make up artist team utk pilem ni masih grade e
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka jn berlakon..semua watak xover..cuma skang xleh trima watak insan2 teraniaya sbb dah tahu dia kt luar jenis xduk diam..mcm kaki buli gituh..wakaka
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
kata takkan ada LZ2 dan LZ raya..
so cyst tnya soalan siapa nak sambung tu utk apa?

dah gaduh dgn JN adakah lepas ni Leftenan zana org lain ganti? mcm pelik sebab dh terbiasa JN pegang..

adakah watak akan digsntikan dengan Leftenan Zani iaitu kembar x seiras leftanan zana????.

hahahajhaha..

ps: aku tgk drama ni hanya SATU episod saja, itu pun lompat2..sebab en.suami tiba2 buka..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 08:09 PM | Show all posts
Ketuk-ketuk leftenan zana ramadan ta'in tak ada?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 20-3-2019 06:39 PM
Acik baru je tgk semalam kat netflix
Terus haku gelak mengekek2 bila keluar muka kekrol bers ...

Tak muntah la acikkk tgk pilem tu sampai hbs?? Iols tgk teaser pun rasa mcm nk hempuk telur kt kepala pelakon2 paskal tu.., mgkn jiwa i tak patriotic wlpn kerja dlm bidang pertahanan. Huhu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-3-2019 09:30 PM | Show all posts
Sazida replied at 18-3-2019 06:13 PM
Pelakon tak jd haritu. Ozlyn. Amik la sheols. Sian dia xdpt beraksi

Kenapa eh tak jadi dgn ozlyn? Sampai skrg iols tertanya2..tertinggal keretapi.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 09:31 PM | Show all posts
Nico_Robin replied at 20-3-2019 05:08 PM
Yep. Janna kasar tapi badan dia tak fit & stamina kurang. Terganggu tengok masa lari. Masa kena pu ...

Betul, part muka terseksa..muka nak give up janna memang berjaya lah part fit tu memang betul, stamina dia kurang.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Miamorrr replied at 20-3-2019 09:30 PM
Kenapa eh tak jadi dgn ozlyn? Sampai skrg iols tertanya2..tertinggal keretapi.

Johan terpancut dlm selepas pertemuan dua pusat. Tu psl ozlyn xjd berlakon.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Cite ni asal blh jgk. Kjp kor jana semboyan kejap jurutera. Baik bagi kagat terus
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 09:34 PM | Show all posts
Acikgomen replied at 20-3-2019 06:39 PM
Acik baru je tgk semalam kat netflix
Terus haku gelak mengekek2 bila keluar muka kekrol bers ...

Hah, setuju! Sebenarnya watak kekrol tak bersinar pun, plain je..cakap english pun aku tak paham, macam mumbling gitu. Suka tengok watak hafizol, gambit dgn amar nampak bersahaja dlm karakter masing2.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 09:37 PM | Show all posts
Sazida replied at 20-3-2019 12:53 PM
Hahahahaha nk fitkan bdn at least 3month jgk., tp rengsa la semuanya lembik2. Kadet lain terpaksa  ...

Ha'ah kan..kadet lain nampak fit elok je. Ni sebab jenis produksi nak cepat, dapat approval terus shoot takde bagi chance orang tu fitkan badan dulu ke apa. Kira nak cepat cepat cepat. Takde ketelitian dlm karya. Kalau ditegur katanya dengki, tak paham cara keja org seni hadoiii.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Sazida replied at 20-3-2019 09:31 PM
Johan terpancut dlm selepas pertemuan dua pusat. Tu psl ozlyn xjd berlakon.

Muahahahahaha ngekek I gelak. Mcm ni je nk bg paham soalan berulang ulang ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 09:41 PM | Show all posts
puteribaya replied at 20-3-2019 01:53 PM
agak2 laa..pas tu nak pakai tajuk apa?Matinya Seorang Leftenan Zana?

Hahahahah episode pertama, leftenan zana buat latihan payung terjun, payung tak terbuka. The end.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-3-2019 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 20-3-2019 09:48 AM
aah dlm citer tu zana masuk palapes jek..bukan tentera betul2. sebab tu pangkat dia kt dada..kalu  ...

dia ade msk palapes ke?bkn bapak dia xbg..dia duk tepi padang je..xpaham aku cite lompat katak ni..berbelit
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Miamorrr replied at 20-3-2019 09:31 PM
Betul, part muka terseksa..muka nak give up janna memang berjaya lah part fit tu memang betul, sta ...

Hehe nanti tengok check lah. I duk gelak dengn housemate tiap kali nampak Janna kantoi tak boleh buat pushup.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Sazida replied at 20-3-2019 09:28 PM
Tak muntah la acikkk tgk pilem tu sampai hbs?? Iols tgk teaser pun rasa mcm nk hempuk telur kt kep ...

Tgk sampai abis sbb gambit ensem sangat
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
nordin84 replied at 20-3-2019 10:21 PM
dia ade msk palapes ke?bkn bapak dia xbg..dia duk tepi padang je..xpaham aku cite lompat katak ni. ...

Itulah pasal... sebab scene pentauliahan palapes tu sekejap sangat. Iols confuse zana ni flash back atau berangan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 07:38 AM GMT+8 , Processed in 0.113795 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list