JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
7700
View
21
Reply

lelaki suka hisap ke tak payudara?

[Copy link]

Author: totokreturn.       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-3-2019 11:18 PM | Show all posts |Read mode
1. Payudara wanita yg sering dihisap, keseimbangan sistem
kardiovaskular kewanitaannya dpt terjaga ... Apabila lelaki menghisap Payudara wanita dalam waktu yg lama, maka degupan jantung wanita dpt meningkat hingga 110 detak/menit. Hal ini boleh menjadi latihan bagus bagi kesehatan jantung.
2. Hisap Payudara wanita juga dpt membuat berat badan wanita lebih stabil, bahkan berkurang. Hal ini disebabkan, Payudara wanita yg dihisap selama 3 menit dpt membakar lemak sekitar 12 kalori.
3. Ingin wajah lebih kencang? Kalau begitu jangan ragu utk lebih sering dihisap Payudaranya. Dgn dihisap Payudara, maka lebih dari 30 otot wajah wanita bergerak, sehingga berguna utk meningkatkan aliran darah di kulit wajah, dan menghaluskan kulit.
4. Selama ini hisap Payudara wanita dianggap sebagai hal yg kurang sopan/tabu. Tapi pada kenyataanya hisap Payudara wanita dpt membuat wanita lebih awet muda, merupakan obat alami yg merangsang sistem kekebalan tubuh, hasilnya adalah produksi antibodi yg mampu melindungi dari virus. Proses ini disebut cross-imunoterapi.
5. Pada saat Payudara wanita dihisap, biasanya nafas wanita jadi lebih cepat..Rata2 saat hisap Payudara, wanita akan menghirup dan membuang nafas 60 kali dlm satu menit. Padahal dlm keadaan normal hanya 20 kali tiap satu menit. Menghirup dan membuang nafas lebih sering akan mencegah berbagai gangguan diparu.
6. Payudara wanita yg dihisap lebih dari 5 menit akan membuat tubuh wanita lebih santai, dapat menghasilkan rantai kimiawi yg akan menghancurkan berbagai hormon penyebab stress.
7. Kebiasaan menghisap payudara diwaktu pagi saat bangun tidur selama 3 menit dan dilakukan rutin tiap pagi akan membantu mencegah timbulnya kanker payudara.


Single Polls, Total 56 Users voted
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Suka apa pulak x suka. Kalau boleh bangun pagi je start hahhaa.
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 11:57 AM | Show all posts
hisap then ramas

hisap then ramas
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2019 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
kang ada plk golongan yg bukan suami isteri guna alasan ni utk menghisap atau memberi hisap. Isk apa la tt.
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 12:19 PM | Show all posts
kalau ade susu lagi sedap eheheee
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Apooo Ni ?? Maluuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2019 04:15 PM | Show all posts
hisap puting dgn payu dara ni bukan memberi keseronokan kpd lelaki...tetapi lebih menyeronokkan wanita...boleh dikatakan hampir semua lelaki suka membelai, meramas dan mengisap buah dada...

buah dada adalah nafsu badan seseorang wanita...lebih besar buah dada, lebih kuat nafsunya...bukan buah dada palsu ye...yg ori shj...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Eh siap buat poll..abes dah ada puting tu buat tayangan je ker..adoi doi
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2019 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 19-3-2019 04:15 PM
hisap puting dgn payu dara ni bukan memberi keseronokan kpd lelaki...tetapi lebih menyeronokkan wani ...

Btoi ke mkin besar makin kuat nafsu?
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2019 02:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Sy suka dihisap dan jg menghisap tetek  
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2019 08:52 AM | Show all posts
jointhecurse replied at 21-3-2019 04:47 PM
Btoi ke mkin besar makin kuat nafsu?

kalau tetek original...yes, memang wanita2 ini mempunyai nafsu semacam harimau betina...kalau fake boobs, nafsu pun fake...so jgn tertipu
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2019 08:52 AM | Show all posts
jointhecurse replied at 21-3-2019 04:47 PM
Btoi ke mkin besar makin kuat nafsu?

kalau tetek original...yes, memang wanita2 ini mempunyai nafsu semacam harimau betina...kalau fake boobs, nafsu pun fake...so jgn tertipu
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2019 11:18 AM | Show all posts
aku x suka isap...

tapi suka nyonyotttt..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2019 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 22-3-2019 08:52 AM
kalau tetek original...yes, memang wanita2 ini mempunyai nafsu semacam harimau betina...kalau fake ...

Ooo really new info.. bole caya ke info ni?
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2019 06:01 PM | Show all posts
suka sangat




..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-4-2019 10:06 AM | Show all posts

bagus bagus
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 07:14 PM | Show all posts
ifanonline replied at 22-3-2019 08:52 AM
kalau tetek original...yes, memang wanita2 ini mempunyai nafsu semacam harimau betina...kalau fake ...

hahaha
kalau tgk porn west
kalau jenis tetek silicone mesti ramas slow tp feel tlebih
thats real fake
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2019 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak semua lelaki sukalah
Ada je yang suka memde lain
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2019 11:35 PM | Show all posts
aku suka semua part nk isap and jilat hahahah
mostly akan buat skill 69 hahha
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 04:11 PM | Show all posts

awak suka tak?

Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.085495s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list