Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
17344
View
460
Reply

Edisi Teh Panas Tumpah: Big Bang's Seungri & Geng Sampah, Dadah, Pelacuran & Hidden Camera

[Copy link]

Author: azimodin       Show all posts   Read mode

Post time 12-3-2019 04:16 PM | Show all posts
xmynnx replied at 12-3-2019 04:09 PM
iyer blackjack masih tak move on.
tak habis canang 2NE1 queen of kpop. errrr hello?

biasala..fandom kan selalu exaggrated..VIP pun kata Big Bang King of Kpop
hahaha

tak pastila yg tu..yg tau skrg, saham YG drop da 14% harini
hutang YGE memg byk sampai kena jual saham dia pd Naver dgn satu lg aiols xingt

ingtkan blackpink mendonia, da balik modal la
BB ng 2NE1 dulu pun mendonia, xkan xbyk reserved fund

dahla YG suka simpan peram retis solo..nak tggu Gummy comeback skit punya lama
xpaham betul aiols
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2019 04:18 PM | Show all posts
nurelle replied at 12-3-2019 04:12 PM
mak aiii....banyak gila tea si K_fact ni spilled....
siap gali drpd taun 2010 punya case kot...
...

kannnn..aiols lepas baca terus aiols neutral da
xsokong dan xkutuk seungri
huhuhu..
sebb kes seungri ni dia yg menjalankan aktiviti xbermoral tu
tp blkg dia..ada org lain yg backup
yg backup ada kuasa..yg tu nak direveal dan bawa ke muka pengadilan

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-3-2019 04:22 PM | Show all posts
C1k_J4h replied at 12-3-2019 04:11 PM
kalau bace thread twitter k_fact_, skandal ni dr tahun 2010 lg
sampai ada detektif mati kena bunu ...

KBS tu ala2 RTM chuols. Kes SOPA tu masih dalam siasatan polis kan.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-3-2019 04:28 PM | Show all posts
C1k_J4h replied at 12-3-2019 04:13 PM
damn sgttt
last2 kantoi bodoh mcm ni
rosak reputasi

Kang Hodong tu pasal gambling kan, iouls rasa bisa dimaafkan lagi sebab x sekeji jadi bapak ayam & buat group membangang camni. Xtahu la tapi kat twitter masih banyak lagi yang dok support Seungri ni. huntong la ada cable besar. MC mong tu susah dimaafkan sebab berkait dengan military service. idol yang terus hilang dari radar lepas kes cam G.NA, E-sens supreme team, Mighty Mouth Sangchu, Daniel Dalmation - mungkin reflect hingga ke hujung nyawa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-3-2019 04:40 PM | Show all posts
OMG, baru je jumpa 1 twit

" I NAK BAWAK SEUNGRI BALIK MALAYSIA # Seungri #Staystrongvips "

NOPE! Over my dead body nak bawak thrash masuk malaysia. dia sedar ke tak oppa dia tu dok bershare pasal meratah anak orang"

EWWWW
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2019 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Seungri masa dekat Runningman before episode latest yg dia datang tu pun dah semacam je perangai. Macam overdose and terlebih hyper. I suspect sebab dadah,! Hilang terus punca pendapatan.. Orang korea ni kalau boikot memang boikot habis2an tak mcm Malaysia. Harap2 tak suicide la dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2019 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
xmynnx replied at 12-3-2019 03:08 PM
hai tt. I check in.
mula2 I baca kes ni kat allkpop masih tak boleh digest pasal BSC tu.
now lps  ...

Sapalah idol pompan  tu..mesti semua cuak kan skrg..dark side of korean entertainment betul
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2019 04:48 PM | Show all posts
azimodin replied at 12-3-2019 04:28 PM
Kang Hodong tu pasal gambling kan, iouls rasa bisa dimaafkan lagi sebab x sekeji jadi bapak ayam & ...

kang hodong pasal tax evasion
masa tu frust gak sebb 1N2D tgh best sgt time tu

yg gambling lee suguen..tu pn dpt comeback juga..follow hodong

aiols ada baca katanya hukuman kalau seung ri found guilty pun less than 1 year erk hukuman nya?

kdg2 aiols xpaham gak nape nak exempted dr military..tgok idols lain semua elok ja p military
mungkin takut populariti jatuh kot

Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2019 04:53 PM | Show all posts
azimodin replied at 12-3-2019 04:40 PM
OMG, baru je jumpa 1 twit

" I NAK BAWAK SEUNGRI BALIK MALAYSIA # Seungri #Staystrongvips "

haha..nak bawak seungri celah mana?
da kena ban p oversea da pun

aiols rase ramai lg xbaca k_fact_ twitter tu
mcm VIP indon memg diorg terang2 ckp diorg xpaham kes seungri mcm mana
jd ada yg baik hati translatekan p bahasa indon utk VIP indon

tp yg VIP malaysia xkan xpaham bahasa inggeris kot
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2019 04:54 PM | Show all posts
miszclassique replied at 12-3-2019 04:42 PM
Seungri masa dekat Runningman before episode latest yg dia datang tu pun dah semacam je perangai. Ma ...

da buat test drug chuols
negative
dia bukan memg excited lebih ke bila dlm variety show?
aiols tgok dia dlm i live alone pun memg hyper
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-3-2019 04:56 PM | Show all posts
C1k_J4h replied at 12-3-2019 04:48 PM
kang hodong pasal tax evasion
masa tu frust gak sebb 1N2D tgh best sgt time tu

alolo, terbalik pulak kes Sugeun & Hodong.

