Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
20686
View
463
Reply

Edisi Teh Panas Tumpah: Big Bang's Seungri & Geng Sampah, Dadah, Pelacuran & Hidden Camera

[Copy link]

Author: azimodin       Show all posts   Read mode

Post time 14-3-2019 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
C1k_J4h replied at 14-3-2019 10:42 AM
confirm abes semua adik beradik sedara mara kena babit

i'm shocked!Yong Junhyung umum keluar Hi ...

Mcm ramai je yg akan bersabit ni..mcm keruduman industri kpop plak ...maybe ramai tau tapi buat dia..wpun x involve..
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 11:09 AM | Show all posts
lonso replied at 14-3-2019 10:58 AM
Mcm ramai je yg akan bersabit ni..mcm keruduman industri kpop plak ...maybe ramai tau tapi buat di ...

latest ni CNBlue Jonghyun plak
dasyat knetz korek balik ye

tuela..lepas satu2 idol kena..bila terbongkar mcm ni..memg ramai2 la kena jwbnye
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 11:14 AM | Show all posts
C1k_J4h replied at 13-3-2019 10:12 PM
dgrnye restaurant ramen dia pun da slow downda xramai dtg mcm selalu
yg oversea branch xtau mcm m ...

cer uols try skodeng Aori Ramen di Bukit Bintang, tu seungri punya tau


Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 12:23 PM | Show all posts
C1k_J4h replied at 14-3-2019 11:09 AM
latest ni CNBlue Jonghyun plak
dasyat knetz korek balik ye

huhu dulu zaman remaja.. lagu dlm playlist banyak korean music.. bukan takat idol.. soloist indie. just appreciate their music.
tapi terkesan la sbb bigbang.. beast/highlight.. antara group yang produce good song. junhyung (beast/highlight) lagu dia produce semua sedap.
maklum sangat kpop industry ni bukan suci sgt. tp itula.. ralat rasanya.
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols sebagai peminat BB sedih tapi tak terkejut dgn berita ni... Sblm ni pun Seungri afa skandal pasal perempuan jugak kann..
Dia ni i rasa tamak n terlalu kejar kekayaan sampai jadi mcm ni..walhal jadi ahli BB je pun dah cukup kayaaa..
Dulu Top pernah cakap kan yang dia risau Seungri ni banyak sangat kawan dan dia harap SR hati hati dgn semua kawan kawan dia..
SR pun pernah bgtau kat hp dia ada 2000 contact numbers..punyalah ramai kawan..

JJY pun iols minat gak dengan mata dia yang redup ituu.ingatkan dah insaf lepas skandal sblm ni..

Apa yg diorang ni buat mmg x boleh dimaafkan, x berperikemanusiaan. Tgk chat jjy tu dia anggap perempuan ni mcm objek je. Teruk betul..
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 01:13 PM | Show all posts
Trunkk_ZZ replied at 14-3-2019 11:14 AM
cer uols try skodeng Aori Ramen di Bukit Bintang, tu seungri punya tau

aiols nun jauh di selatan nokkk
ahhaha
mohon @wookiehoney p skodeng weekend ni yach!
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 01:20 PM | Show all posts
anisania replied at 14-3-2019 12:23 PM
huhu dulu zaman remaja.. lagu dlm playlist banyak korean music.. bukan takat idol.. soloist indie. ...

oh..aiols kureng dgn lagu solois
except yg jd ost kdrama
yes!bigbang lagu2 mostly sedap bg telinga aiols
beast aiols tau satu lagu ja..fiction..ahaha..
pastu tgok yoon do joon ng gikwang berlakon

pasni mesti lg byk terbongkar
sebelum ni byk sgt tgn dan kuasa ghaib yg sembunyikan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-3-2019 01:25 PM | Show all posts
Yang dah mengaku
JJY - Recording and sharing XXX video without consent
FT Island Jonghoon - Drunk driving (kes lama tapi kecoh balik sebab laki Park Hanbyul)
Park Hanbyul' Husband - Bribing poilce in numerous events (termasuk kes FT Island Jonghoon)
Highlight Junhyung - tengok jugak video yang dirakam JJY

