Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
17405
View
460
Reply

Edisi Teh Panas Tumpah: Big Bang's Seungri & Geng Sampah, Dadah, Pelacuran & Hidden Camera

[Copy link]

Author: azimodin       Show all posts   Read mode

Post time 14-3-2019 02:31 PM | Show all posts
hunny_bunny replied at 14-3-2019 03:25 AM
ni iols da tgk gmbr polis ni mati..katanya bunuh diri kan?..sebab kt leher ade kesan kene jerut..t ...

a ah kena jerut and dari lung katanya ada algae yang dari laut
selain kes polis ni, korea buka balik kes pelakon Boys Over Flower yang bunuh diri tu


Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 02:33 PM | Show all posts
C1k_J4h replied at 14-3-2019 02:13 AM
aiols nun jauh di selatan nokkk
ahhaha
mohon @wookiehoney p skodeng weekend ni yach!

ahahahha kejikan padahal last dec Seungri datang Malaysia utk celebrate early birthday di kedai ramen milik heols

Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 02:38 PM | Show all posts
Trunkk_ZZ replied at 14-3-2019 02:33 PM
ahahahha  kejikan padahal last dec Seungri datang Malaysia utk celebrate early birthday di ke ...

la yeke?
aiols xtahu plak
hahah..tp klau tau pun xdenye aiols nak p

konsert big bang kat malaysia dulu pun aiols xdpt p
ade buat konsert lepas raya haji
mana mahu nye mak aiols bg
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 02:39 PM | Show all posts
Trunkk_ZZ replied at 14-3-2019 02:17 PM
ada juga yang reveal KKT between JJY dgn laki Park HB kan

deols komplot nak kena kan SR guna B ...

ni yg mana plak chuols?
baca kat mana?
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 02:41 PM | Show all posts
C1k_J4h replied at 14-3-2019 03:39 AM
ni yg mana plak chuols?
baca kat mana?

twitter kebenaran nya tak pasti

Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 02:41 PM | Show all posts
Trunkk_ZZ replied at 14-3-2019 02:31 PM
a ah kena jerut and dari lung katanya ada algae yang dari laut
selain kes polis ni, korea buka ba ...

kes detektif kena bunuh tp kata suicide mcm xde dgr buka balik
yang tau kes jang ja yeon sebb bff dia tampil jd saksi
pastu diorg tgh buat petition utk extend limitation sebb limit bulan ni tamat utk kes suicide tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 02:42 PM | Show all posts
C1k_J4h replied at 14-3-2019 03:38 AM
la yeke?
aiols xtahu plak
hahah..tp klau tau pun xdenye aiols nak p

konsert di Malaysia yg paling latest iols tak pergi
the last concert Big Bang yang iols pergi di Osaka Dome, 1st concert Big Bang iols pergi di Seoul lepas kes GD
tapi iols forever bukan in favor dgn Seungri since beginning


Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 02:44 PM | Show all posts
C1k_J4h replied at 14-3-2019 03:41 AM
kes detektif kena bunuh tp kata suicide mcm xde dgr buka balik
yang tau kes jang ja yeon sebb bff ...

pelik tau kes gadis tu, dalam 50pgs surat tu dia terang2 tulis semua nama pesalah
10 tahun bff dia kena tunggu untuk buka balik kes kesian


Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 02:45 PM | Show all posts
Trunkk_ZZ replied at 14-3-2019 02:31 PM
a ah kena jerut and dari lung katanya ada algae yang dari laut
selain kes polis ni, korea buka ba ...

lupe sapa yg bunuh diri tu..ade kaitan juga ke..iols masa boys over flower xbape sgt ikut kes nya..

eloklaa bukak balik kes yg saspices...mati terbela gitu
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 02:47 PM | Show all posts
Trunkk_ZZ replied at 14-3-2019 02:42 PM
konsert di Malaysia yg paling latest iols tak pergi
the last concert Big Bang yang iols pergi di  ...

gigih chuols!
aiols hanya mampu beli dvd concert dan menonton di rumah ja
hahaha


Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 02:49 PM | Show all posts
Trunkk_ZZ replied at 14-3-2019 02:44 PM
pelik tau kes gadis tu, dalam 50pgs surat tu dia terang2 tulis semua nama pesalah
10 tahun bff di ...

ada yg reveal ke 50helai surat tu chuols?