Sama la iouls x paham nape dorang ni suka cari peluang x nak masuk military service. mmg la susah tapi kalau dorang boleh buat active service, fans makin sayang kot. Ramai je yang boleh maintain popularity lepas buat military service cam wonbin, Yunho,  Gongyoo. Even Joo Jihoon yang ada kes dadah pon boleh buat comeback dengan jayanya sebab imej heouls bersih lepas service
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-3-2019 04:59 PM | Show all posts
C1k_J4h replied at 12-3-2019 04:54 PM
da buat test drug chuols
negative
dia bukan memg excited lebih ke bila dlm variety show?

meouls rasa kemunculan Seungri dalam ILA salah satu "crack" yang menyebabkan orang including journalist dah mula meluat. Konon heouls la icon businessman among idol, muka riak takbur sentisa. berbeza sangat kalau nak dibanding dengan Simon D (makan nasik kepal sejuk beku walaupon banyak job) or Yunho.
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2019 05:00 PM | Show all posts
OMG!I found this just now..most girl's idols da diberi warning supaya hati2 ng seungri

https://twitter.com/exnjxng/status/1105376558712274944
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-3-2019 05:02 PM | Show all posts
C1k_J4h replied at 12-3-2019 04:53 PM
haha..nak bawak seungri celah mana?
da kena ban p oversea da pun

Tu la yang i geram dengan VIP malaysia ni. Bayangkan kalau retis malaysia yang kantoi jadi bapak ayam, adakah dorang akan "oppa is innocent" jugak. nak2 yang melayu tu. pelacuran tu haram dah satu hal.  yang dok support dah kenapa. nak kena siran air kolah 7 masjid ke hapa
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2019 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
C1k_J4h replied at 12-3-2019 02:29 PM
tqvm sebb buka benang kes seungri

https://mobile.twitter.com/k_fact_/status/1105161400484212736?s ...

Tak boleh buka the twitter. Iols curious pasal case ni because of JJY. Iols minat show 2 days 1 night tu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2019 05:13 PM | Show all posts
azimodin replied at 12-3-2019 04:28 PM
Kang Hodong tu pasal gambling kan, iouls rasa bisa dimaafkan lagi sebab x sekeji jadi bapak ayam & ...

kalau kes gambling ni byk kan selebriti sana yg kantoi.
kim jun ho, lee su geun, shoo SES pun sama kan?
gambling tu kalau depa berjudi luar negara, kasi few months diam kejap pastu boleh je keluar tv balik.

ehh G.Na tu kenapa? patut lah lama gila tak nampak dia.
ada kes apa?
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2019 05:15 PM | Show all posts
azimodin replied at 12-3-2019 04:56 PM
alolo, terbalik pulak kes Sugeun & Hodong.

Sama la iouls x paham nape dorang ni suka cari pelua ...

yezza!!
joon ji hun masa kantoi kes dadah aiols sedih sgt
sebb my favourite actor dr the devil
xsangka dia terlibat dgn dadah
tp lepas tu jga imej, masuk military
suci da beliau..aman2 je berlakon
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2019 05:15 PM | Show all posts
lonso replied at 12-3-2019 04:45 PM
Sapalah idol pompan  tu..mesti semua cuak kan skrg..dark side of korean entertainment betul

meksss lama tak nampak uols. last mcm kat benang harimau muda kan? hahahaha
entah, tt ke forumer lain ada sebut seolhyun aoa tu. possible jugak sbb ex bf dia zico yg nama dia pun terpalit jugak kes JJY ni
just tunggu masa jela idol perempuan mana yg terkena hidden camera tu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2019 05:17 PM | Show all posts
azimodin replied at 12-3-2019 04:59 PM
meouls rasa kemunculan Seungri dalam ILA salah satu "crack" yang menyebabkan orang including journ ...

aiols pun rase mcm tu
masa tgok tu cm..betul ke dia ni ada office sendiri
siap dlm meeting utk franchise ramen restaurant tu dia pesan jgn buka lagu bigbang ja
ada parents ng makcik dia juga yg uruskan restaurant branch lain2

aiols xpernah tgok simon d..tp tgok yunho..rumah dia style org2 tua..haha..beza betul yunho dgn changmin

ni aiols nak cari plak yg office kat netflix..
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2019 05:18 PM | Show all posts
azimodin replied at 12-3-2019 05:02 PM
Tu la yang i geram dengan VIP malaysia ni. Bayangkan kalau retis malaysia yang kantoi jadi bapak a ...

masih xsedar2 la tu..penat aiols buka acc twitter pastu retweet dan tag vip malaysia
macm xde org bace ja
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089610s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list