Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
17408
View
460
Reply

Edisi Teh Panas Tumpah: Big Bang's Seungri & Geng Sampah, Dadah, Pelacuran & Hidden Camera

[Copy link]

Author: azimodin       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 12-3-2019 03:28 PM | Show all posts
xmynnx replied at 12-3-2019 03:21 PM
then kalau SR tak supply perempuan kat JJY kenapa nama JJY naik?
ni sbb dalam groupchat kakaotalk ...

Sekarang ni kat Kakaotalk tu ada more than 1 group.  dan salah satu group tu la yang ada JJY & idol lain. more macam a group of horny friends talking about XXX.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-3-2019 03:31 PM | Show all posts
xmynnx replied at 12-3-2019 03:24 PM
aiyoh patah la hati VIP mcmni.
boleh la depa join blackjack yg tak habis bertafakur 2NE1 disband  ...

untuk membalas persoalan u kat bawah. ada a few speculation pasal Big 3 Agency
YGE - supported by Thugs
SME - Supported by politician
JYP - Supported by cult/politician
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2019 03:32 PM | Show all posts
azimodin replied at 12-3-2019 03:28 PM
Sekarang ni kat Kakaotalk tu ada more than 1 group.  dan salah satu group tu la yang ada JJY & ido ...

disgustinggggg.
ni group pussyhunter la ni bragging hole mana depa dah celup pastu siap kasi video/sound recording.
totally otak gila la masing2 share video ngesex yg amik sembunyi2.
ni sapa idol perempuan yg pernah one night stand dgn these group of pussyhunter mesti tgh kecut perut je takut ada video mereka.

Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2019 03:35 PM | Show all posts
azimodin replied at 12-3-2019 03:31 PM
untuk membalas persoalan u kat bawah. ada a few speculation pasal Big 3 Agency
YGE - supported by ...


i first time baca speculation ni. but bila fikir balik tak terkejut pun.
ni yg rasa nak korek sisi gelap kpop industry ni.

Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2019 03:38 PM | Show all posts
azimodin replied at 12-3-2019 03:22 PM
JJY yang pernah kantoi record ex-gf heouls tapi dimaafkan oleh netizen. xsangka pulak rupanya main ...

pening aiols baca timeline burning sun
rupenye yang hyun suk pun xde la clean mana
xsangka YGE ada masalah hutang sampai kena jual saham pada naver

yg record ex-gf, bukan kata ex-gf tau ke dia record..pastu JJY yg nak breakup
tp ex-gf xnak..jd dia buat cerita record tanpa permission tu
aiols xfollow skandal yg ni
tau pun lepas kes burning scandal

btw. club arena tu sebenarnye sape punye?
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2019 03:40 PM | Show all posts
xmynnx replied at 12-3-2019 03:24 PM
aiyoh patah la hati VIP mcmni.
boleh la depa join blackjack yg tak habis bertafakur 2NE1 disband  ...

2NE1 disband da lama, blackjack still berharap diorg bergabung semula ke?
haha..mcm mimpi ja..

aiols rase sebb yang hyun suk pun xclean mana
sebb tu dia xambil tau..ataupun dia sendiri gunakan seungri utk hal2 mcm ni

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-3-2019 03:40 PM | Show all posts
xmynnx replied at 12-3-2019 03:32 PM
disgustinggggg.
ni group pussyhunter la ni bragging hole mana depa dah celup pastu siap kasi vide ...

Tepat sekali. kiranya kes group gebang ni ala side dish je untuk kes Seungri tu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2019 03:42 PM | Show all posts
azimodin replied at 12-3-2019 03:28 PM
Sekarang ni kat Kakaotalk tu ada more than 1 group.  dan salah satu group tu la yang ada JJY & ido ...

katanya JJY ada 10 group chat dan memg byk share pasal vid2 xsenonoh tu kat group chat lain
aiols curious nak tau member girl's group mana yg jd mangsa
adekah dia sedar dipergunakan atau jd mcm g.na nnt
xde hint plak girl's group mana
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2019 03:43 PM | Show all posts
xmynnx replied at 12-3-2019 03:21 PM
then kalau SR tak supply perempuan kat JJY kenapa nama JJY naik?
ni sbb dalam groupchat kakaotalk ...

bab hp anta repair pastu kantoi tu mmg paling bangang la aiols rase
hahahah..da ko guna hp tu utk benda xsenonoh
lg sanggup anta repair?
p la beli hp baru

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-3-2019 03:44 PM | Show all posts
C1k_J4h replied at 12-3-2019 03:38 PM
pening aiols baca timeline burning sun
rupenye yang hyun suk pun xde la clean mana
xsangka YGE a ...

Pasal ex-gf JJY tu iouls rasa dorang je tahu kisah sebenar samaada video tu dirakam with consent atau tak. tapi masa kes ni galak dulu agak kesian la sebab ex-gf heouls dituduh kkot-baem. dah la malu video tersebar, malu kena tuduh gold digger lagi.

