Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
17343
View
460
Reply

Edisi Teh Panas Tumpah: Big Bang's Seungri & Geng Sampah, Dadah, Pelacuran & Hidden Camera

[Copy link]

Author: azimodin    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 13-3-2019 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
mzzenma replied at 13-3-2019 07:38 AM
meolls minat big bang.. paling minat si daesung. heolls ada kes tak? seungri ni mcm budak2 je tapi m ...

Kes daesung yg iolss ingat..dia langgar orang sampai meninggal orang tu. Orang tu naik motor.
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2019 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
mzzenma replied at 12-3-2019 01:38 PM
meolls minat big bang.. paling minat si daesung. heolls ada kes tak? seungri ni mcm budak2 je tapi m ...

Daesung kes langgar mati.kata memang dh mati masa kena langgar..ada kata memang dia langgar.
Habis semua skandal lama BB keluar balik..diungkit knezt.
Tp baca int fan ..ada yg sokong seungri sampai x nampak kesalahan dia.siap komen lega bila ada sorang lawyer di yt bg stament seolah2 seungri bole lepas sbb bukti x kuat.walaupn lawyer tu side mana2 pihak.
Fanatik..fanatiknya..fan.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-3-2019 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
kechikchomel replied at 13-3-2019 08:06 AM
Kes daesung yg iolss ingat..dia langgar orang sampai meninggal orang tu. Orang tu naik motor.

Dia langgar orang yang dah eksiden dah pon. Sebab tu dia x sangkut charge membunuh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-3-2019 08:14 AM From the mobile phone | Show all posts
kechikchomel replied at 12-3-2019 11:37 PM
ohhhhh!!!!! sini lagi meriah! iolss dok berkuntum kat board gossip a/bangsa. Ada 2 benang tapi dedua ...

Taeyang ada aura2 terlibat dalam satu Christian sect yang berpengaruh jugak & adalah saki baki salvation sect. Seram jugak kalau baca pasal salvation sect & berkait politik. Tapi takat tu je la scandal heouls
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-3-2019 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
JJY dah mengaku.. Ok la, xde la pengecut macam Seungri
Screenshot_20190313-081552.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-3-2019 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Korang boleh tengok video reporter mengamuk tarik rambut JJY kat airport. Padan muka dia
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-3-2019 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
honeybee1802 replied at 12-3-2019 09:30 PM
Betul la.. Mcm kdrama dah... Baru jek abis ngk witch court ada adegan club.. Rape drug... Rupanya  ...

Meouks suka gak kes escorts kena pukul dengan glove tajam2 tu. Geram je tengok
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-3-2019 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Rasain loe....
IMG_20190313_082409.jpg
IMG_20190313_082406.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2019 08:30 AM | Show all posts
tapi macam x puas hati pulak dorang x nak reveal nama jantan2 tak guna dalam gc tu..

sampai ke sudah org dok petik je nama2 idol lain..

sampai kan ada yg comment dorang hide those names tu sebab dpt duet..


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-3-2019 08:34 AM | Show all posts
nurelle replied at 13-3-2019 08:30 AM
tapi macam x puas hati pulak dorang x nak reveal nama jantan2 tak guna dalam gc tu..

sampai ke su ...

Hari ni Seungri & abang Yuri SNSD kena gi soal siasat kan. MUngkin buat masa ni Seungri & JJY yang banyak kongsi so bukti banyak. yang lain2 kena tunggu siasatan lanjut baru expose kot. ye la, silap expose karang musnah pulak career orang.
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2019 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Thanks tt for inviting me. Walaupun ayat tt mmg condemn seungri teruk teruk, tapi aiols ttp ada soft spot kat adik seungri neh.

Tapi makin baca makin teruk rasanya scandal ni. Dulu ingat kes TOP paling teruk dah, tapi kes seungri ni satu-satu terbongkar. Tapi mmg agak suspicious sebab elok je bongkar satu-satu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-3-2019 08:47 AM | Show all posts
pitera replied at 13-3-2019 08:39 AM
Thanks tt for inviting me. Walaupun ayat tt mmg condemn seungri teruk teruk, tapi aiols ttp ada soft ...

Mana tak bengang chuols. Meouls follow dorang sebelum zaman sebelum debut lagi. Masa final finale dorang announce Seungri dipilih instead of Jang HyeunSeung (BEAST/Trublemaker). Masa tu iouls 15 tahun. Sekarang iouls dah 30 tahun. 15 tahun tu follow. Tapi start dari kes yang dia buat perangai hampeh kat 1 night stand dia (baling towel bagai) meouls rasa dia ni dah tersasar. Zaman strong Baby lagi meouls dah rasa yang dia ni jenis liar & x matang. mendapat la sekarang ni.

