Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
733
View
6
Reply

How To Move On From Heartbreak

[Copy link]

Author: ClaireP       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-2-2019 08:45 PM | Show all posts |Read mode
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2019 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Mahalnya harga sebuah heartbreak
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2019 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Remove everything that will remain u about him, get busy, spend time with ur family and friends, pray..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2019 12:34 PM | Show all posts
depend dengan masa..... moveon tu orang kata senang tapi sendiri yang rasa. bergantung dengan kekuatan hati awak sendiri. kalau awak sntiasa fikir pasal dia mmng nak moveon tu susah. sabar ye. kuat kan hati. x perlu delete smua memori awak dengan dia. sbb kadang2 memori tu lha boleh jadi kekuatan awak. bila dah ready. baru awak lepaskan smua

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2019 01:45 PM | Show all posts
Find something to do yg boleh jadi terapi terbaik utk melupakan segalanya tentang moments bersama dia

Sort of hobbies atau sesuatu yg u suka buat dan benda tu bagi u leka seketika ....
Buat secara kerap lama2 lupa lah nanti....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2019 03:06 PM | Show all posts
to be honest, masa utk move on tu sangat subjective.
Ada org sekejap, ada org takes time.

Ikut pengalaman sendiri, tahun 2012 putus, tapi sampai sekarang kadang2 teringat jugak pada dia.
Maybe sebab belum jumpa pengganti so mungkin la penyebab kenapa susah nak move on dari sekarang.

Kadang2 teringat la scene2 tu.. kire mcm flashback la ...Hahaha

But now, dia dah kawen and sis masih lagi mencari.hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 04:56 PM | Show all posts
carik boyfriend baru cepat2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.107909s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list