Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5732
View
119
Reply

[Buku] Saya sedang baca buku (Bah. 3)

[Copy link]

Author: fly_in_d_sky       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 27-6-2019 03:23 PM | Show all posts

ooo ok ler tu
fly dah bookmark ...
bila free boleh le baca ...
cuma .. susah sikit ler sebab tulisan kecil

takde mode desktop


Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 04:45 PM | Show all posts
Baru beli setelah terlafaznya akad - anna milia & I owe you one - sophie kinsella ..

baru start baca setelah terlafaznya akad
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2019 05:15 AM From the mobile phone | Show all posts
iols tgh baca sophies world. buku tu psl teenager 15 tahun yg dapat surat mystery psl philosophy. basically the books is all about the intro of philosophy la. for anyone yg teringin nak tau apa tu philosophy without feeling loss, iols sarankan buku ni. cerita from the first philosophers and also their ideas. best sgt2 la buku ni

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-6-2019 12:55 PM | Show all posts
yossup replied at 28-6-2019 05:15 AM
iols tgh baca sophies world. buku tu psl teenager 15 tahun yg dapat surat mystery psl philosophy.  ...

tahniah kalau dapat habiskan
kepala saya sakit masa dan selepas habis baca buku ni
saya baca Sophie's World versi english .. tapi rasanya ada versi bahasa malaysia
mungkin tak seberat compare english ...



Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2019 08:15 AM | Show all posts
baca buku niee sesambil tunggu ms nk punch in kt opis....







Prof, boleh maklumkan tajuk kuliah yang ingin disampaikan?
Kita Tidak Berdosa.
Beberapa hari kemudian pihak penganjur berhubung sekali lagi.
Prof, boleh kita tukar tajuk?
Mahu tukar kepada...?
Ya Allah, Ampunilah Kami.
Itu tajuk budak sekolah. Saya memilih tajuk Kita Tidak Berdosa atas beberapa sebab. Tiada paksaan untuk menjemput saya berceramah. Tuan (Puan) belum pun mendengar apa yang ingin saya tuturkan tetapi sudah mempunyai tanggapan tertentu. Saya tidak akan pergi jika tajuk ditukar.
Dan, pada hari tersebut, saya masuk ke lokasi untuk menyampaikan kuliah, mata saya terpandang banner yang tergantung.
Allah ya Allah, tajuknya telah ditukar!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-7-2019 12:58 PM | Show all posts
Originally published in 1971, The Exorcist is now a major television series on FOX. It remains one of the most controversial novels ever written and went on to become a literary phenomenon: It spent fifty-seven weeks on the New York Times bestseller list, seventeen consecutively at number one. Inspired by a true story of a childs demonic possession in the 1940s, William Peter Blatty created an iconic novel that focuses on Regan, the eleven-year-old daughter of a movie actress residing in Washington, D.C. A small group of overwhelmed yet determined individuals must rescue Regan from her unspeakable fate, and the drama that ensues is gripping and unfailingly terrifying.

Two years after its publication, The Exorcist was, of course, turned into a wildly popular motion picture, garnering ten Academy Award nominations. On opening day of the film, lines of the novels fans stretched around city blocks. In Chicago, frustrated moviegoers used a battering ram to gain entry through the double side doors of a theater. In Kansas City, police used tear gas to disperse an impatient crowd who tried to force their way into a cinema. The three major television networks carried footage of these events; CBSs Walter Cronkite devoted almost ten minutes to the story. The Exorcist was, and is, more than just a novel and a film: it is a true landmark.

