CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: puteribaya

Tak mungkin ada Leftenan Zana 2 dan Leftenan Zana Raya

  [Copy link]
Post time 19-3-2019 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
PocongTerbang replied at 19-3-2019 05:32 PM
Kalau setakat tanya2,takpe lah. Kalau real,mohon jn tarik diri

Tak malu ke jilat ludah sis?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-3-2019 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
epal_ijau replied at 19-3-2019 11:32 AM
Cite ni mcm tergantung je ritu.. cam ada unsur2 nak sambung tp dek kerana da gaduh mungkin tidak lah ...

aahh..obvious cite nie sebenarnya ade sambungan.. tp what to do. gaduh pulekkk..
patutnya buat left zana yg mati kan.. hahah
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2019 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Klau ada next season nk jn, ozlynn, sape lg eh. Scha pon i suka bwak watak ganas2 tomboy. Lg 1 si fathia. Klau jn tolak, kasi fathia la.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 08:29 AM | Show all posts
anony-mous replied at 19-3-2019 04:46 PM
Ada ke yg sggup xmekap mcm janna nick & tg hanis? Syg betul buat watak tg hanis mati. They both grea ...

yeap..aku respek btol JN dan TH...nmpk segala sisi bekerak diorg tp diorg x kesah pon..rsnye pelakon lain x sggup kot..kalau ade pon mesti lembik2
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 08:36 AM | Show all posts
sebenarnya aku tak rasa janna nick sesuai watak tentera, badan dia tak fit...
hentak kaki tabik hormat kawad bagai semua bergegor...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 08:45 AM | Show all posts
x perlulah ada 2nd season tu
tambah lg dah x cium mulut antara diaorg
so buat ajelah citer lain dgn cast yg lain plk
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 08:57 AM | Show all posts
Sazida replied at 18-3-2019 06:13 PM
Pelakon tak jd haritu. Ozlyn. Amik la sheols. Sian dia xdpt beraksi

ha apsal ozlyn x jadi eh?
dia ada x dlm drama leftenan zana tu?
iols x tgk cite tu
tp dlu mcm penah nmpak kt ig ozlyn tgh berlakon cite askar2
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 09:43 AM | Show all posts
anony-mous replied at 19-3-2019 04:46 PM
Ada ke yg sggup xmekap mcm janna nick & tg hanis? Syg betul buat watak tg hanis mati. They both grea ...

Tu la, i tengok LZ ni pon mmg sebab watak Raz tu. bengang kot sebab mati, padahal kalau JN xde boleh je buat spin-off pasal Raz
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-3-2019 09:48 AM | Show all posts
sharlenetexas replied at 19-3-2019 09:45 PM
Sebenarnya dalam cite tu lt zana mmg masuk palapes ke? Ke zana berangan jadi pegawai kadet palapes ...

aah dlm citer tu zana masuk palapes jek..bukan tentera betul2. sebab tu pangkat dia kt dada..kalu askar betul kt bahu. palapes ni mcm simpanan.
merasa lah jugak jadi pegawai kadet terbaik..kalu tentera betul tk meraso er..lagi teruk latihan dia anak ckp.


Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 10:02 AM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 18-3-2019 06:54 PM
X payah lah nak LZ Raya... pastu plotnya Zana dah pregnant.. pastu gaduh dgn Kapt. Hanif mesra dgn p ...

perut zana time pregnant pun besaq ya rabbi,jln pun mengengkang2...tetiba sakit,kapten haniff pun tak tau nak buat apa2..adegan seterusnya kendong baby kat katil spital
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 10:09 AM | Show all posts
sharlenetexas replied at 19-3-2019 09:45 PM
Sebenarnya dalam cite tu lt zana mmg masuk palapes ke? Ke zana berangan jadi pegawai kadet palapes ...

hihi i tak boleh hadam yg sarjan cyst tu....last2 bercucuran air mata time t anis meninggal
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Best cite ni...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
minahsenget replied at 20-3-2019 10:02 AM
perut zana time pregnant pun besaq ya rabbi,jln pun mengengkang2...tetiba sakit,kapten haniff pun  ...

Beranak kt spital. Tok laki jadi doula. Ok la.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 20-3-2019 09:48 AM
aah dlm citer tu zana masuk palapes jek..bukan tentera betul2. sebab tu pangkat dia kt dada..kalu  ...

Tiba2 out of nowhere ada scene rotu. Sbb tu aku musykil zana tgh flash back atau berangan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 18-3-2019 06:54 PM
X payah lah nak LZ Raya... pastu plotnya Zana dah pregnant.. pastu gaduh dgn Kapt. Hanif mesra dgn p ...

Good point!
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
b_n_c replied at 20-3-2019 08:36 AM
sebenarnya aku tak rasa janna nick sesuai watak tentera, badan dia tak fit...
hentak kaki tabik hor ...

Diorang ni tak pakai sport bra ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-3-2019 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
b_n_c replied at 20-3-2019 08:36 AM
sebenarnya aku tak rasa janna nick sesuai watak tentera, badan dia tak fit...
hentak kaki tabik hor ...

Klau JN pon xfit, apatah lg org lain. I bkn rasa dia xfit tp more to teknik. Dia bknnya berkawad hari2. Masa sekolah JN atlit jugak klau xsilap
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak sangka ramai ummah forum tengok cerita leftenan zana tu ya Iols boleh katakan pernah tgk sekali dua je and itu pun dkt kedai makan masa tgh keluar dinner.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-3-2019 11:42 AM | Show all posts
anony-mous replied at 20-3-2019 11:30 AM
Klau JN pon xfit, apatah lg org lain. I bkn rasa dia xfit tp more to teknik. Dia bknnya berkawad h ...

kan..so far dia la yg terbaik..dia athelete..cergas ,hyper..kalu yg lain2..ala2 black belt kaler biru je..kalu beraksi..lembut..tido pun pakai mekap
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Sazida replied at 18-3-2019 06:13 PM
Pelakon tak jd haritu. Ozlyn. Amik la sheols. Sian dia xdpt beraksi

Haaa.. Bukan ozlyn ade shooting juga ke left zana ni. Tp mcm xnampak je pic sheols dkt promo drama ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 06:24 AM GMT+8 , Processed in 0.096154 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list