CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: puteribaya

Tak mungkin ada Leftenan Zana 2 dan Leftenan Zana Raya

  [Copy link]
Post time 20-3-2019 12:12 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 20-3-2019 10:25 AM
Tiba2 out of nowhere ada scene rotu. Sbb tu aku musykil zana tgh flash back atau berangan.

sccene rotu tu apa nox zana flashback/berangan tu kenapa..tetiba blank plaks akakni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-3-2019 12:17 PM | Show all posts
Edited by rospinki at 20-3-2019 12:18 PM

tolong la jgn ozlyn tu..tak semestinya gaya boyish ozlynn tu fit utk dia pegang role mcm zana. watak zana ni kena ada attitude bukan dia buat2..zana ada attitude tu sbab tu dia bole bawak watak tu dgn baik. ozlyyn tu mak org okey..buruk nau upanya nanti
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
lifeline replied at 20-3-2019 08:57 AM
ha apsal ozlyn x jadi eh?
dia ada x dlm drama leftenan zana tu?
iols x tgk cite tu

Dia peknen si moleiq tuu. Tu psl tunku hanis ganti
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 19-3-2019 11:48 AM
Si tunku hanis tu punnnnn cer bawak2 fitkan badan
Ni takkkk, muka dah bengis on character  ...

Hahahahaha nk fitkan bdn at least 3month jgk., tp rengsa la semuanya lembik2. Kadet lain terpaksa ikut rentak dorang.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
cikpolop replied at 20-3-2019 11:43 AM
Haaa.. Bukan ozlyn ade shooting juga ke left zana ni. Tp mcm xnampak je pic sheols dkt promo drama ...

Awlnya mmg ozlyn. Tp dh peknen tu yg tukar dgn tunku hanis
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 01:11 PM | Show all posts
matikan je watak zana tu... kakakakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Sazida replied at 20-3-2019 12:53 PM
Hahahahaha nk fitkan bdn at least 3month jgk., tp rengsa la semuanya lembik2. Kadet lain terpaksa  ...

Dah tau kena belatih sampai fit, belatih je la. Don't tell me dorang dpt skrip seminggu dua sebelum shooting eh
Retis msia mmg suka perasan. Buat keja sekeder dipinggiran sajok yang penting nak show off kat ig batak likes batak folower acting sampah sarap
Cer tgk kekrol kemahen gigih training for holiwud pelbagai this is alpha leader katanye
Kan bagus gitu. Senang keja director cameraman nak ambik shot yg kebabom
Ni takkkkkk, lari pegang senjata pun mcm jellyfish berenang
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-3-2019 01:51 PM | Show all posts
Sazida replied at 20-3-2019 12:51 PM
Dia peknen si moleiq tuu. Tu psl tunku hanis ganti

sib baik dia peknen..kalu x..hancus..tapi <>18 tahun dulu dia penah belakun jadi askar,,pakai nama penuh..Rozlinawati Ismail..masa tu badan dia sedap2..tak la cekeding sgt mcm sekarang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 20-3-2019 01:53 PM | Show all posts
biozipstar replied at 20-3-2019 01:11 PM
matikan je watak zana tu... kakakakakaka

agak2 laa..pas tu nak pakai tajuk apa?Matinya Seorang Leftenan Zana?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 20-3-2019 01:43 PM
Dah tau kena belatih sampai fit, belatih je la. Don't tell me dorang dpt skrip seminggu dua sebelu ...

Sebab tu iols tgk satu episod dh boleh buat kesimpulan yg citer ni sampai ending pun xbest.., Hahahahaha latihan yg dorang buat tu kitorang buat lagi dahsyat. Scene kt hutan stkt latihan tu jahhh. Pergerakan serangan pun alahaiii,, mcm siput. Penyamaran lagi lahh., haukk., nak dpt beret maroon tu bkn sng., kalau tapak kaki tak melekat kt spike boot, tak tidur dlm lumpur, jgn sembang kari cerita lt zana naskhah hebat.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
puteribaya replied at 20-3-2019 01:51 PM
sib baik dia peknen..kalu x..hancus..tapi 18 tahun dulu dia penah belakun jadi askar,,pakai nama p ...

Citer ape tu? Iolss citer askar2 ni rasa mcm rengsa nk khatam sampai habis. Paskal yg diagung2kan tu pun iols tak teringin lgsg g tgk.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
puteribaya replied at 20-3-2019 01:53 PM
agak2 laa..pas tu nak pakai tajuk apa?Matinya Seorang Leftenan Zana?

Win

Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Lakonan aj bosan sungguh. Sape meh yg nk jd tentera. Ozlyn kot . Rambut ngam dh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-3-2019 04:33 PM | Show all posts
Sazida replied at 20-3-2019 04:21 PM
Citer ape tu? Iolss citer askar2 ni rasa mcm rengsa nk khatam sampai habis. Paskal yg diagung2kan  ...

lupa namanya ..dah lama sgt masa iols dalam pantang ..kat kampung ..tv1..sbb tu iols heren bila dia sibuk panggil cyst..'mummy'..bukan dia pun dah nak baya2 tok sidang jah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-3-2019 04:35 PM | Show all posts
Sazida replied at 20-3-2019 04:19 PM
Sebab tu iols tgk satu episod dh boleh buat kesimpulan yg citer ni sampai ending pun xbest.., Haha ...

chuols ni askar ke..respek laaa
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 04:42 PM | Show all posts
puteribaya replied at 19-3-2019 11:20 AM
sungguh klise kan..tapi mana tau sad ending..Zana putus tunang..x jadi kawin pas tu g bawa diri ke ...

haaaaa tetiba kang cyst buat citer gini..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-3-2019 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
puteribaya replied at 20-3-2019 04:33 PM
lupa namanya ..dah lama sgt masa iols dalam pantang ..kat kampung ..tv1..sbb tu iols heren bila di ...

Tak pggl mummy xdpt la jobbbb
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
puteribaya replied at 20-3-2019 04:35 PM
chuols ni askar ke..respek laaa

Hahahahaha entahla. Chuolss rase??
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-3-2019 04:48 PM | Show all posts
tembamgirl09 replied at 20-3-2019 04:42 PM
haaaaa tetiba kang cyst buat citer gini..

mana tau..dia mmg aim..geram dah kat nyawa sis
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-3-2019 04:50 PM | Show all posts
Sazida replied at 20-3-2019 04:46 PM
Hahahahaha entahla. Chuolss rase??

selamat hari tentera darat ke89..belated..niece meols dah pangkat kapten..perkasa jer dia..smart je tiap hari walau dah bercucu..masih naik moto kuasa tinggi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-2-2023 06:25 PM GMT+8 , Processed in 0.111302 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list