Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4206
View
177
Reply

Jom niaga sempena raya

[Copy link]

Author: noraidil_06    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 4-3-2019 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 4-3-2019 10:13 PM
Pm akk jap.

Cam tak leh pm. Ke aku yg tak reti
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-3-2019 06:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Karipap cheese by @hotmak
IMG_20190305_062933_230.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2019 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 4-3-2019 10:31 PM
Karipap cheese by @hotmak

berapa ni @hotmak?

boleh delivery ke?
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2019 09:43 AM | Show all posts
adila39 replied at 5-3-2019 08:48 AM
berapa ni @hotmak?

boleh delivery ke?

rm18 10pcs, boleh je kalau dlm kl
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2019 09:44 AM | Show all posts

tq kak, nanti letak link ig jelah senang
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2019 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Hi all!

An opportunity. Anyone interested?

For our March 9th A Walk in the Forest event, Taman Tugu Project has given us a free space to sell kueh mueh and drink from 11am until 12 noon.

Anyone interested please text me at +60122381428 soonest. Thank you .
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-3-2019 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 5-3-2019 11:52 AM
Hi all!

An opportunity. Anyone interested?

@hotmak @raihaneem blh try ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2019 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 5-3-2019 11:52 AM
Hi all!

An opportunity. Anyone interested?

1 jam?..........
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2019 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 5-3-2019 06:31 AM
Karipap cheese by @hotmak

Nampak sedapppp.......
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2019 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 4-3-2019 10:41 PM
Cam tak leh pm. Ke aku yg tak reti

Tukar ke desktop view. ...
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2019 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 5-3-2019 04:59 AM
1 jam?..........

yes. its free and major crowd sample kuih ke apa for gearing up mood.. why not, to those yg mmg running daily bolehla.
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2019 04:22 PM | Show all posts
noraidil_06 replied at 4-3-2019 04:52 PM
Sila2, kite tambah pendapatan. Buat sdri eh kepek

banyak pahala u bukak threat untuk org meniaga sbb setahu ioollss ramai yg semak threat meniaga ni hahaha.. i rasa menjelang puasa nanti mmg penuh threat ni sampai kena bukak 2 threat hahahaha.. good job noraidil and tq momod adila39 bg iolss kedit lebih nanti i bg free rasa kepek eh kikikiki

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-3-2019 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Calling-calling utk yg buat frozen food.
Boleh jual utk ramadhan or even now.
Now kite ada @hotmak cater area KL @raihaneem are KB?  @maizana area Semenyih & KL?

Banyak lg kwsn x cover ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-3-2019 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
@maizana for popia & cucur badak Semenyih-KL
IMG-20190305-WA0100.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-3-2019 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Pada yang nak order hamper, me & one pemalu forumer ada buat. Minimun order is 10 bijik (ke buah?).

Name us ur bajet. N kami akn buat ikut keselesaan.
IMG_20190305_164804_517.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2019 01:25 AM | Show all posts

Hmmm...

[AceHand SPECTaceLAR]

Topik ni bagos tapi pada masa yang sama agak bahaya sebab risiko salah guna kempeng produk pulak nanti sedangkang tujuang dia nak kongsi idea ngan cerita jer... (Kat sini tak benar iklang...)

Harap takde sapa melencong jauh... Kalau tak topik ni terpaksa kita tutop atau pindahkang ke tempat lebih sesuai... Sekiang...


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-3-2019 02:27 AM From the mobile phone | Show all posts
AceHand replied at 6-3-2019 01:25 AM
[AceHand SPECTaceLAR]

Topik ni bagos tapi pada masa yang sama agak bahaya sebab risiko salah guna ...

Sape plak report ni. Got get a life la. Pls. This a platform where we want to enrich each other.

I know who y are. Get a life.

Girls if we cant do it here, i mintak move ke jual beli. Poor us. We just want to make some extra money.

C.c @noor2
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2019 05:40 AM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 6-3-2019 02:27 AM
Sape plak report ni. Got get a life la. Pls. This a platform where we want to enrich each other.
...


I suka topik ni...dan I suka bila bod ni meriah dengan thread macam ni....tambah2 kita sama2 bantu untuk bisnes antara satu sama lain di kalangan kita. ....actually di thread borak atas tu pun penuh dengan iklan produk bisnes masing2. ... @AceHand  

Jom kita fikir positif. ..ketepikan yang negatif. ...dan I suka thread ni dan jom kita teruskan ya nora. ...I pindah kan ke bod jual beli..kat sana jom kita meriahkan. ...

Anyway tq nora sebab thread ni dapat tarik ramai orang masuk . .
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2019 05:46 AM From the mobile phone | Show all posts
AceHand replied at 6-3-2019 01:25 AM
[AceHand SPECTaceLAR]

Topik ni bagos tapi pada masa yang sama agak bahaya sebab risiko salah guna ...

Tolong pindahkan thread ni kat bod jual beli Ace. ...aku x reti nak pindahkan macam mana. .....tak nampak butang move pun....
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2019 07:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak payahla tutup atau move. Gitu mcm teruk sgt.

Masih ok thread ni and meriahla. Cuma jgn direct business je.

Effort dah dibuat.. cuma harap TT and lain lain... put la some story... how i start business ni.. a journey sikit. And tak terus kearah jual je.

Please la continue mcm biasa.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.082228s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list