Purposefully raw and profane, The Exorcist still has the extraordinary ability to disturb readers and cause them to forget that it is just a story. Published here in this beautiful fortieth anniversary edition, it remains an unforgettable reading experience and will continue to shock and frighten a new generation of readers.


antara buku dan movie
this one i have to pick movie
sebab plot tak slow sangat compare buku
kalau buku rasa setiap watak nak dipukul-pukul terutama Father Karras & doktor yang merawat Regan
budak tu separuh nyawa, rupa dah macam hantu masih nak hantar ke hospital untuk rawatan mental
and masa buat Exorcism macam tak real sangat ...

and kematian Father Karras memang tragis ...

tak tebal pun dalam 300+ muka surat ..
kerut juga dahi ni bila imagine part Regan
kesian woooo yang dia pergi cucuk dia punya *tut* dengan salib .. sampai berdarah
rasa macam cukup ler weiii ... and tak ingat dia kena rasuk sebab main Ouijia Board atau rumah tu memang berhantu terutama versi movie
mmm malam boleh tidur ... elakkan imagine muka Regan yang buruk tu

kalau tak .. nightmare kot ... huhuhuhu






The Exorcist (Exorcist #1)

The Exorcist (Exorcist #1)

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-7-2019 01:03 PM | Show all posts
Lowen Ashleigh is a struggling writer on the brink of financial ruin when she accepts the job offer of a lifetime. Jeremy Crawford, husband of bestselling author Verity Crawford, has hired Lowen to complete the remaining books in a successful series his injured wife is unable to finish.

Lowen arrives at the Crawford home, ready to sort through years of Verity's notes and outlines, hoping to find enough material to get her started. What Lowen doesn't expect to uncover in the chaotic office is an unfinished autobiography Verity never intended for anyone to read. Page after page of bone-chilling admissions, including Verity's recollection of what really happened the day her daughter died.

Lowen decides to keep the manuscript hidden from Jeremy, knowing its contents would devastate the already grieving father. But as Lowen's feelings for Jeremy begin to intensify, she recognizes all the ways she could benefit if he were to read his wife's words. After all, no matter how devoted Jeremy is to his injured wife, a truth this horrifying would make it impossible for him to continue to love her.

A standalone romantic thriller from #1 New York Times bestselling author Colleen Hoover.


ok dah habis cerita seram
kita beralih dengan dunia fiction - thriller - romance - suspense - mystery
baru baca dalam 10% so biasa ler kalau baru mula baca memang pace nya slow
nak cerita panjang tak boleh sebab baru baca
refer pada sinopsis ya ...

  

Verity

Verity

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by merissa at 7-7-2019 10:30 PM

Masa ni I tengah baca Murakami's Men Without Women

Men Without Women is a 2014 collection of short stories by Japanese author Haruki Murakami, translated and published in English in 2017. The stories are about men who have lost women in their lives, usually to other men or death. The collection shares a title with Ernest Hemingway's third short story collection. Wikipedia

Utk those yg suka baca murakami stylestylove love and life story mungkin suka ni. I baru on my 2nd Story of the book. so far I love

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by merissa at 7-7-2019 10:32 PM

Highly Recommended
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
20190706_194328.jpg
Baru beli semalam
Yang belah kanan baru start baca 3 muka surat
Hihihi

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 10:33 PM | Show all posts
sapeka replied at 7-7-2019 09:52 PM
Baru beli semalam
Yang belah kanan baru start baca 3 muka surat
Hihihi

Yang kiri tu I dapat free dari kawan... baca synopsis mcm best tapi belum tahu bila nak start baca lagi
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 08:12 AM | Show all posts
merissa replied at 7-7-2019 10:33 PM
Yang kiri tu I dapat free dari kawan... baca synopsis mcm best  tapi belum tahu bila nak start b ...

tu la
baca sinopsis macam best
terus grab
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-7-2019 01:03 PM | Show all posts
In an enthralling new historical novel from national bestselling author Kate Quinn, two womena female spy recruited to the real-life Alice Network in France during World War I and an unconventional American socialite searching for her cousin in 1947are brought together in a mesmerizing story of courage and redemption.

1947. In the chaotic aftermath of World War II, American college girl Charlie St. Clair is pregnant, unmarried, and on the verge of being thrown out of her very proper family. She's also nursing a desperate hope that her beloved cousin Rose, who disappeared in Nazi-occupied France during the war, might still be alive. So when Charlie's parents banish her to Europe to have her "little problem" taken care of, Charlie breaks free and heads to London, determined to find out what happened to the cousin she loves like a sister.

