Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1661
View
12
Reply

Apa maksud this girl... hahaha

[Copy link]

Author: Travelo       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-2-2019 04:46 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Travelo at 28-2-2019 05:14 PM

hye semua,nak tanya korang..apa maksud someone cakap mcmni ya?...

"saya ni sangat2 clingy yg kalau satu sampai sepuluh, maybe saya dua belas...maksudnya lelaki yg boleh dengan saya ialah laki2 yg jenis anak mak, yg jenis social life dia kurang sikit"


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2019 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
its clingy.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2019 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka, cara cakap, isi cakap 100% bangang. mcam ni pon jd retis
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2019 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Cakap je la memilih, abis cerita..
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2019 09:04 AM | Show all posts
jgn nnt jadi kak lopak dah le, tak habis2 kejar byg..
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2019 09:48 AM | Show all posts
tp wajah die unik...
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2019 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
eileen80 replied at 25-2-2019 09:48 AM
tp wajah die unik...

Keturunan borneo sis.
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2019 10:53 AM | Show all posts

i see. cantik die tu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2019 11:38 AM | Show all posts
clingy kot...
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2019 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak nampak pun
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2019 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
clingy yg hamat la tu..
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2019 01:59 PM | Show all posts
dedulu masa tgkdia kat hyppTv mmg suka la tgk... tpi bile baca ayat ni apasal nmpk mcm bimbo?
ko sejenis clingy tu aku paham la setiap masa nak menempek aje dgn laki.. sejenis semua nk kena laki settlekan..semua benda nak kena laki laki laki  juga jugaaa ada bersama... tp part laki tu anak mak mcm contradict lak... klu laki tu anak mak, bile masanya ko nak ber-clingy bagai dgn jantan tu sbb confrm2 la laki tu pon sebuk menempek dgn mak dia, bekepit 24jam kannn...
ke aku je xpaham maksud tersurat tersirat si ain ni??
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia sendiri pun confuse apa dia nak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.111225s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list