CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 16538|Reply: 151

Tak mungkin ada Leftenan Zana 2 dan Leftenan Zana Raya

  [Copy link]
Post time 18-3-2019 05:07 PM | Show all posts |Read mode
Penerbit dan pelakon drama bersiri popular Leftenan Zana, Sheila Rusly menegaskan tidak akan meneruskan sekuel drama tersebut.

Biarpun mendapat sambutan ramai dan permintaan untuk menyambung drama ketenteraan itu untuk musim kedua, Sheila tetap dengan pendiriannya.

"Ramai yang minta saya menerbitkan Leftenan Zana 2 dan Leftenan Zana Raya, tetapi itu tidak akan berlaku," katanya kepada Gempak.

Bagaimanapun, dek sokongan dan apresiasi penonton terhadap naskhah tersebut, Sheila akan menerbitkan drama ketenteraan berasaskan pertempuran (kombat) pada tahun 2020.

"Saya masih berbincang dengan pihak Kementerian Pertahanan Malaysia (Mindef) dan akan ada naskhah baharu daripada JS Pictures Sdn. Bhd. yang lebih gah daripada Leftenan Zana.

"Genre drama ketenteraan sedikit berbeza dan lebih kepada aksi dan kombat. Namun, elemen percintaan masih diselitkan dan saya luaskan skop cinta itu kepada keluarga, negara dan agama.

"Sebenarnya sudah ramai yang menyerah diri untuk membintangi drama itu dan saya akan memilih pelakon yang betul-betul memiliki jiwa ketenteraan.

"Bukan datang set semata-mata nak bergambar pakai baju tentera," tambahnya yang sibuk dengan program Ketuk-Ketuk Ramadan musim ke-15.

Drama Leftenan Zana meraih lebih 10 juta tontonan di televisyen dan 6 juta tontonan di YouTube sejak bersiaran sejak 8 Februari lalu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 18-3-2019 05:08 PM | Show all posts
sapalah yg lebih layak dari Janna Nick..Ayda Jebat?
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Katekan tidak pada AJ. Cerita kul 7mlm yg tyg Kat tb3 skrg pon mcm x sesuai utk sheols jah!
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Okay la kalau takde pun sis.. tak sanggup nak tengok sis berlakon
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 05:30 PM | Show all posts
semoga sis tak berlakon kapel ngan Zarul k..
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu xde pompuan lain yg bleh watak lasak, dibagi je pompuan tu watak ustazah kagat, atau doktor tentera.. Mcm2 citer korea dulu tuh ala x ingat tajuk
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelakon tak jd haritu. Ozlyn. Amik la sheols. Sian dia xdpt beraksi
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 06:45 PM | Show all posts
Sombong btol cyst nie ye...masih blum hadam lagi ke?last2 amik pelakon #nyawacyst bagai pusing2 situ gak...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-3-2019 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
X payah lah nak LZ Raya... pastu plotnya Zana dah pregnant.. pastu gaduh dgn Kapt. Hanif mesra dgn perempuan lain.. pastu berbaik2 di malam raya.. pastu Zana nak terberanak di pagi raya.. Yihhhhhh!
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg taknak pon season2 bagai ni. Lagipon jn mmg dah ckp awal2 lps ni no more rambut pendek sbb sheols nak rambut panjang balik. Lagipon jn mcm dah hint2 lz ni last dia keje dgn js (ni iols baca kat benang lagi satu). Lepastu dgn editing ntah pape,baik tak payah
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Ade yg request ke pun
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-3-2019 11:14 AM | Show all posts
Sazida replied at 18-3-2019 06:13 PM
Pelakon tak jd haritu. Ozlyn. Amik la sheols. Sian dia xdpt beraksi

nanti pregnant lagi plak..dia akan aktif
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-3-2019 11:17 AM | Show all posts

ramai request..tapi nak same heroin..tang tu masalah besar..risau nak menjilat ludah..geli geleman
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-3-2019 11:20 AM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 18-3-2019 06:54 PM
X payah lah nak LZ Raya... pastu plotnya Zana dah pregnant.. pastu gaduh dgn Kapt. Hanif mesra dgn p ...

sungguh klise kan..tapi mana tau sad ending..Zana putus tunang..x jadi kawin pas tu g bawa diri ke obersee..bantu Syrian..kena tembak..mati..who knows..hahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2019 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Suruh orang lain je lah buat drama army.. kosserrr...
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2019 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Cite ni mcm tergantung je ritu.. cam ada unsur2 nak sambung tp dek kerana da gaduh mungkin tidak lah..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-3-2019 11:34 AM | Show all posts
MEouls layan gak leftenan zana ni tapi selalunya layan kat youtube bila free la. TAPI, meouls layan sebab Raz je wei... menjadi la watak ganas gitu dengan muka berkerak habis. Sebab kedua meouls layan tentunya Daddy zarul yach
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2019 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Sazida replied at 18-3-2019 06:13 PM
Pelakon tak jd haritu. Ozlyn. Amik la sheols. Sian dia xdpt beraksi

Ooo.. dia x jadi belakon ke.. patut la awal2 dlu nmpk dia bnyk post pakai baju tentera bagai last2 x kuar pon muka.. watak raz tu patutnya dia ke yg bawak??
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2019 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga naskah baru kisah ketenteraan lepas ni dah takde watak syok sundri utk chuols ye cyst
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-3-2019 11:39 AM | Show all posts
epal_ijau replied at 19-3-2019 11:34 AM
Ooo.. dia x jadi belakon ke.. patut la awal2 dlu nmpk dia bnyk post pakai baju tentera bagai last2 ...

yaa..cast awal..sekali dia peknen kan sibulat Molique yg comei tu, so x jadi sbb drama ni banyak buat kije berat..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 10:50 PM GMT+8 , Processed in 0.110948 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list