Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
1417
View
21
Reply

Mek klate dah nak habis cuti sem

[Copy link]

Author: purplered       Show all posts   Read mode

Post time 2-3-2019 03:28 PM | Show all posts
aimbot replied at 28-2-2019 11:45 PM
senang sangat sangat. jimat masa jimat tenaga. lagi satu advantage dia carousell sangat mudah untu ...

step dia ni nampak senang. rasanya boleh try jual barang kat sana. nanti aku download apps tu nak jual model kereta
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2019 03:31 PM | Show all posts
Zashira replied at 1-3-2019 11:16 PM
saya suka function yg boleh chat direct dgn seller. kalau ada apa yg tak faham tu boleh tanya sebe ...

kalau terus deal dengan seller tu best la. aku biasa beli kat platform lain barang sampai tu tak sama pun dengan yang dinyatakan bazir wang lagipun tak dapat apa yg suka
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.072572s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list