Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
17464
View
460
Reply

Edisi Teh Panas Tumpah: Big Bang's Seungri & Geng Sampah, Dadah, Pelacuran & Hidden Camera

[Copy link]

Author: azimodin       Show all posts   Read mode

Post time 13-3-2019 09:09 AM | Show all posts
melinda_kerr replied at 12-3-2019 10:41 PM
Tapi TOP pun sama jugak uols. Tak pandai pilih kawan. Kalau tak takdelah kes drug dia terbongkar.  ...

sebab dorang femes so mmg senang dapat access to drugs, women semua ni.
tu yg silap langkah jumpa dengan kawan yg jahanam.
sayang nya lahai nama tercemar.
sia2 jela masa jadi trainee bertahun2 bila jadi femes 10 tahun lebih je.

now seungri dgn JJY dah bagi official statement retire dgn entertainment biz.
lepas ni sapa lah lagi
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2019 09:10 AM | Show all posts
lonso replied at 12-3-2019 10:25 PM
Katanya ada bdk EXO terlibat tp sm terus shoot kata nak saman.. budak2 dia tak terlibat katanya... k ...

Sehun ker? kalau sehun dia just upload gambar dgn seungri je kan?
i tak follow ig budak2 exo ni so taktau la cerita sebenar
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-3-2019 09:13 AM | Show all posts
C1k_J4h replied at 13-3-2019 09:06 AM
baca apologize letter JJY nampak sgt xikhlas minta maaf
dia ni memg psycho la
xrase bersalah lgs ...

ayat tu macam dia rasa bersalah sebab kantoi, bukan rasa bersalah sebab buat perangai keji. mmg dasar gila S**S
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-3-2019 09:14 AM | Show all posts
C1k_J4h replied at 13-3-2019 09:06 AM
eh mcm mana abg yuri boleh terlbat dlm kes ni?
dia dlm chat room jugak ke

Abang yuri member baik Seungri. Ada orang suspect Tyler KWon Pakwe Jessica pon ada sangkut paut jugak sebab geng2 mentor business Seungri
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2019 09:17 AM | Show all posts
azimodin replied at 12-3-2019 08:44 PM
Eee.. Mmg dasar anjing la dorang ni.

singer choi tu sapa u?
i tak sabar nak tau sapa lagi dlm groupchat tu.
name and shame!
mentally sick ok sampai boleh bual pasal rogol2 as if itu satu norma.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-3-2019 09:19 AM | Show all posts
pitera replied at 13-3-2019 09:08 AM
Aiols start follow dorang ni lambat. Lagu first aiols suka monster tu. Tapi aiols mmg tengok alm ...

iouls x nafikan ada orang yang lebih besar dalam kes ni (YHS himself/ maybe politician/Businessman) tapi mmg iouls rasa Seungri sendiri mmg aware apa yang berlaku kat club heouls.  kiranya heouls bukan la scapegoat yang betul2 suci murni. Iouls mmg terbakar je bila baca fans cakap dorang akan tetap sokong andaikata dijatuhkan hukuman oleh judge dengan alasan dia x bunuh orang. gila la.... nak tunggu mangsa mati macan Jang Jayeon agaknya baru nak sedar dorang ni. Even fans JJY pon ada yang cakap dorang akan tunggu oppa buat comeback.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-3-2019 09:22 AM | Show all posts
xmynnx replied at 13-3-2019 09:17 AM
singer choi tu sapa u?
i tak sabar nak tau sapa lagi dlm groupchat tu.
name and shame!

Choi Jong Hoon (FT Island, heouls pon boleh nyanyi jugak). FNC deny tapi heouls mmg dikenali rapat dengan Seungri
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2019 09:25 AM | Show all posts
azimodin replied at 13-3-2019 09:13 AM
ayat tu macam dia rasa bersalah sebab kantoi, bukan rasa bersalah sebab buat perangai keji. mmg da ...

yezza!!
aiols compare kan dgn surat sebelum ni
lebih kurang ja
dasar sampah!

@wookiehoney meh bash JJY berjemaah kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2019 09:30 AM | Show all posts
azimodin replied at 13-3-2019 09:22 AM
Choi Jong Hoon (FT Island, heouls pon boleh nyanyi jugak). FNC deny tapi heouls mmg dikenali rapat ...

ohh yelah lupa budak ft island tu. i taktau dia pun boleh nyanyi.
komfem tak senang duduk la semua yg ada dlm groupchat dgn JJY tu.


Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2019 09:30 AM | Show all posts
azimodin replied at 13-3-2019 09:14 AM
Abang yuri member baik Seungri. Ada orang suspect Tyler KWon Pakwe Jessica pon ada sangkut paut ju ...

mampuihh laa..pakat semua geng kena panggil
dgn kes JJY ni aiols rase cepat ja boleh masuk court..awal2 da ngaku salah

JJY esok baru polis panggil kan
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2019 09:31 AM | Show all posts
xmynnx replied at 13-3-2019 09:17 AM
singer choi tu sapa u?
i tak sabar nak tau sapa lagi dlm groupchat tu.
name and shame!

ada yg suspect siwon SUJU
choiii betul main petik nama ni
org tu tgh bz filming drama kot
tgh prepare konsert lg
sakit betul hati aiols
dgn knetz main petik nama ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2019 09:33 AM | Show all posts
C1k_J4h replied at 13-3-2019 09:31 AM
ada yg suspect siwon SUJU
choiii betul main petik nama ni
org tu tgh bz filming drama kot

aaa bodo la knetz main petik je nama org.
eh tapi siwon ni pun christian alim kan katanya. taktau la sekadar topeng je ke apa kan.
ni yg i tak sabar tggu JJY kena soal siasat dgn polis, nak tgk dia ada snitch tak member2 dia.
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2019 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 13-3-2019 09:19 AM
iouls x nafikan ada orang yang lebih besar dalam kes ni (YHS himself/ maybe politician/Businessman ...

Heols mmg pesen gelap mata. Sbb tu dia boleh naik dgn cepat as businessman. Geng2 BB dia masih ada ground rules, dia mmg jenis bend every rules.

Aiyoo seungri seungri. Kemain aiols plan nak g concert dorang nanti.

BB wont be the same la.
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2019 09:34 AM | Show all posts
azimodin replied at 13-3-2019 09:19 AM
iouls x nafikan ada orang yang lebih besar dalam kes ni (YHS himself/ maybe politician/Businessman ...

sebb tu k_fact_ kata dia xnak reporter highlight kes seungri ja..sebb tujuan utama nak gali yg
ikan besar belakang seungri
setakat seungri ja kena..lepas ni org lain plak akan take over
dan cycle tu akan berulang balik sampai kucing bertanduk pun xsettle masalah

btw bace x yg kat ig sorg songwriter YG kata yg sebenarnya seungri kena kick out dr YGE bukannya
dia yg sendiri nak retired..tp da kena delete plak igs tu

eh bodoh betul fans JJY ni..dia da ngaku kot..ko lg nak bg muka?
sanggup nak hadap rapist tu?
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2019 09:35 AM | Show all posts
xmynnx replied at 13-3-2019 09:33 AM
aaa bodo la knetz main petik je nama org.
eh tapi siwon ni pun christian alim kan katanya. taktau ...

kena tggu esokla chuols
arini seungri ng abg yuri masuk mengadap
x petg malam ni ada la keluar berita kat sbs tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2019 09:37 AM | Show all posts
pitera replied at 13-3-2019 09:33 AM
Heols mmg pesen gelap mata. Sbb tu dia boleh naik dgn cepat as businessman. Geng2 BB dia masih ada ...

mesti member BB yg lain stress je dgr berita ni.
patutnya tahun ni happy la 4 org dr dorang dah keluar military.
silap percaturan betul la seungri ni.
dia ingat selamanya dia kan get a way from law.

penat je i kesian kat dia masa kes concert dia YGE tak provide enough backup dancer and lagi fokus concert BP.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-3-2019 09:40 AM | Show all posts
C1k_J4h replied at 13-3-2019 09:31 AM
ada yg suspect siwon SUJU
choiii betul main petik nama ni
org tu tgh bz filming drama kot

Choi Siwoon & Choi Minho tu jauh sangat. Puls dua2 x pernah kelihatan berpeleseran dengan geng2 wildlife
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2019 09:40 AM | Show all posts
C1k_J4h replied at 13-3-2019 09:34 AM
sebb tu k_fact_ kata dia xnak reporter highlight kes seungri ja..sebb tujuan utama nak gali yg
i ...

yes. i harap netizen tak lupa yg kita kena cantas dr roots lagi kes ni.
seungri ikan bilis je.

YGE tamatkan kontrak seungri ke? nampak sgt nak lepas tangan or takut kena siasat jugak.


Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2019 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
xmynnx replied at 13-3-2019 09:37 AM
mesti member BB yg lain stress je dgr berita ni.
patutnya tahun ni happy la 4 org dr dorang dah k ...

I pun kesian gilerrr kt dia time tu. Aigooo aigooo seungri yaa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-3-2019 09:44 AM | Show all posts
C1k_J4h replied at 13-3-2019 09:34 AM
sebb tu k_fact_ kata dia xnak reporter highlight kes seungri ja..sebb tujuan utama nak gali yg
i ...

Meouls rasa repurtz mmg tengah gali pasal orang2 kat belakang tapi dorang gunakan bait kes Seungri ni supaya yang belakang2 tu x gelabah sangat. Kalau kocak semua sekali takut yang dikendong xdapat, yang dikejar berciciran jugak. At least kes seungri ni je dah berapa nama naik. Toakn2 besar pon mungkin susah nak tangkat sebab cable pon mungkin besar tali sauh, ntah2 mafia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080409s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list