Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
4819
View
79
Reply

Raja Azmi Tak Tahan Hidup Berjauhan Dengan Suami

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-3-2019 12:46 PM | Show all posts |Read mode



Terharu sangat dengan ucapan manis suaminya sempena hari wanita sedunia, penerbit dan pelakon Raja Azmi berkongsi teks ucapan  di akaun instagramnya.


Raja Azmi berkata ucapan itu sangat bermakna kerana dia tidak tahan dan tidak sanggup lagi berjauhan dengan suaminya. Tapi apakan daya, mereka terpaksa berkorban demi mencari rezeki dan masing-masing sibuk dengan kerjaya.


  



"Hujung minggu cuti baru dia akan balik. Tapi bila KakMi free KakMi akan ke Genting teman dia. Gitulah rutin kami sejak Oktober 2018. Yg penting kami happy berindu-rinduan.."


Ramai peminat memuji suami Raja Azmi dan doakan supaya mereka bahagia selamanya.


Untuk pengetahuan semua Raja Azmi dan suami berkahwin kali-2 pada 26 Feb 2016 setelah cerai pada 11 Nov 2014. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 12:52 PM | Show all posts
perlu ke tunjuk sweet2 ss wasap nih.....
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Mintak suami wish hari wanita... pastu share kat ig seolah2 suami wish tanpa disuruh.. mcm bbnu lak.. anyway sheols berlakon jd mak fahrin dlm drama Setelah Cinta Itu Pergi dh mcm bibik..
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Lama gak bertahan dgn suami yg ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 01:33 PM | Show all posts
pearl.silver replied at 14-3-2019 01:16 PM
Lama gak bertahan dgn suami yg ni

pernah cerai ngan laki ni pastu kawin balik kan
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada pulak minta org wish

Sepatutnya wish tu mesti dibuat dgn sendiri

Apalah makcik ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
fushimi replied at 14-3-2019 01:33 PM
pernah cerai ngan laki ni pastu kawin balik kan

Oh.. Siyes ka gitu..
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 01:58 PM | Show all posts
Iols ingatkan laki tu yang wish sendiri. Rupanya bini yang suruh.
Tapi takper la, asalkan laki wish khennn?
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94: Mintak suami wish hari wanita... pastu share kat ig seolah2 suami wish tanpa disuruh.. mcm bbnu lak.. anyway sheols berlakon jd mak fahrin dlm drama S ...

ko tengok gak ke noks...tua nau nampaknya kan
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Allahuakbat!!! Geli sgt ok ayat raja azmi tu. Xpdn dgn tua. Pegagng pulak watak nenek2. I mean bkn slh org tua nk sweet2 gitu tp bila ayat geli mcm tu tepek pulak on socmed mmg dabel triple rasa nk muntah


Klau nek ta bg ayat mcm tu dkt zain pon i geli apatah lg raja azmi!!!
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 02:13 PM | Show all posts
Sendu...next!
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 02:26 PM | Show all posts
moga kamu2 yg muda nanti bila usia dh mcm azmi duk je jaga cucu merepot.

jeles tgk org happy..tua ke muda sapa2 pun berhak bahagia.

Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 02:29 PM | Show all posts
Wah sweet.
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Ibarat remind laki dia utk bg bunga sempena bday, pehtu bila laki bg acah2 suwit laki ingt bday dia..
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 14-3-2019 02:26 PM
moga kamu2 yg muda nanti bila usia dh mcm azmi duk je jaga cucu merepot.

jeles tgk org happy..tua ...


qw{}
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
ini dah tua pun macam budak ke sawit2 gedik bagai
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya Allah....maaf.. Terasa geli kat tekak
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 03:36 PM | Show all posts
rospinki replied at 14-3-2019 06:26 AM
moga kamu2 yg muda nanti bila usia dh mcm azmi duk je jaga cucu merepot.

jeles tgk org happy..tua ...

betul tu ros
i doa u pun bahagia sampai ke akhir hayat
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 03:42 PM | Show all posts
husband dia ni macam sayang sangat kat dia kan
tak semua orang dapat bahagia camni untuk kali ke berapa dalam hidup
untung tau dah tua2 pun masih ada orang yang sayang padahal orang tu boleh je sayang orang lain....

so baiklah kita doakan semoga kita pun bahagia macam dia

#sarungtelekung
#donejadiustagajah
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 03:46 PM | Show all posts
tak..masalahnya skrg, kak mi yg msg suruh bagi wish kan?
pastu kak mi acah2 laki suwit namatey dah kenapa?

kelakar la kak mi ni...aduyaii...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.113872s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list