Yg Clear - For Now
Roy Kim
Hongki
Jonghyun CN Blue

Yang Masih acah2 Innocent
Seungri
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-3-2019 01:30 PM | Show all posts
IMG_20190314_132645.jpg IMG_20190314_132731.jpg

200,000 message ko. yang dah translate baru 1% je. tu pon kita dah jijik.
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 01:49 PM | Show all posts
azimodin replied at 14-3-2019 01:30 PM
200,000 message ko. yang dah translate baru 1% je. tu pon kita dah jijik.

masak!
200k message tu dr tahun 2015-2016 shj ke
tgok video dia jumpa reporter sebelum masuk balai
sebiji dlm drama..nasib baik xkena rentap rambut tu lg
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 01:54 PM | Show all posts
azimodin replied at 14-3-2019 01:25 PM
Yang dah mengaku
JJY - Recording and sharing XXX video without consent
FT Island Jonghoon - Drunk  ...

baca x translation pasal jonghyun yg kata dia sleep dgn underage fans, bg dadah tu?

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-3-2019 01:56 PM | Show all posts
C1k_J4h replied at 14-3-2019 01:49 PM
masak!
200k message tu dr tahun 2015-2016 shj ke
tgok video dia jumpa reporter sebelum masuk bal ...

meouls x rasa dia buat hal within that time frame je.. bad habit dies hard chuols.

Ish, kalau meouls jadi polis mmg habis dia ni iouls kerjakan.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-3-2019 01:57 PM | Show all posts
C1k_J4h replied at 14-3-2019 01:54 PM
baca x translation pasal jonghyun yg kata dia sleep dgn underage fans, bg dadah tu?

jap, iouls nak gi buat siasatan di twidur
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 02:09 PM | Show all posts
azimodin replied at 14-3-2019 01:56 PM
meouls x rasa dia buat hal within that time frame je.. bad habit dies hard chuols.

Ish, kalau m ...

betul jugak kan
patutla reporter tya td dia akan serahkan hp dia ke x
bace yg pengalaman ada sorg perempuan tu..dak paris kalau xsilap kat twitter
dia share mcm mana dia pernah join party JJY
dr segi dia cerita boleh byg la mcm mana teruknye JJY walaupun surface ja
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Minat JJY.. Sbb dia gile2.. Tp mak aiiiiiplzzz korang update lagi
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 02:16 PM | Show all posts
dorg ni ikan bilis je..tah2 scapegoat jaaah..nak alih perhatian knetz...

JJY tu mmg rasa nak sepak je..aku da laa mmg fans 2d1n jadah x reti nak berubah..susah payah hyung2 seme nak maintain rating n buat dia diterima balik...

bodoh sgt rasa...
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 02:17 PM | Show all posts
azimodin replied at 14-3-2019 02:25 AM
Yang dah mengaku
JJY - Recording and sharing XXX video without consent
FT Island Jonghoon - Drunk  ...

ada juga yang reveal KKT between JJY dgn laki Park HB kan

deols komplot nak kena kan SR guna Burning Sun
pendek kata kawan makan kawan la ni


Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 02:17 PM | Show all posts
JJY ni i suke tgk kat salty tour... nmpak muka innocent je...
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 02:25 PM | Show all posts
Trunkk_ZZ replied at 13-3-2019 09:57 AM
kalau ikut komen knetz kes ni memang besar & involve ramai termasuk selebriti, polis, ahli politik ...

ni iols da tgk gmbr polis ni mati..katanya bunuh diri kan?..sebab kt leher ade kesan kene jerut..tu pun bukak balik kan kes nya?
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 02:30 PM | Show all posts
azimodin replied at 14-3-2019 01:25 PM
Yang dah mengaku
JJY - Recording and sharing XXX video without consent
FT Island Jonghoon - Drunk  ...

i tak tau la.. meols dgn seungri ni.. half rasa nak percaya..half rasa macam cerita kdrama..dijadikan scapegoat.
nak benda ni cepat habis je. rasa sedih as a VIP..dgn bigbang since trainee diorg lagi huhuhu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list