Pasal YGE tu kalau chuols mengikuti perkembangan YGE dari zaman 1TYM bagai tu chuols mungkin akan peraanyang YHS dah banyak kali terkait dengan scandal. jgn lupa yang heouls secara sengaja meng-flop kan salah satu Girlgroup under YGE supaya heouls boleh buat bini. kiranya masa wife heouls underage trainee lagi dia dah usha. ewww
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2019 03:45 PM | Show all posts
betul...thanks TT bukak thread ni...baca kt sini baru clear asal usul scandal Seungri ni...smlm baca news terpinga2 gak apahal tiba2 Seungri umum bersara...takkan pasal kes pukul kat BS tu sampai jd camni..? rupa2nye mmg kes besar...berkait2...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-3-2019 03:48 PM | Show all posts
C1k_J4h replied at 12-3-2019 03:42 PM
katanya JJY ada 10 group chat dan memg byk share pasal vid2 xsenonoh tu kat group chat lain
aiols ...

antara aweks malang yang dispeku - Seolhyun AOA a.k.a awek zico. kalau betul mmg kesian la.

meouls cuma harap nama awak2 yang terlibat x leak kat mana2 sebab dorang mangsa keadaan. nanti mesti kena serang dengan geng2 penyokong oppar
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2019 03:56 PM | Show all posts
azimodin replied at 12-3-2019 03:44 PM
Pasal ex-gf JJY tu iouls rasa dorang je tahu kisah sebenar samaada video tu dirakam with consent a ...

haah..memg perasan..tp masatu aiols termakan kata2 VIP yg asal ada isu nation kat korea
mesti ada skandal artis YGE..

haa..aiols ingt pasal hal wife dia yg muda 12 tahun tu
masa tu jd isu knetizen hentam dia
sebb dia ternampak wife dia kat tv masa abg dia buat house tour
kire masa underage lg dia da suka wife dia tu
da mcm pedofilia la plak rasenye

Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2019 03:57 PM | Show all posts
azimodin replied at 12-3-2019 03:48 PM
antara aweks malang yang dispeku - Seolhyun AOA a.k.a awek zico. kalau betul mmg kesian la.

meo ...

seolhyun?
alaaa..jgnlaaa..aiols suka dia
aiols follow AOA dr diorg debut lg

siannya kalau betul
jd mangsa dipergunakan bf sendiri
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-3-2019 04:03 PM | Show all posts
C1k_J4h replied at 12-3-2019 03:43 PM
bab hp anta repair pastu kantoi tu mmg paling bangang la aiols rase
hahahah..da ko guna hp tu utk ...

mungkin dorang takut bahan mencapub hilang, penat collect tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-3-2019 04:06 PM | Show all posts
C1k_J4h replied at 12-3-2019 03:56 PM
haah..memg perasan..tp masatu aiols termakan kata2 VIP yg asal ada isu nation kat korea
mesti ada ...

X dinafikan yang banyak scandal2 kpop dipergunakan untuk cover scandal politic tapi iouls rasa kes ni mmg dah lama journalist nak bongkar. jarang tau SBS & MBC buat exposure back to back gini.
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2019 04:09 PM | Show all posts
C1k_J4h replied at 12-3-2019 03:40 PM
2NE1 disband da lama, blackjack still berharap diorg bergabung semula ke?
haha..mcm mimpi ja..

...

iyer blackjack masih tak move on.
tak habis canang 2NE1 queen of kpop. errrr hello?

YHS ni mmg byk kes kan tapi yg peliknya semua tu setakat accusation gitu je.
takde sampai kena dakwa ke penjara ke?
so mmg betulla kot YGE runs by mafia yang bribe police?
eh so complicated la. ni biggest scandal yg melibatkan big kpop group boleh la i cerita kat anak cucu i nanti
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2019 04:11 PM | Show all posts
azimodin replied at 12-3-2019 04:06 PM
X dinafikan yang banyak scandal2 kpop dipergunakan untuk cover scandal politic tapi iouls rasa kes ...

kalau bace thread twitter k_fact_, skandal ni dr tahun 2010 lg
sampai ada detektif mati kena bunuh sebb nak cover up

aiols rase mcm tgok drama korea ya
patutla selalu impressed dgn korean drama writer
mcm mana la diorg boleh dpt idea tulis cerita corruption antara politician, police, prosecutor
da ala2 tgok secret forest pun ada ni

SBS memg independant broadcast, jd diorg memg sgt lantang cover story2 gempak mcm ni
MBC tu xsangka..
KBS masih senyap ja..

yg SOPA tu, da ada tindakan diambil ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2019 04:12 PM | Show all posts
C1k_J4h replied at 12-3-2019 02:29 PM
tqvm sebb buka benang kes seungri

https://mobile.twitter.com/k_fact_/status/1105161400484212736?s ...

mak aiii....banyak gila tea si K_fact ni spilled....
siap gali drpd taun 2010 punya case kot...

mmg corrupted gila la ni sampai dorang x percaya kat polis dah..

iols terus follow k_fact ni...nak sambung baca lepas balik ofis satgi...





Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2019 04:13 PM | Show all posts
azimodin replied at 12-3-2019 04:03 PM
mungkin dorang takut bahan mencapub hilang, penat collect tu

damn sgttt
last2 kantoi bodoh mcm ni
rosak reputasi

tp kan..perbualan kakao talk tu bukan recently kan
tahun 2016 cmtu kan?

hurmm..aiols rase bakal jd mcm MC Mong juga la nnt
sampai skrg xmuncul2 da
rindu telatah dia..lagu2 dia pun best..

yg berjaya naik lepas kontroversi yg aiols tahu si kang ho dong ja
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080118s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list