CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: puteribaya

Tak mungkin ada Leftenan Zana 2 dan Leftenan Zana Raya

  [Copy link]
Post time 19-3-2019 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
epal_ijau replied at 19-3-2019 11:34 AM
Ooo.. dia x jadi belakon ke.. patut la awal2 dlu nmpk dia bnyk post pakai baju tentera bagai last2 ...

Ha r. Patutnya dia yg bawak. Tp dh termengandung tu yg tunku hanis ganti.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-3-2019 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 19-3-2019 11:37 AM
Semoga naskah baru kisah ketenteraan lepas ni dah takde watak syok sundri utk chuols ye cyst

And tlg la jgn kasi jambangan bunga tanda minta maaf.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-3-2019 11:41 AM | Show all posts
Acikgomen replied at 19-3-2019 11:37 AM
Semoga naskah baru kisah ketenteraan lepas ni dah takde watak syok sundri utk chuols ye cyst

kan..sbb dah abis latihan..x payah ada sarjan dah..
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2019 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Sazida replied at 19-3-2019 11:39 AM
Ha r. Patutnya dia yg bawak. Tp dh termengandung tu yg tunku hanis ganti.

Si tunku hanis tu punnnnn cer bawak2 fitkan badan
Ni takkkk, muka dah bengis on character dah, part lari2 hancurrrrrr gelebeh berat bontot lembik jek
Rengsa taw acik tengok kat tibi
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2019 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
irsa replied at 18-3-2019 05:19 PM
Katekan tidak pada AJ. Cerita kul 7mlm yg tyg Kat tb3 skrg pon mcm x sesuai utk sheols jah!

Lemau!

Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2019 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
cha-cha replied at 19-3-2019 11:31 AM
Suruh orang lain je lah buat drama army.. kosserrr...

Dato' jurey latif pernah buat drama army. Sbb tayang kat rtm jadi tak glamer mcm lt zana.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2019 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 19-3-2019 11:34 AM
MEouls layan gak leftenan zana ni tapi selalunya layan kat youtube bila free la. TAPI, meouls layan  ...

Daddy zarul jadi jahat terus hilang hensem dia. Mana sis @terpaku ni?
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2019 04:08 PM | Show all posts
puteribaya replied at 18-3-2019 05:08 PM
sapalah yg lebih layak dari Janna Nick..Ayda Jebat?

memasak sket pn dh tjerit-jerit. lagi mau jadi komando...jadi komodo je elok...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 19-3-2019 04:13 PM | Show all posts
shuerin replied at 19-3-2019 04:08 PM
memasak sket pn dh tjerit-jerit. lagi mau jadi komando...jadi komodo je elok...

hahaahah..ni lawak do
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2019 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
irsa replied at 18-3-2019 05:19 PM
Katekan tidak pada AJ. Cerita kul 7mlm yg tyg Kat tb3 skrg pon mcm x sesuai utk sheols jah!

I tertgk mmg cringe sgt! Euw sgt muka dia xtau la knape. Klau watak utama petua nenek sesuai kot. Yg watak2 jiwang ni xsesuai sb dia jenis gedik2 manja yg dibuat2. Dah la shukri yahya berlakon best.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2019 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada ke yg sggup xmekap mcm janna nick & tg hanis? Syg betul buat watak tg hanis mati. They both great actress. Susah oo watak ni sb drama kali ni byk betul
Part latihan tentera. Smpai hitam & hilang suara janna
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2019 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
PocongTerbang replied at 18-3-2019 08:26 PM
Mmg taknak pon season2 bagai ni. Lagipon jn mmg dah ckp awal2 lps ni no more rambut pendek sbb sheol ...

Klau ada s2 jn boleh pkai tudung klau xnk rmbut pendek
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2019 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai menyerah diri untuk drama seterusnya ktanyaaaa
Alih2 nyawa nyawa nyawa nyawa nyawa sis juga lah yg diambillnye

Koserrr
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2019 04:49 PM | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 18-3-2019 05:30 PM
semoga sis tak berlakon kapel ngan Zarul k..

kihkihkih..macam anak dengan mak je layaknya
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2019 05:03 PM | Show all posts
bukan pasal apa...nk shoot dlm kem tentera tu bukan satu keja yg mudah..masa shoot tu anak aku ckp komander tu nk cepat2 zana cepat2 belajar so masa bole dipercepatkan. tak ganggu keja askar dlm tu..tu pon kasi can sebab nk bagi masyarakt tahu pasal tentera.
tk mungkin sebab tu je kot.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2019 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 19-3-2019 04:45 PM
I tertgk mmg cringe sgt! Euw sgt muka dia xtau la knape. Klau watak utama petua nenek sesuai kot.  ...

Tgk muka rosnah mat aris jr ni pakai tudung mcm tu dgn spek bagai terus hilang selera!
Berminat nak tgk amelia henderson dengan raja afiq
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-3-2019 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau setakat tanya2,takpe lah. Kalau real,mohon jn tarik diri

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2019 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat bukit kepong. Masih dihatiku. Belum ada yg mampu tandingi.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2019 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorang lagi yang aku rasa sesuai pegang watak tentera ni zaryn min. Dedulu pun scha pernah jadi prebet manja2. Kaki buli cite prebet jamilah pun best gak. Nama dia aisha kot. Muka hitam manis.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2019 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 19-3-2019 05:03 PM
bukan pasal apa...nk shoot dlm kem tentera tu bukan satu keja yg mudah..masa shoot tu anak aku ckp k ...

Sebenarnya dalam cite tu lt zana mmg masuk palapes ke? Ke zana berangan jadi pegawai kadet palapes terbaik? Sis takleh hadam lagi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 10:10 AM GMT+8 , Processed in 0.216403 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list