1915. A year into the Great War, Eve Gardiner burns to join the fight against the Germans and unexpectedly gets her chance when she's recruited to work as a spy. Sent into enemy-occupied France, she's trained by the mesmerizing Lili, the "Queen of Spies", who manages a vast network of secret agents right under the enemy's nose.

Thirty years later, haunted by the betrayal that ultimately tore apart the Alice Network, Eve spends her days drunk and secluded in her crumbling London house. Until a young American barges in uttering a name Eve hasn't heard in decades, and launches them both on a mission to find the truth...no matter where it leads.In an enthralling new historical novel from national bestselling author Kate Quinn, two womena female spy recruited to the real-life Alice Network in France during World War I and an unconventional American socialite searching for her cousin in 1947are brought together in a mesmerizing story of courage and redemption.

1947. In the chaotic aftermath of World War II, American college girl Charlie St. Clair is pregnant, unmarried, and on the verge of being thrown out of her very proper family. She's also nursing a desperate hope that her beloved cousin Rose, who disappeared in Nazi-occupied France during the war, might still be alive. So when Charlie's parents banish her to Europe to have her "little problem" taken care of, Charlie breaks free and heads to London, determined to find out what happened to the cousin she loves like a sister.

1915. A year into the Great War, Eve Gardiner burns to join the fight against the Germans and unexpectedly gets her chance when she's recruited to work as a spy. Sent into enemy-occupied France, she's trained by the mesmerizing Lili, the "Queen of Spies", who manages a vast network of secret agents right under the enemy's nose.

Thirty years later, haunted by the betrayal that ultimately tore apart the Alice Network, Eve spends her days drunk and secluded in her crumbling London house. Until a young American barges in uttering a name Eve hasn't heard in decades, and launches them both on a mission to find the truth...no matter where it leads.

hari tu habis baca Verity
sungguh intense .. sebab mula-mula baca akan terasa Verity ni jahat gila
mana taknya .. 2 anak kembar Chastain & Hope meninggal different time and situation
dan terasa Verity sungguh obses dengan Jeremy .. dari segi sexual sampai lah attention
bayangkan masa pregnant dia cuba nak gugurkan kandungan .. and Hope ada scar kat muka
and Verity pula accident langgar pokok .. persoalan sama ada langgar sengaja atau tak sengaja
sampai dia lumpuh ..
so perempuan yang dipilih untuk sambungan novel Verity, nama Lowen
sama ada victim atau puppet atau keduanya?

tapi benda tu memang betul atau rekaan semata-mata ...?
i mean kemalangan kematian perkahwininan ...
yang jahat tu Verity atau Jeremy? bila nak last ... persoalan akan timbul .. eh Jeremy ni tahu ke tak tahu semua ini?
Lowen ni macam mana?






The Alice Network

The Alice Network

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2019 03:26 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2019 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu suka baca buku ara...abdul rahim awang...semenjak mata makin kabur ni..baca buku yg bioleh dibaca di hp...last buku fizikal yg dibaca adalah buku ara juga tajuk dia realiti...kisah pasal masliza yg mahu tunjuk ajar hero cerita ron mengenai latihan menembak dan cara2 pertahankan diri....masliza rupanya menyimpan rahsia besar dan mangsa keganasan rumah tangga...antagonis digambarkan sungguhpun kejam tetapi ada naluri kemanusiaan kepada anak sendiri  . Tertanya2 kalau novel ini dijadikan drama....akan adakah penontonnya dan siapa yg layak membawa watak masliza yg digambarkan berusia dalam lingkungan 20an

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-7-2019 12:33 PM | Show all posts
From the author of the New York Times and USA Today bestselling novel, The Alice Network, comes another fascinating historical novel about a battle-haunted English journalist and a Russian female bomber pilot who join forces to track the Huntress, a Nazi war criminal gone to ground in America.

In the aftermath of war, the hunter becomes the hunted

Bold, reckless Nina Markova grows up on the icy edge of Soviet Russia, dreaming of flight and fearing nothing. When the tide of war sweeps over her homeland, she gambles everything to join the infamous Night Witches, an all-female night bomber regiment wreaking havoc on Hitlers eastern front. But when she is downed behind enemy lines and thrown across the path of a lethal Nazi murderess known as the Huntress, Nina must use all her wits to survive.