bff dia kena ugutkan..skrg dia pun dia mntk witness protection xdpt lg
tp dia dpt duduk kat accomodation ministry mana ntah sediakan
bersyukur dia kuat dan berani skrg buka mulut
tp nampk mcm diorg guna isi JJY ng seungri utk tutup kes jang ja yeon ni
sebelum ni pun diorg pernah nak re-investigate balik
tp dekat media spin scandal lain
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 02:53 PM | Show all posts
C1k_J4h replied at 14-3-2019 09:06 AM
kena baca between the lines chuols
reaksi muka seungri masa hyung2 ckp pasal dia
memg sesuatu

u, ni pun i perasan perangai seungri yg ni.
i rasa dia ada complex sbb masa awal2 tu seungri hampir tak jadi debut dgn BB kan?
so i rasa drpd dulu dia simpan rasa rendah diri yg dia tak cukup talented mcm abg2 BB dia
so bila dah femes dgn nama BB tu dia guna opportunity ni utk buat bisnes.
yg lain2 tak minat bisnes. so kat sini boleh lah seungri tu ada benda yg dia lagi better dr abg2 BB.
kan ada masa show apa entah BB ckp seungri kalau g concert tour, lepas concert takde nak lepak dgn dorang sbb seungri nak jumpa biz partner dia.
dia obses mcm nak proof dlm biznes dia better.
mcmtu la i rasa seungri ni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 02:54 PM | Show all posts
C1k_J4h replied at 14-3-2019 09:13 AM
tu belum tgok kat twitter
mcm2 gif diorg buat
da jd bahan lawak

ikut artikel yg interview wartawan tu party tu tahun 2015.
so mmg dah berdenting2 la red flag pasal biz partner seungri ni and biz apa lagi seungri ni buat.
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 02:56 PM | Show all posts
aireen24 replied at 14-3-2019 09:15 AM
muka innocent ni semua xleh pakai.. baik lagi orang bertatu

depa kata kalau nak baca artike ...

apa maksud u 2pm abang kawasan?
means 2pm jaga hoobae jype dia ke mcm twice, got7 semua tu?
ada baca artikel yg jype nak saman sapa2 yg kaitkan dgn artis jype kan?
i harap artis bawah jype clean la dr kes ni.
i jyp nation walaupun skrg i minat iKON.
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 03:02 PM | Show all posts
C1k_J4h replied at 14-3-2019 03:49 AM
ada yg reveal ke 50helai surat tu chuols?

bff dia kena ugutkan..skrg dia pun dia mntk witness p ...

a ah ada yang reveal and siap highlight lagi nama2 tu
so far x-manager sheols & sorang lagi dah kena tangkap
iols speku kes sheols ni antara bilis2 yang bersangkut paut dgn kes2 seungri & mungkin didalangi Korean Mafia


Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 03:02 PM | Show all posts
xmynnx replied at 14-3-2019 02:54 PM
ikut artikel yg interview wartawan tu party tu tahun 2015.
so mmg dah berdenting2 la red flag pas ...

memg ring the bell sgttconversation KKT pun start 2015 juga

xsabar nak tggu malam ni berita SBS
ape la yg akan direportkan
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 03:03 PM | Show all posts
hunny_bunny replied at 14-3-2019 03:45 AM
lupe sapa yg bunuh diri tu..ade kaitan juga ke..iols masa boys over flower xbape sgt ikut kes nya. ...

iols ikut gitu2 je sebab kes sheols macam sekejap sangat tak hangat macam kes SR & JJY
mungkin sebab sheols bukan lead or orang yang femes2 gitew


Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 03:04 PM | Show all posts
C1k_J4h replied at 14-3-2019 03:47 AM
gigih chuols!
aiols hanya mampu beli dvd concert dan menonton di rumah ja
hahaha

zaman muda uols masa tu masih fanatik lepas tu iols dah slow down & hampir bersara, crown lightstick iols pun dah berhabuk

Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 03:05 PM | Show all posts
xmynnx replied at 14-3-2019 02:53 PM
u, ni pun i perasan perangai seungri yg ni.
i rasa dia ada complex sbb masa awal2 tu seungri hamp ...

yes!aiols xingt dlm show mana
tp aiols ingt seungri pernah ckp something kat hyung2 dlm MS, yg dia da berjaya
walaupun dia sorg2 ja
memg bangga giler la muka dia time tu
aiols xleh recall kat mana aiols tgok..adehhh

bukan takat time concert tour, masa epsd taeyang dlm i live alone
dia sibuk bertelefon dgn bisnes partner dia
sampai taeyang ng daesung da perli2 da dia


Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 03:06 PM | Show all posts
Trunkk_ZZ replied at 14-3-2019 03:04 PM
zaman muda uols masa tu masih fanatik lepas tu iols dah slow down & hampir bersara, crown lightsti ...

aiols simpan crown lightstick masih bersampul lg dlm kotak yach!
buka time tgok konsert pastu masuk balik
ahhaha

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
2.474064s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list