Buat masa ni kemarahan meouls membuak kat geng2 Kakaotalk JJY ni. Macam nak lempang je muka masing2. ko ingat ko retis, ko layak nak hina perempuan.
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2019 08:54 AM | Show all posts
nurelle replied at 12-3-2019 08:58 PM
wahh..siyes lah reopen???dah almost 10 years kan dia suicide..

yes..buka balik..ai bace berita tahun lepas
prosecutor nak open balik
skrg xde update lg
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2019 08:56 AM | Show all posts
honeybee1802 replied at 12-3-2019 09:30 PM
Betul la.. Mcm kdrama dah... Baru jek abis ngk witch court ada adegan club.. Rape drug... Rupanya  ...

masa baca thread kat twitter k_fact_ memg rase mcm tgh tgok drama kdrama
no wonderla kdrama byk kupas isu2 corruption
aiols harp lepas ni adala writer yg akan tulis drama pasal scandal burning sun
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2019 08:57 AM | Show all posts
Choc-chip replied at 12-3-2019 10:10 PM
Betul uols... Macam tengok kdrama kes ni... Kalau kdrama awal2 citer memang akan ada pihak yang to ...

ikut bukti strangle mark tu
memg confirm kena bunuh uols
sian pd family detektif

serius kan..rase mcm tgh tgok trap pun ada ni..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2019 08:58 AM | Show all posts
lonso replied at 12-3-2019 10:25 PM
Katanya ada bdk EXO terlibat tp sm terus shoot kata nak saman.. budak2 dia tak terlibat katanya... k ...

bengang betul ai dgn media yg main petik ja nama2 idols pastu kaitkan dlm isu ni
lee chung ah yg aiols xberapa kenal pun siap terpalit dlm skandal ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2019 09:03 AM | Show all posts
mzzenma replied at 13-3-2019 07:38 AM
meolls minat big bang.. paling minat si daesung. heolls ada kes tak? seungri ni mcm budak2 je tapi m ...

high 5!!
aiols pun minat daesung dlm big bang
sebb tu masa kes dia dulu aiols sedih giler..even bukan salah dia pun
tp dia still reflect and xda buat benda2 kontroversi

daesung ada kes langgar motorcyclist back 2011
tp masa tu org tu xpasti da mati atau masih hidup masa kena langgar
sebb under influence
so daesung didapati xbersalah

setahun dia hiatus..pastu comeback..terus dye rambut putih sampai tutup mata
sebagai reflection
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2019 09:06 AM | Show all posts
azimodin replied at 13-3-2019 08:16 AM
JJY dah mengaku.. Ok la, xde la pengecut macam Seungri

baca apologize letter JJY nampak sgt xikhlas minta maaf
dia ni memg psycho la
xrase bersalah lgsg
org marah bukan sebb ko selebriti
tp sebagai manusia pun ko xda rase insaf!
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2019 09:06 AM | Show all posts
azimodin replied at 13-3-2019 08:34 AM
Hari ni Seungri & abang Yuri SNSD kena gi soal siasat kan. MUngkin buat masa ni Seungri & JJY yang ...

eh mcm mana abg yuri boleh terlbat dlm kes ni?
dia dlm chat room jugak ke
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2019 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by pitera at 13-3-2019 09:10 AM
azimodin replied at 13-3-2019 08:47 AM
Mana tak bengang chuols. Meouls follow dorang sebelum zaman sebelum debut lagi. Masa final finale  ...


Aiols start follow dorang ni lambat. Lagu first aiols suka monster tu. Tapi aiols mmg tengok almost semua tv show dorang, ai tgk gak part dia yg dipilih tu.

Tapi mmg seungri ni wild child gitu sikit. Tapi tgk dia dlm i live alone tu, nampak sisi baik dia. Siap kaitkan kasut lg utk baby jiran dia. I taktau nk cakap, kesian kat dia. Tapi kesian lebih pada those girls and women. All these while, he has been living his life without limit, do everything that he wants without thinking of the consequences. And i rasa dia pun pawn je dlm game ni, jadi scapegoat utk org lain lepaskan diri.

Ada satu komen knetz i baca, dorang ckp nape salahkan seungri, nape tak throw someone else yg muda dan still trainee under the bus. Teruk gile. Seungri ke anyone else ke, tak patut dijadikan scapegoat.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080373s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list