Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
882
View
19
Reply

LINK LINK UNTUK JOIN, JIKA NAK EARN MORE

[Copy link]

Author: adila39    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-3-2019 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Salam..

Saya tepekkan info link jika ada yg minat untuk beli atau borong atau jadi dropship kpd group group pakaian /barangan yg agak popular di online.

Saya sharekan info.. yg mana ni semua u all boleh liase directly dengan mereka. Time to time sy akan update.

Nak raya, boleh juga cuba jual jual baju ke.. jika berminat.  So boleh mencuba.

oday's (1).png

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-3-2019 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by adila39 at 7-3-2019 02:55 PM

Jom kami kongsikan KELEBIHAN Taobao & 1688.

1) WEBSITE E-COMMERCE terbesar di China

2) 70 JUTA produk dari kilang-kilang di seluruh China ada di Taobao &  1688.

3) HARGA MURAH.. ini serius paling best shopping kat china. beli satu pun boleh dapat harga borong. Memang jimat habis!  

4) PROSES MUDAH.. korang mesti tak percaya betapa mudahnya nak memborong di China ni. Step mudah dan boleh sampai malaysia lebih kurang seminggu je.  

5) LAMBAKAN PRODUK.. semua produk yang korang cari 99.99% ada dijual di china. pelbagai gred dan kualiti mengikut bajet anda.

Serius best!

Nak membeli kat Web site China ni tak senang kalau tak tau cara sebab word kat website tu dalam bahasa China

Tapii tak sesusah macam korang fikir.. Semua ya akan jadi senang kalau tau step yang BETUL .


Nak tau macam mana  step yang betul?  Jom cari ilmu kat link ni

http://buy.aksesinfo.com/shopee19

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-3-2019 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by adila39 at 7-3-2019 02:58 PM

Sila KLIK link di bawah ni .. dgn syarat ada aplikasi telegram

1. Chenal Dropship LINAS FASHION
Ini ada group cahnel di dalam group ni sediakan detail, gambar dan harga

https://t.me/joinchat/AAAAAErO5eg7Z1Ui6qfJVQ

2. PERTANYAAN DROPSHIP LINAS FASHION
Ini ada group pertanyaan sebarang pertanyaan blh Tanya dalam group ni ada beberapa org admin akan melayan pertanyaan anda

https://t.me/joinchat/GIcifxWt4ANzxx2xD86Wdw


3. SUBMIT ODER DROPSHIP LINAS FASHION
Ini ada group submit oder , jika ada sebarang oder blh submit di group ini

https://t.me/joinchat/GIcifw8YyUXXyIa810_POQ

4. GROUP WASAP DROPSHIP LINAS FASHION
Ini ada group support untuk Dropship kat dalam graup ni kami update tracking pos , bagi tip bisnes, ajar Dropship membuat jualan dan sebagainya

https://chat.whatsapp.com/LAH1j2eJb3TJNTPjWrOnhT

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2019 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2019 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
buat macam kat atas ni dila senang orang datang tekan terus pergi kat link.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-3-2019 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 7-3-2019 04:36 AM
buat macam kat atas ni dila senang orang datang tekan terus pergi kat link.

errrr.... x retiii... ok blk umah nnt, ni td dlm train.. copy je.. tq ajar ler
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2019 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts


awak tambah kod url tu dila.apitkan dengan link.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-3-2019 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
sory.. u all kena taip linknyer
Screenshot_20190307_123548.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2019 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
cuba try buat satu.amik link kat atas.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-3-2019 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 7-3-2019 04:38 AM
awak tambah kod url tu dila.apitkan dengan link.

oooo... hmmm ok i cuba sat lg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-3-2019 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh call no tertera kat gambar tu, wa la better
Screenshot_20190307-130739.jpg
Screenshot_20190307_130757.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-3-2019 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 7-3-2019 04:39 AM
cuba try buat satu.amik link kat atas.

sy sangat teruk IT

x jadi pun... nak taip malasnya pulak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-3-2019 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 7-3-2019 02:58 PM
sy sangat teruk IT

x jadi pun... nak taip malasnya pulak

eh dah boleh...

tqvm @KILL_NANCY
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2019 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 7-3-2019 10:59 PM
eh dah boleh...

tqvm @KILL_NANCY

no problem dila.enjoy.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-3-2019 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
DROPSHIP DIPERLUKAN
(RIEYANNARICH BOUTIQUE)

Join group telegram:
[url] https://t.me/joinchat/A5XtEwQcWA9DygYRw-J_GA

Ingin menambah pendapatan
Mencari surirumah, ipt, pengguna fb yg ingin cari income lebih.
Ada hadiah untuk top sale setiap bulan.
Nak beli untuk diri sendiri pun boleh
Tak perlu yuran
Tak perlu pos barang
Tak perlu simpan barang
Tak perlu modal
.
Permintaan tinggi dan produk senang di jual.
.
Whatsapp now!!
www.wasap.my/601135434769

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-3-2019 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
@sharlenetexas

kalau ada link niaga share ya


sapa lagi ehhh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-3-2019 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by adila39 at 13-3-2019 12:04 AM

https://www.facebook.com/591441797545512/posts/2600450149977990/
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-3-2019 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts
*LIMITED OFFER*
*LIMITED OFFER*
*LIMITED OFFER*

Kami mencari peniaga-peniaga bagi Jualan Bazaaria Presint 11, Putrajaya dengan details berikut ::

Tarikh : *16 & 17 March 2019*
Hari : *Sabtu & Ahad*
Masa : *8 pagi hingga 6 petang*
Sewa : *RM35 per tapak / 1 tarikh* (normal RM40)

Bagi peniaga-peniaga yang berminat, boleh PM 01158895664 untuk sebarang pertanyaan

wasap.my/601158895664/offerP11

Terima kasih
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2019 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-3-2019 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 13-3-2019 06:03 AM

sy tag awak smlm pastu sy delete.. sbb nak buat gini.. lps tu lupa... hahahah. terima kasih kill!!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.406180s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list