Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4266
View
177
Reply

Jom niaga sempena raya

[Copy link]

Author: noraidil_06    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 4-3-2019 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by adila39 at 5-3-2019 04:19 PM

Ladies, untuk letak gambar, fb, insta dan produk ok. Cuma seisi jual tu pm la ya. Nanti jadi bod jual beli directy lak sini... lain pulak.

I. believe TT is intended to promote and sharing product masing2 so boleh share markets n contribute sales to one another. Which a good effort.. But pm la bab beli and order tu ya.

Tq
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-3-2019 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
@maizana masuk le promo kelas masakan
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2019 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 4-3-2019 02:57 PM
@maizana masuk le promo kelas masakan

Mcm mn nak paste gambar ehh? Dah lupalah Nora
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-3-2019 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
maizana replied at 4-3-2019 03:37 PM
Mcm mn nak paste gambar ehh? Dah lupalah Nora

Kak tulis dulu ayat promo. Nanti sy up gambar
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-3-2019 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Kelas masakan kak maizana
IMG-20190304-WA0051.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2019 04:39 PM | Show all posts
noraidil_06 replied at 4-3-2019 03:42 PM
Kak tulis dulu ayat promo. Nanti sy up gambar

@noraidil_06 iolss nak meniaga kerepek tahun ni, tapi belum start lagi. dalam masa terdekat ni iolss update k, sape2 nak jadi agent tu boleh pm awal, nanti iolss upload gambar ye


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-3-2019 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
safieyah1984 replied at 4-3-2019 04:39 PM
@noraidil_06 iolss nak meniaga kerepek tahun ni, tapi belum start lagi. dalam masa terdekat ni iol ...

Sila2, kite tambah pendapatan. Buat sdri eh kepek
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2019 05:39 PM | Show all posts
noor2 replied at 4-3-2019 09:46 AM
Assalamualaikum dan Selamat pagi nora dan semua. ....

Wah...mari kita bincang pasal bisnes bersam ...

saya baru buat popia carbonara tu frozen, lepas siap tu saya bekukan, terus hantar customer, tapi tak tanya pulak dia defrost ke camna, cuma dia hantar gambar dah siap goreng, elok je kejadiannya

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2019 06:01 PM | Show all posts
noraidil_06 replied at 4-3-2019 04:52 PM
Sila2, kite tambah pendapatan. Buat sdri eh kepek

cadang2 gitulah babe, tp takut xsempat plak anak dh ramai, maid busy jaga anak insyaallah kalo sempat, tq noraidil sbb bukak peluang peniaga mcm iolss ni, i doakan u murah rezeki jugak k, aminn
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-3-2019 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
safieyah1984 replied at 4-3-2019 06:01 PM
cadang2 gitulah babe, tp takut xsempat plak anak dh ramai, maid busy jaga anak insyaallah kalo sem ...

Amin2. Tq for the doa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-3-2019 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 4-3-2019 05:39 PM
saya baru buat popia carbonara tu frozen, lepas siap tu saya bekukan, terus hantar customer, tapi  ...

I is nk merasa karipap awk x dpt2 lg. Tp ur brownies is havenly. Bak mai gambar
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2019 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 4-3-2019 05:39 PM
saya baru buat popia carbonara tu frozen, lepas siap tu saya bekukan, terus hantar customer, tapi  ...

Minta tunjuk ajar cik hotmak. ...bak mai resepi dan gambar. ....
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2019 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 4-3-2019 06:32 PM
Minta tunjuk ajar cik hotmak. ...bak mai resepi dan gambar. ....

ikut yg ni

  


gambar takde sori, format not supported katanya

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2019 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 4-3-2019 06:03 PM
I is nk merasa karipap awk x dpt2 lg. Tp ur brownies is havenly. Bak mai gambar

gambar tak boleh letak skrg ni format tak supported
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-3-2019 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 4-3-2019 07:23 PM
gambar tak boleh letak skrg ni  format tak supported

Tu ada gambar
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2019 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 4-3-2019 08:42 PM
Tu ada gambar

link ig tu, karipap sabtu pagi ada
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-3-2019 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 4-3-2019 08:46 PM
link ig tu, karipap sabtu pagi ada

Pm tepi sis
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2019 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow hebak.. saya tahu nak dpt kuih raye murah dan sedap kat mana.. cuma tak tau nak pasarkan aje
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-3-2019 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 4-3-2019 09:45 PM
Wow hebak.. saya tahu nak dpt kuih raye murah dan sedap kat mana.. cuma tak tau nak pasarkan aje

Pm akk jap.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2019 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Best lah thread ni. Tak pandai meniaga. Tp teringin nk cuba2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.105534s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list