British war correspondent Ian Graham has witnessed the horrors of war from Omaha Beach to the Nuremberg Trials. He abandons journalism after the war to become a Nazi hunter, yet one target eludes him: the Huntress. Fierce, disciplined Ian must join forces with brazen, cocksure Nina, the only witness to escape the Huntress alive. But a shared secret could derail their mission, unless Ian and Nina force themselves to confront it.

Seventeen-year-old Jordan McBride grows up in post WWII Boston, determined despite family opposition to become a photographer. At first delighted when her long-widowed father brings home a fiance, Jordan grows increasingly disquieted by the soft-spoken German widow who seems to be hiding something. Armed only with her camera and her wits, Jordan delves into her new stepmothers past and slowly realizes there are mysteries buried deep in her family. But Jordans search for the truth may threaten all she holds dear.



ini adalah buku kedua yang fly baca dari same author - Kate Quinn
untuk The Alice Network .. superb gila and harap sangat ada sesiapa jadikan ia movie
berdebar gila .. tambah lagi data Eva Gardiner .. seorang spy tapi gagap .. and masih juga dara
OMG sanggup dia beri pada orang yang tak sepatutnya demi nak dapatkan maklumat perisik ..
and terasa sakit betul bila tangan dia kena ketuk dengan patung satu demi satu ... 5 jari ...
boleh bayangkan jari dia lunyai ...

untuk The Huntress jalan cerita agak slow walaupun konsep cerita lebih kurang sama
author ni suka buat POV (Point of View) dari setiap watak - Ian, Nina & Jordan
memula baca akan terfikir apa kaitan watak Ian and Nina ... and watak terpencil tapi misteri Anneliese ...
siapa perempuan ni ...?
dan tak sangka pula watak Nina ni ermm as you all said LGBT ..

Nina ni navigator and ... couple yang tak disangka Yelena adalah pilot
mereka ni dalam team female pilot untuk Soviet .. the only female team okay
Nina + Yelena ni entah ler tak tahu macam mana diorang boleh jadi item
sebab memang tak sangka gila .. tapi chemistry tu ada ...

and mungkin sebab situasi perang and things just happen
since diorang ni bersama untuk satu plane yang nama nya Night Witches .. lupa nama dalam Russian
mereka akan terbang waktu malam sahaja


FYI untuk buku dari author ni .. plot nya adalah fiction but it's half non fiction
team female pilot wujud .. team ni yang ke 588th

masa baca buku ni rasa nak give up jer tapi curiosity nak tahu siapa Annelise ..

maybe kurang nak imaginasi memandangkan tak sihat and kurang tonton filem yang banyak flying

kalau takat espionage tu biasa sangat ...

dah 59% in progress .. tapi harap sangat dapat habis today .. malam ni ..

tu pun kalau takde halangan ...


note: kenapa terasa watak Yelena ni akan mati je ... ?


The Huntress

The Huntress

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 10:20 AM | Show all posts
Tajuk : Cahaya Delima
Penulis : Mahizan Husain
Penerbit : Dewan Bahasa dan Pustaka

sinopsis :

Buku ini mengisahkan tentang Bima Hasanuddin, pewaris keris Ganja Rawan milik Megat Seri Rama yang menamatkan riwayat seorang sultan dalam peristiwa Sultan Mahmud mangkat dijulang.

Laporan Panel Hadiah Sastera Perdana Malaysia 2010/2011
(Genre Novel)
Cahaya Delima karya Mahizan Husain juga berkecenderungan untuk mengambil bahan sejarah sebagai landasan atau tunjangan cerita. Sejarahnya berkaitan dengan kisah Megat Seri Rama yang terlibat dalam pembunuhan Sultan Mahmud Mangkat Dijulang. Episod ini dipertalikan dengan watak utama novel, seorang penulis skrip filem, yang berusaha menemukan sejarah hidup keturunannya untuk membantunya membawa perubahan dalam filem Melayu. Keistimewaan novel ini terletak pada strategi naratifnya yang menggabungkan zaman silam dengan zaman kini, iaitu yang berkaitan dengan keturunan Megat Seri Rama di Malaysia dan di Republik Rakyat China.
____________________
*Novel ini antara lima buah novel yang telah disenaraipendekkan untuk pertimbangan peringkat akhir, Hadiah Sastera Perdana (HSPM) 2010/2011.






Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 05:30 PM | Show all posts
Nak ulang baca LORD OF THE FLIES
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-7-2019 11:28 AM | Show all posts
In this stunning bridge book between Cress and Winter in the bestselling Lunar Chronicles, Queen Levanas story is finally told.

Mirror, mirror on the wall,
Who is the fairest of them all?


Fans of the Lunar Chronicles know Queen Levana as a ruler who uses her glamour to gain power. But long before she crossed paths with Cinder, Scarlet, and Cress, Levana lived a very different story C a story that has never been told . . . until now.

Marissa Meyer spins yet another unforgettable tale about love and war, deceit and death. This extraordinary book includes full-color art and an excerpt from Winter, the next book in the Lunar Chronicles series.


dah habis baca buku ni
ya allah rasa nak kaki jer Levana ..
and terasa dia ni ada masalah personality atau masalah jiwa
buku ni adalah perantaraan #3 Crest dan #4 Winter
cerita macam mana Levana jadi queen .. and Winter pula .. bukan anak kandung dia
anak Evret dan Solstice ..
sanggup dia guna ability dia untuk manipulasi orang ...
and tahu apa terjadi dengan Princess Selene aka Cinder


and Levana ni kira jenis tak faham bahasa, jenis selfish and jenis syok sendiri ...
arghhh Levana kenapa lah ko ni weiiii ...!


ok faham ko tak lawa sebab kena api .. terbakar melecur
and kerosakkan sangat teruk .. tapi .. kenapa tak nak buat surgeri?
tahu lah semua implant tapi at least kebaikkan ...
haishhh nasib lah ko ni cuma watak sahaja ..



Fairest (The Lunar Chronicles #3.5)

Fairest (The Lunar Chronicles #3.5)

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-7-2019 11:30 AM | Show all posts
The enchantment continues....

The universe of the Lunar Chronicles holds storiesand secretsthat are wondrous, vicious, and romantic. How did Cinder first arrive in New Beijing? How did the brooding soldier Wolf transform from young man to killer? When did Princess Winter and the palace guard Jacin realize their destinies?

With nine storiesfive of which have never before been publishedand an exclusive never-before-seen excerpt from Marissa Meyers upcoming novel, Heartless, about the Queen of Hearts from Alice in Wonderland, Stars Above is essential for fans of the bestselling and beloved Lunar Chronicles.

--
The Little Android: A retelling of Hans Christian Andersens The Little Mermaid, set in the world of The Lunar Chronicles.
Glitches: In this prequel to Cinder, we see the results of the plague play out, and the emotional toll it takes on Cinder. Something that may, or may not, be a glitch.
The Queens Army: In this prequel to Scarlet, were introduced to the army Queen Levana is building, and one soldier in particular who will do anything to keep from becoming the monster they want him to be.
Carswells Guide to Being Lucky: Thirteen-year-old Carswell Thorne has big plans involving a Rampion spaceship and a no-return trip out of Los Angeles.
The Keeper: A prequel to the Lunar Chronicles, showing a young Scarlet and how Princess Selene came into the care of Michelle Benoit.
After Sunshine Passes By: In this prequel to Cress, we see how a nine-year-old Cress ended up alone on a satellite, spying on Earth for Luna.
The Princess and the Guard: In this prequel to Winter, we see a game called The Princess
The Mechanic: In this prequel to Cinder, we see Kai and Cinders first meeting from Kais perspective.
Something Old, Something New: In this epilogue to Winter, friends gather for the wedding of the century...

Stars Above ((The Lunar Chronicles 0.5, 0.6, 3.1, 4.5))

Stars Above ((The Lunar Chronicles 0.5, 0.6, 3.1, 4.5))

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.094851s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list