Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
16582
View
459
Reply

Edisi Teh Panas Tumpah: Big Bang's Seungri & Geng Sampah, Dadah, Pelacuran & Hidden Camera

[Copy link]

Author: azimodin    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-4-2019 09:53 AM | Show all posts
pitera replied at 18-4-2019 09:38 AM
TOP pun dpt royalties drp lagu2 yg dia sumbangkan kan, though not as much as GD tapi byk juga
dia ...

yup..dia byk berlakon filem kan
dan lakonan pun xkayu

hope lepas ni dia still dpt buat comeback dgn bigbang dan lakonan

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 09:55 AM | Show all posts
pitera replied at 18-4-2019 09:39 AM
lee hanna ni adik seungri kan?

bukan chuols
lee hanna ni yg katanya cucu chaebol dairy factory
tp aritu ada keluar statemant dr company tu kata bukan keluarga dia pun
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 09:58 AM | Show all posts
xmynnx replied at 4-4-2019 10:23 AM
oh myyyy... so tak heran lah dia terlibat. senang dpt access pastu komfem takkan tertangkap sbb ch ...

big issue drama baru chuols..tgh ongoing
best drama ni..byk tunjuk mcm mana paparazi buat kerja
deal dgn org2 ada power
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 10:18 AM | Show all posts
C1k_J4h replied at 18-4-2019 09:55 AM
bukan chuols
lee hanna ni yg katanya cucu chaebol dairy factory
tp aritu ada keluar statemant dr ...

ohh ingatkan adik seungri, bukan nama hana gak ke?

btw aiols tak pernah kalo even pompuan sendiri share benda tu, dia pun ongkaya kan. dia ni mcm mean girls, better than other girls. dia rasa dia above them all, tak kesah pasal maruah orang.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 10:21 AM | Show all posts
C1k_J4h replied at 18-4-2019 09:53 AM
yup..dia byk berlakon filem kan
dan lakonan pun xkayu

hope so huhu. i perasan walaupun top ni paling senior dlm bb, tapi dia sebenarnya paling sensitive. harapnya dia boleh bangkit balik drp issue dia dulu, and continue to success.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:05 AM | Show all posts
hari aiols spend time baca pasal all the related parties in the burning sun scandals, sampai lah ke jang ja yeon suicide, sampai lah kepada madam shim, then scandal dgn previous president of SK.

serius wehhh horror gile baca cerita dorang. patut lah drama korea best-best, mmg jadi kt dunia nyata sebenarnya.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 01:36 PM | Show all posts
pitera replied at 18-4-2019 10:18 AM
ohh ingatkan adik seungri, bukan nama hana gak ke?

btw aiols tak pernah kalo even pompuan sendi ...

aah..hana juga nama dia
psycho agaknye..memg kenot brain la

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 01:36 PM | Show all posts
pitera replied at 18-4-2019 10:21 AM
hope so huhu. i perasan walaupun top ni paling senior dlm bb, tapi dia sebenarnya paling sensitive ...

tuela kan..harap sgt dia betul2 da reflect dan broke up terus ng gf dia yg mendadih sama tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 01:57 PM | Show all posts
menyampah la tetiba nak drag yoochun pulak.
org nak jjy dan grup lelaki2 setan tu semua kena hukum..
ni berkait meleweh ke yoochun pulak. dia hisap dadah tapi ada ke sampai abuse org lain?
teruk betul la. I takut lama2 isu jjy n seungri ni tenggelam pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 11:34 AM | Show all posts
anyone tgok drama big issue x?
lastest epsd 12 (23-24) pasal idol leader ada hobi rakam video bawah skirt girl's idol
hp siap dibg nama golden phone gak

memg based dr kes jjy la ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2019 09:43 AM | Show all posts
kissasian ada upload movie Norigae (2012) yg based on kisah suicide actress jang ja yeon tu.
I dah donlod nanti malam I nak tgk lah.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2019 09:44 AM | Show all posts
C1k_J4h replied at 19-4-2019 11:34 AM
anyone tgok drama big issue x?
lastest epsd 12 (23-24) pasal idol leader ada hobi rakam video bawah ...

belum start tgk lagi u..
byk sgt drama2 baru ni, tak terkejar nak tgk.
nanti i donlod kat kissasian.

Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:23 PM | Show all posts
C1k_J4h replied at 19-4-2019 12:34 AM
anyone tgok drama big issue x?
lastest epsd 12 (23-24) pasal idol leader ada hobi rakam video bawah ...

iols tak pernah missed, suka giler dgn lakonan gf Teddy ni

Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 03:41 PM | Show all posts
Trunkk_ZZ replied at 22-4-2019 02:23 PM
iols tak pernah missed, suka giler dgn lakonan gf Teddy ni

bukan da broke up lama ke dgn teddy?
aiols pun suka lakonan slamber han ye seul
aiols kenal dia masa will it snow for christmas
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 04:25 PM | Show all posts
C1k_J4h replied at 22-4-2019 04:41 AM
bukan da broke up lama ke dgn teddy?
aiols pun suka lakonan slamber han ye seul
aiols kenal dia  ...

yeppp....iols kenal sheols ni time lakon citer Dr stranger ke apa tu yang dia pegang watak dr dari North Korea

Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 08:44 AM | Show all posts
Trunkk_ZZ replied at 22-4-2019 04:25 PM
yeppp....iols kenal sheols ni time lakon citer Dr stranger ke apa tu yang dia pegang watak dr dari ...

oh..drama tu aiols xtgok..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
What's new
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 03:48 PM | Show all posts
sekarang nama boss YG pun termasuk kan
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 10:05 PM | Show all posts
Tu dia.. iols br hbs khatam.. lama xjengah porem. Jenuh jgk nk hbskan 23 pages. 😁

Kes ni iols sedih jgk.. sbb BB ni group yg iols sukaa.. along with suju.. blh layan lagu BB ni walaupon xpaham.. hehe
Hope ada la album bigbang nti..xmo la disband. 😭😭😭😭 dh la nak keluar lg berapa bln sajaa

Hr ni iols baca Yang hyun suk step down from YG..
So yay or nay uols?
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2019 02:25 AM From the mobile phone | Show all posts
mizzacu replied at 14-6-2019 10:05 PM
Tu dia.. iols br hbs khatam.. lama xjengah porem. Jenuh jgk nk hbskan 23 pages. 😁

Kes ni  ...

yay n nay. mixed feeling laa...hahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
1.692919s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list